Daily Archives: mai 12, 2019

Kan du drikke rødvin med utgått vin?

Kan du drikke rødvin utløpt (dataark)

Bruker spurte: Nylig sendte mine slektninger meg to flasker rødvin og les instruksjonene. Er utløpt i 3 måneder. Jeg sa at disse to flasker rødvin fortsatt kan være full. Det er ikke at folk sier at vinen er mer duftende. Men mannen min sa at du ikke kan drikke, siden produsenten har indikert holdbarheten, noe som indikerer at vinen vil forverres og ikke kan forbrukes etter utløpet. Fordi jeg føler at det er synd å kaste det bort, slik at vi alltid kan forkoble de to flasker vin, kan du fortsatt drikke utgått vin? Har drikking en effekt på kroppen?

Ekspert Svar: Jo mer vin, jo mer duftende, vinen er vanligvis mer enn 20 grader alkohol. Hvis alkoholen med et alkoholinnhold på 20 grader eller mer er godt bevart, vil det produsere noen duft etter noen år. Det er imidlertid verdt å minne om at ikke alle viner er mer duftende og duftende. For viner med et alkoholinnhold under 20 grader er det lett å gjære etter lang lagringsperiode, og bakteriene invaderer og forverres. Derfor er rødvin som har gått ut i 3 til 4 måneder, ikke egnet for forsiktighets skyld.

12 mai 2019

Hvordan kan jeg ikke spise kjøtt? Seks personer er bestemt til å være kjøttetere

I denne epoken med å være oppmerksom på helse, tror flere og flere mennesker at å spise mer kjøtt er skadelig for kroppen, så det er sterkt fortalte å spise mer kjøtt. Men så mye som seks typer kjøtt og til slutt menneskeliv, ta en titt på det du er en kjøtt eater?

Hvem må spise kjøtt?

1. påvirket av traumer eller kirurgiske pasienter < Br>

Menneskekroppen består av proteiner. Personer med traumer og kirurgi trenger mye protein fordi de trenger vekst og helbredelse av organismen. Den beste måten å tilveiebringe protein på er å spise kjøtt. .

2. Gamle mennesker over 65 år

Muskler begynner å slappe av og protein kan forsinke muskel tap. Hvis du ikke liker kjøtt, kan du bruke egg eller meieriprodukter i stedet.

3. Gravide kvinner og ammende kvinner

De trenger å ta ernæring for seg selv og deres babyer, og de bør spise mer kjøtt.

4. Anemi pasienter

Anemi skyldes for det meste mangel på protein og jern, og begge disse næringsstoffene er mer i kjøtt. Derfor må folk med anemi spise kjøtt, helst rødt kjøtt som svinekjøtt, biff og fårkjøtt.

5. Menstruere kvinner

Kvinner må bruke mer energi til å utlede blod i løpet av menstruasjonen, og på denne tiden er kroppsresistensen svak, så det er nødvendig å legge til protein og energi i tide, så spis mer. kjøtt.

6. Barn og ungdom

Barn og ungdom er i vekst og utvikling. Syntesen av protein i kroppen skal være større enn dekomponering, så tilstrekkelig kjøtt må brukes til å sikre proteinforsyning. Sikre den energien som trengs for utvikling.

12 mai 2019