Daily Archives: mai 15, 2019

Spis seks typer grønnsaker Fast vekttap: lemonade kan fjerne fettet

Nettverks legender

lemonade kan fjerne fett, fremme metabolisme

lemonade drikke kan gjøre for å gå ned i vekt? Internett legende, kan lemonade være fet løsning, fjerne overflødig fett, fremme metabolisme, fjerne liket av avfall og giftstoffer i ulike organer, forbedre fordøyelsen. Det tar bare 5-7 dager for sitronen å bidra til å fullføre selvrensningen.

Dessuten kan lemonade fortynne ønsket om å spise, i tillegg til 15 minutters trening om dagen, vil vekttapet være betydelig. Angivelig, er denne dietten nå den mest populære i Japan, drive sin egen hjemme kan oppnå vekttap resultater, er det som kalles & ldquo; husmor & rdquo; type drikke diett metode.

Ernæring eksperter

bleking kan fortsatt gå ned i vekt tull

For & ldquo; drikke sitron Slimming & rdquo; argument, Sixth Affiliated Hospital of Clinical Nutrition mester Ren Heqing Negativ holdning. Hun bemerket at det viktigste næringsstoffer sitron tillegg til karbohydrater, i tillegg til kalsium, fosfor, jern og vitamin B1, vitamin B2, vitamin C, niacin, og lignende. Drikk med frisk sitron dynket i vann eller juice, på grunn av den ekstremt rike vitamin innhold, for å forhindre og eliminere pigment i huden, spille en rolle i skjønnhetspleie, men ikke har en slankende effekt.

& ldquo, for å oppnå vekttap, må du gjøre deg » & rsquo;, som lever utenfor deres næringsinntak under metabolismen av forbrukte næringsstoffer. Men så langt er det ingen vitenskapelige bevis for å bevise sitron scavenging fett, øke stoffskiftet effekt (kun kjent skjoldbruskkjertel hormon-lignende stoff kan øke kroppens metabolic rate). & Rdquo; HE Qing sa, men også på grunn av PH verdien er svært lav sitronsaft, magen er ikke gode mennesker, kan drikking også stå diaré.

Hun minner også spesielt vekttapsfamilien om at vekttap skal være gradvis, prøv å kontrollere inntaket av fettete matvarer og sukker, pluss passende trening. Hvis du ønsker å drikke øker metthetsfølelse til diett, fører dårlig ernæring kroppen, så er ikke bare lett å rebound, kan også føre til gallestein og elektrolyttforstyrrelser. «Det endelige ansiktet er gult og tynt, og ånden er sløv. Selv om den er tynn, blir den ikke vakker. «

De seks grønnsakene som anbefales av leger kan bli slanket ned!

1, agurk

agurk inneholder vitamin C, vitamin B-familien, og mange spormineraler, inneholder det rike næringsstoffer, rå skarp og forfriskende smak. Fra næringsmessig synspunkt inneholder agurkhud rike næringsstoffer og bør konserveres rå. For å hindre at skadedyrsresteret skader menneskekroppen, bør agurken vaskes i saltvann i 15-20 minutter før det vaskes av rå mat. Ikke klemme hodet når saltvann til røttene av agurk, for å opprettholde integriteten av agurk, for å unngå tap av næringsstoffer fra snittflaten i prosessen av boblen. I tillegg bør salatdressing bli spist nå, ikke legg det etter lang tid, dette vil også fremme vitamin tap.

2, tomater

Tomater er rike på vitamin A. Vitamin A er godt egnet for øyevern og hudreparasjon. Kaldtomater spruter ikke sukker bedre, ellers kan søthet påvirke appetitten. Overvektige, diabetikere og hypertensive pasienter bør ikke spise sugared tomater som kalles «Snow Man Mountain».

3, paprika eller pepper

Pepper er den rikeste maten i alle grønnsaker. Vitamin C kan forbedre kroppens immunitet og bidra til å bekjempe ulike sykdommer. Det er lett å varme en kald sommer, og går ofte ut, mer kontakt med det ytre miljøet, også økt sjansen for infeksjon, så de trenger å forbedre sin immunitet.

4, selleri

Selleri rikt på fiber, kalium, vitamin B2, vitamin (også kalt nikotinsyre) og andre ingredienser. Været er varmt om sommeren, folk er lett å bli sint og forårsaker tørr avføring. Samtidig mister folk mer vann når det er varmt, og det er lett å forårsake ubalanse mellom natrium og kalium. Selleri kan hjelpe folk til å laxere og regulere natrium og kaliumbalanse. Vitaminer på human hud, nervesystemet og appetitt er berørt, hvis kroppen mangler vitamin B2, er det lett å forårsake tretthet tretthet og munnsår. Selvebladene inneholder mer næringsstoffer enn stilkene, og det er synd å forlate dem.

5, kål

kinakål høy kostfiber og vitamin A-innhold, sommersolen skinne spise fersk kål, bra for øyet, skjønnhet. Men ikke spis kinesisk kål som har blitt lagret for lenge og har for mye næringsstap. I tillegg er ikke magesår heller ikke egnet for rå kinesisk kål, for ikke å stimulere gastrointestinale sår.

6, aubergine

Aubergine inneholder mer selen enn andre grønnsaker. Kutt anbudet rundt eggplantet i en silke og tilsett litt salt- og sesamolje til salaten. Selen har antioksidant effekter, kan opprettholde normal funksjon av humane celler, forbedre immunforsvaret, menneskekroppen og sykdomsforebygging, anti-aldring, ved metabolisme, også kan spille en rolle ved kreft.
zh-CN»],null,[1],zh-TW»]]]

15 mai 2019

Forfriskende grønn te hindre Chun Kun

temperaturøkning trinnvis, retur av våren ingen kan folks mentale tilstand fra & ldquo; dvale & rdquo; state utvinning, sier & ldquo; Chunkun mangler høsten lur & rdquo;, Det er veldig vanskelig å bli fanget hele året. Grønn te som en helsedrikk, ikke bare anti-inflammatorisk anti-kreft, som inneholder koffein og polyfenoler er også forfriskende å tvinge våpen i dag for å fortelle deg Iron Chef med grønn te og yoghurt desserter & ndash ;! & mdash; grønn te, grapefrukt yoghurt .

grapefrukt grønn te yoghurt

Ingredienser: 1 kopp yoghurt, en liten grønn te, grapefrukt to

tilnærming:

1, grapefrukt peeling er bra, grapefrukt kjøtt alternative strimlet, kokt vann med en liten mengde av grønn te etter henstand for avkjøling ledig;

2, grapefrukt inn i blanderen, helle litt grønn te er avkjølt, og deretter legge yoghurt, omrørt med en rører spiselig, Du kan også legge til litt honning etter smak.

Cooking Tips:

Mange mennesker gjør sweet spot av grønn te vil bli vurdert når bruken av grønn te pulver, men Iron Chef har å si, selvfølgelig, til bruk av grønn te pulver lage bedre og mer fyldig smak, men grønn te sunn ingrediens i grønn te pulver kjørte ut, men også for å fremme folk drikker naturlig grønn te i stedet for grønn te pulver Oh

ernæring Tips :!

Først kan grønn te være forfriskende lindre trøtthet, mest i kveld egentlig drikke

grønn te er anerkjent verden over som en sunn drikk, det er klart forskning som tyder på at grønn te kan bekjempe kreft. I vårt land, inkludert den berømte West Lake Longjing grønn te, Emei snø knopp, Huang Shan Mao Feng, Lushan sky, Duyun Tippy og så videre. Grønn te er kjent ikke bare kreft, men også forfriskende, for å bekjempe effekten av tretthet, fordi mange mennesker være oppe hele natten å jobbe på den tiden, ikke velger å drikke te og kaffe vil bli valgt. Dette er fordi koffein i te kan fremme menneskelig sentralnervesystemet sentralstimulerende, for å øke spenningen i hjernebarken, spille en forfriskende fordel tenkning, effekten av et rent hjerte. I tillegg inneholder grønn te potente antioksidanter og vitamin C, ikke bare kan eliminere frie radikaler, men også utskiller hormoner mot intens trykk. En liten mengde koffein som finnes i grønn te kan stimulere sentralnervesystemet, øke moralen, slik at grønn te kan nå lindre trøtthet, forfriskende effekten av forfriskende.

Men trenger å bli minnet på at, for de mer følsomme delen av nervøse folk, den beste drikken grønn te om morgenen, ettermiddagen å drikke grønn te kan føre til fortsatt effektene av koffein påvirker søvn om natten. Samtidig, har koffein en vanndrivende effekt, drikker for mye grønn te hvis du bor opp sent på kvelden, under søvn kan føre til stadig urinere, påvirke søvnen effekt. Så drikke en kopp grønn te i morgen før start, kan det sies er det beste valget!

For det andre, mer næringsrik frukt med yoghurt

Vanligvis folk i den kinesiske supermarkedet for å kjøpe yoghurt, men anbefaler at du går Kjøp vanlig yoghurt, ikke vanlig yoghurt ikke øke fordi andre råvarer, er det høyeste proteininnholdet per 100 gram gjæret melk yoghurt kan inneholde et gjennomsnitt på 3,1-3,3 gram protein, er proteininnholdet i yoghurt den beste tiden å kjøpe referansestandard. Men kjøpte vanlig yoghurt å gå hjem senere, kan vi i henhold til sine egne preferanser for å prøve å gjøre frukt yoghurt, frukt er best å velge sesongens frukt, for eksempel våren, kan du velge jordbær, epler, bananer og annen frukt bayberry. trenger, men å bli minnet om at frukten i seg selv inneholder mye fruktose, yoghurt også i ferd med å lage sukker, når det er best å ikke produsere sin egen ekstra pluss sukker, vurdere å bruke en liten mengde honning etter smak, for å unngå overdreven sukker og mer.

15 mai 2019