Daily Archives: mai 16, 2019

Spis ingefær, ikke peeling, kan steriliseres

Ingefær er et konditori til matlaging, men også et familiemiddel for forkjølelse. Men ikke alle er klar over sine bruksområder og kontraindikasjoner, professor Zhang Hude kinesisk Eldre Ernæring og mat Professional Committee rådgiver minnet på å spise ingefær å ta hensyn til følgende spørsmål.

Ginger er best å ikke skrelle. Subkutan ingefær rik bakteriedrepende ingredienser, bidra til å styrke immunforsvaret, men sørg for å ta hensyn til huden før du spiser ren, for å unngå sprøytemiddelrester.

Tender ingefær matlaging, ingefær inn i medisinen. Tender ingefær har god helse effekt og er egnet for daglig forbruk av personer med milt og magemangel. I tillegg er tender ingefær liten i smaken og skarp og øm, egnet til matlaging eller beting i sukker ingefær og andre matvarer. Ingefær er krydret og kan brukes til supper og stews. Den har høy medisinsk verdi, sterk milt og mage og forebygging av forkjølelse. Ginger, ingefæren som har blitt brygget med forskjellige krydder, kan fjerne kaldt og stoppe blødning.

Spiser ingefær varierer også fra person til person. Når du har forkjølelse, bruker du ofte ingefærbrunt sukker for å lindre det, men det er bare egnet for pasienter med kald eller kald, men ikke for å bli sint og bli varm. Milt og mage, kan fordøyelsesbesvær folk med ingefær hver dag bli dynket i vann å drikke, men de fleste hvis du ønsker helsetjenester, drikkevann, ingefær, brunt sukker en gang i uken kan, selvfølgelig, også på hverdager spiser mat som inneholder ingefær, som Ginger.

Det er ikke tilrådelig å spise ingefær om natten. Gingerol stimulere intestinal peristaltikk, selv om en sterk mage kan spise i løpet av dagen, men om natten kan påvirke søvnen, forårsaker skader i tarmen. Folk sier & ldquo; morgen for å spise ingefær, bedre enn å spise Ginseng, natten for å spise ingefær, lik spise arsen & rdquo; er et korn av sannhet.

Rotting ingefær er ikke rotet og er ikke vitenskapelig. Etter nedbrytning av ingefær produsere safrol, legemet gang inntatt toksinet, selv om liten vekt, kan føre til forgiftning og degenerasjon av leverceller, så råtten ingefær må kasseres.

16 mai 2019

10 terapeutiske midler som effektivt kan lindre symptomene på diabetes

Diabetes er en kronisk sykdom som hovedsakelig skyldes insulinmangel og høyt blodsukkernivå forårsaket av insulinmangel. Tidlige asymptomatiske, sent typiske tilfeller har symptomer som polyuri, polydipsi, polyphagia, vekttap og tretthet. Sykdommen tilhører det medisinske slekts «diabetes» -området.

1. Spiselig gresskar

[Materialer] Gresskar mengde.

[Øv] tilberedt mat når stiftmatene kan spises.

【Effekt】 har en viss terapeutisk effekt på behandlingen av diabetes.

[Beskrivelse] Gresskar er også kalt papaya, melon, melon og melon. I «Lingnan Herbal Medicine» er det registrert at gresskaret er søtt og varmt, kan stoppe slem, fjerne varme og avgift, og deworm.

2. Gresskaregrøt

[Materialer] 250 gram gresskar, 100 gram glutinous ris.

[Øvelse] Skiveskåret gresskar, grøt med glittende ris, morgen og kveld, 1 dag, selv i 1 måned. Tilstanden er stabil

Etter behandlingen kan den spises intermitterende.

【Effekter】 Behandling av ulike typer diabetes.

3. 豇豆 汤

[Øvelse] avkok. 1 dose om dagen, spis bønner og suppe.

【Effekt】 Yiqi, varme. Bruk diabetes til å behandle tørst og urin.

4.

[Materialer] anbud bambusskudd, soyasaus, salt, riktig beløp.

[Praksis] Kutte bambusskuddene i lange stykker og suge dem i soyasaus. Sett vegetabilsk olje i potten og brenn den til 80% varme. Bambuskuddene blir stekt i gul.

【Effekt】 Yiqi, varme. Behandle diabetes.

[note] «Resept» beskrevet i: & ldquo; skudd, søt, litt kaldt, ikke-giftig, hoved Diabetes, Lee vassdrag, Qi Li, lenge mat kan. & Rdquo;

5. yam suppe odoratum duer

] [yam materiale, Polygonatum, ophiopogon 30 gram, en due.

[Metode] (1) til håret og intestinal duer, vasket, kuttet, yam, Polygonatum, ophiopogon vask. (2) Sett alle materialer i potten, legg til riktig vannmengde, koke brannen, kok i 2 timer, sesong.

【Effekter】 Behandling av diabetes, ledsaget av tørst og drikking, Shenpi-tretthet, matfetthet, kroppsvekt og andre symptomer.

Forrige12Neste

16 mai 2019