Daily Archives: mai 14, 2019

Ekspert: Spise fårkjøtt om vinteren Tonic trenger også et rimelig måltid

22. desember er de 24 solvarmevilkårene vinter solstice. I Kina, vintersolverv i vanen med å spise kjøtt en lang historie, lammekjøtt øm, både for å holde ut kulden, men også gjøre opp kroppen. Men eksperter minnet om at selv om lammet er bra, er det ikke grådig, og ikke alle er egnet til å spise.

assisterende direktør i Chongqing Cancer Hospital Nutrition Department ernæringsfysiolog Yang Zuan rapporter, kinesisk medisin, lam av varme, varme i dispelling har, Varmer blod, milt forrett effekt, og derfor å spise i vintersolverv og vinteren Fårekjøtt kan fremme blodsirkulasjon, akselerere stoffskiftet, og motstå kaldt for å nære kroppen.

Eksperter er oppmerksom på at selv om sauttprotein er lite fett, er det også viktig å være oppmerksom på mengden inntak. Kinesiske innbyggere 50 «65-årige voksne har et gjennomsnittlig daglig proteinbehov på 60 gram for menn og 50 gram for kvinner. Derfor, om vinteren bør ikke spise for mye kjøtt, være forsiktig overdrevent inntak av protein, økt gastrointestinal byrde.

I mellomtiden in vivo inflammasjon, leversykdommer, kreftpasienter og andre grupper, egner seg ikke tonic lam. & Ldquo, på grunn av den høyere proteininnhold av kjøtt, leversykdom kan forårsake lever kan ikke fullstendig metabolisert, lever byrde tilbakefall av leversykdom, eller verre etter å ha spist. & Rdquo; Yang Zuan nevnte kreftpasienter etter kjemoterapi, gastrointestinal funksjon forholdsvis svak, hvis rik på høyt proteinkjøttforbruket kan forårsake fordøyelsesbesvær og andre problemer. (Reporter Li Song)

14 mai 2019

Hvordan spise helkorn sunt? Så spise for å korrigere helse

Vi er stadig ta hensyn til et sunt kosthold, og hele korn konsept foreslått av overveldende reklame, men også til hele korn helsebegrepet dypt forankret. Hele kornet er lett å fylle magen og kan være sunt. Men det har også bivirkninger, og det er ikke fritt å spise.

vanligste ernæringsmessige fordelene med hele korn

Vi beboernes daglige spise ris, mel og ris mel kalt, mais (ansikt), hirse, durra, bønner og poteter og andre grove korn som kalles . Sporelementer og vitaminer er spesielt rikt på grovkorn, og grove korn som mais og potet inneholder mer kostfiber. Ernæringseksperter mener at å spise minst tre ganger i uken i hele korn vil hjelpe helsen din, og det vil gjøre magen din sunnere og din appetitt sterkere. Vi vet at næringsverdien av ulike varianter av mat ikke er den samme, blant annet grove korn er rike på næringsstoffer. Slik som havre er rike på proteiner, Millet er rikt på tryptofan, karoten, bønner er rike på proteiner, Durra rike på fettsyrer og er rik på jern, potet karoten og vitamin C.

Vi bør være spesielt oppmerksom på inntak av soya og soyaprodukter. Soya er en vanlig tonic, rik på protein (ca 40%) og en rekke essensielle aminosyrer. Soyamelk & ldquo; grønn melk & rdquo; sa, men sørg for å spise kokt, kokk gjort tre åpne, ellers lett å forgiftning. Tofu er kjent som ldquo; vegetabilsk kjøtt & rdquo; anseelse, har det milt og mage, varme tørrhet, og diurese, antipyretiske legemidler effekt.

Grovkorn har også en viss medisinsk verdi. For eksempel er mais anerkjent som «golden crop» i verden, og cellulosen er 4 til 10 ganger høyere enn for polert ris og fint mel. Cellulose kan akselerere tarmperistaltikk, lavere kolesterol, hindre koronar hjertesykdom; mung bønne søt og kald, vanndrivende hevelse, avgiftning og tørst lukkende virkning og, kornproteiner mangler lysin, metionin og mangel på soyaprotein, soya dalen Blandet, protein komplementær, fordoblet ernæring.

Fersk brun ris er mer gunstig for helsen enn polert ris. Jo mer raffinert maten, desto mer vitaminer, protein og cellulose går tapt. Selv om diettfibre i grovkornet ikke kan fordøyes og utnyttes av menneskekroppen, kan det passere tarmgassen og fremme tidlig utslipp av matrester.

effekten av vekttap, så vel som hele korn, så som mais inneholder mye magnesium, kan magnesium forbedre intestinal peristaltikk og fremmer utskillelse fra kroppen avfall, meget fordelaktig for vekttap. Når kornet er modent, har piggerne (hjørner) en vanndrivende effekt og er også gunstig for vekttap. Vi kan lage fersk maisuppe som te, eller lage maismalt i maisekaker, tortillas, etc.

Hvordan spise sunt hele korn

Kinesiske eksperter påpekt at karbohydratinnholdet i grove korn er lavere enn raffinert korn, høy fiber innhold, så plutselig å spise mye hele korn, har mild gastrointestinal egnet, så Forårsaker oppblåsthet og overdreven gassproduksjon.

spise hele korn har tre prinsipper: Først bør tykkelsen, noe som krever maten være variert, grov og fin korn kan være komplementære, andre, grove korn og ikke-stift mat med mindre avhengig av aminosyreinnholdet i hele korn, kan Melk, kylling, and og annen ikke-stift mat brukes til å balansere dietten. Grovhet inntak per dag til 30 ~ 60g er hensiktsmessig, men bør justeres i henhold til individuelle forhold, for det tredje grove korn fint mat, helkorn og god organoleptisk felles ulempe dårlig absorbert, eller ved den grove korn og grøt De fine kornene er blandet opp for å løse dette problemet.

I dette tilfellet først og fremst spise hele korn bør skje gradvis, dvs. mengden mat å være liten i begynnelsen, som sto for en tiendedel av stift mat, og deretter begynte å sakte øke mengden av deres fordøyelsessystemet til å tilpasse seg en tid. For det andre, når du begynner å lage grovkorn, bør du gjøre så mye som mulig for å «myke» for å redusere irritasjonen av kostfiber til tarmene. Til slutt, er det best å ikke fokusere på en rik kilde til mat å spise kostfiber, bør spise et utvalg av hele korn skift, for eksempel røde bønner, havre, hirse, lilla ris og så videre.

Det bør understrekes at essensen er å spise stift mat med tykkelsen, hele korn, spiser mindre, vil ikke oppnå forebygging av mange kroniske sykdommer og andre helseeffekter. Men hele korn inneholder mer kostfiber og fytinsyre, langvarig forbruk av store mengder, vil påvirke kroppens opptak av kalsium, jern og andre mineraler, men også redusere kroppens immunsystem. Sunn voksne spiser mer enn 1/3 av den totale mengden stiftfôr per dag. De eldre på grunn av gastrointestinal funksjon, spise hele korn for mye kan forårsake oppblåsthet, spise hele korn på halv voksen hensiktsmessig. I tillegg bør du drikke rikelig med vann når du spiser hele korn, fordi kostfiberen trenger tilstrekkelig vann for å sikre normal fordøyelse. Tabu publikum

forbruk av grove korn med

1, gastrointestinal funksjon av fattige

eldre og barn i gastrointestinal funksjon er svak, de spiser for mye fiber på magen Tarmene er en stor byrde. Befolkning

2, kalsium, jern og andre elementer

hele korn inneholder fytinsyre og kostfiber, de kombineres for å danne et bunnfall, hindre absorpsjon av mineraler, intestinal metabolismen av mineraler balanse.

3; Eksporter mennesker som lider av fordøyelsessykdommer

Hvis du lider av skrumplever esophageal varicer eller magesår, spise mye hele korn kan føre til variceal blødninger og sår blødning.

4, lav immunitet

Hvis den langsiktige daglig inntak av cellulose mer enn 50 gram, vil gjøre folk blokkerte proteinsupplement, redusere fett utnyttelse, noe som resulterer i ben, hjerte, blod Skader på organets funksjon reduserer kroppens immunitet.

5, publikum
fysisk aktivitet tyngre

lav ernæringsmessige verdien av hele korn, mindre for energi, for folk engasjert i tungt fysisk arbeid gitt mangelfull ernæring.

6, vekst og utvikling av unge mennesker

På grunn av vekst og utvikling av spesielle behov næringsstoffer og energi så vel som til de fysiologiske kravene til hormonnivåer, helkorn ikke bare hindre absorpsjon av kolesterol og dens transformasjon til et hormon, forhindrer også næringsstoffer Absorpsjon og utnyttelse.

Hvis du vil være sunn og sunn, kan du få et glimt av situasjonen ovenfor før du spiser hele korn.

14 mai 2019