Daily Archives: mai 17, 2019

Røde bønner grønne bønner diett oppskrifter 3 uker

mung bønne kosthold er nå en svært populær måte å miste vekt lett tynn 20 pounds, er det forstått, så lenge du holder deg med røde bønner Mung bønne diett for å gå ned i vekt på en uke, kan du med hell bli kvitt Ti pund kjøtt. Men røde bønner grønne bønner kosthold er ikke bare å drikke rød bønne mung bønne grøt så enkelt, men også knyttet til kosthold og bevegelse ordningen er fornuftig, kan bare få gode fett tap resultater. Følgende er en liten serie for alle å introdusere den røde bønne mungbønne diettmetoden til det tynne programmet, ikke forstå venner, skynd deg å se det.
Disclaimer: Source nettverk, dersom overtredelsen, vennligst informer

mung bønne diett planen

1, er den første tingen etter å våkne opp hver morgen for å drikke en kopp honning eddik Vann, tilsett 250 ss honning og 1/4 ss eddik (helst hvit eddik) i 250 ml varmt vann, bland godt og drikk. Honning eddik vann kan fullt ut rense magen, akselerere gastrointestinal motilitet, og eliminere giftstoffer i kroppen raskere og fullstendig. Frokost er en grøt laget av røde bønne mungbønner.

2, i tillegg til denne slankegrøten, ikke spis noen snacks om ettermiddagen. 3, om natten, bare spis ovenstående vekttap grøt, og sørg for at før klokka 7 å spise, ikke spis noe før du spiser å sove. Mange mungbønner bruker diett av MM, fordi ikke bare ikke gå ned i vekt raskt føre til at huden blir kjedelig kjedelig, men huden blir mer rosenrød enn før, klar, acne mindre, virkelig tjene flere formål!

Siste notat: Mange av vennene mine er litt bekymret for å ikke spise noe til lunsj. Faktisk er kostholdskontroll nødvendig for enhver diett, men hvordan å kontrollere det er også veldig spesielt. Hvordan kontrollerer, avhenger av hvilken effekt du vil oppnå, kan dette styres fleksibelt og ordnes etter din faktiske situasjon, ikke absolutt. Hvis du ikke klarer det, må du være oppmerksom på det rimelige arrangementet av mat, for ikke å skade helsen din.

& ldquo; mung bean & rdquo; dietter

Materiale: 100 g røde bønner, grønne bønner 100 gram, 30 gram hagtorn, Yongsan henvisning lengde 6 gram, jujube 10.

Tips: bestemt antall gram gikk for å kjøpe behage folk hjelpe dere sier, ca 100 gram for å se hvor mange som kommer tilbake enklere, ikke litt feil ingen rolle.

Øvelse: Sett alle materialer i gryten, tilsett 1000 ml kaldt vann, og stek til bønnerne er råttne.

Tips: Røde bønner og mungbønner skal fuktes i kaldt vann i en time før matlaging. Det blir lettere å lage mat.

Bruk: vel, etter to like deler, en varm, suppe med bønner og hagtorn, jujube spise sammen. Den andre er pakket inn i plastfolie og plassert i kjøleskapet for kjøling. (Hvis du ikke føler din smak, legg til litt honning etter smak).

Merk: Å spise når du er varm, er effekten best. Den andre vil bli varm før du spiser.

Prinsipp: Røde bønner, mungbønner er avgiftningsprodukter, og har egenskapene til høy fiber og lavt fett. Hawthorn milt forrett, fordøyelse og fett tap. Røde datoer forener magen og blodet og fukter tørrheten. Denne siden deles, noe som bidrar til å maksimere effektiviteten til ulike elementer. Referanse Yongsan lengde: som brukes hovedsakelig for sin fysiologiske dysfunksjon stimuleringssystem til å bli normale fysiologiske og biokjemiske reaksjoner, og hindrer den onde sirkel på grunn av ulike årsaker, for å oppnå detoxifies lang levetid.

Faktisk, hver gang du spiser bare halve mengden av kopier (dvs. røde bønner 50 gram, 50 gram grønne bønner, 15 gram Hawthorn, Longshan lang ginseng 3 gram, jujube 5), men for å spare trøbbel, kan det også være en dag Stek godt om natten, del det i to like deler, spis en om natten, og den andre til å spise neste morgen.

Forholdsregler for røde bønne mungbønne diett

Alle har et hjerte, men premissen om å miste vekt er ikke å skade kroppen. Så vi må ta hensyn til noen ting forbundet med røde bønner grønne bønner i kosten. «Kompendium av Materia Medica» rekord: & ldquo; grønne bønner, selv om det samme hevelse Zhidou makt til rød bønne, mens trykket over varmt avgiftning, og Qi, tykk mage, meridianer, ingen tørr Jiufu person bogey. Selv om mungbønner har mange effekter, har de også ubehag. For barn med vanlig sykdomsbeskyttelse og diett ernæring, bør barn ikke drikke mye mungbønnsuppe.

er kald mat og medisin grønne bønner, kaldt grønne bønner lett indusert sterk virtuelle brann oppstår munnen erosjon, hovent tannkjøtt og lignende. For å unngå å spise for kalde grønne bønner, må grønne bønner kokt ta lang tid. Barn mage svak struktur, surt plomme drikke for mye å stimulere magen slimhinner, lett føre til mage-og duodenalsår. I tillegg kan spise hagtorn gå ned i vekt, men her viser til hagtorn hagtorn frukt, hagtorn og ikke gjennom ark etter behandling, hagtorn kake og lignende, disse snacks legge mye sukker i prosessen, slik at sukker og kalorier er svært Høyt, å spise for mye er lett å fett, så vekttap folk må ta hensyn.

Effekten av røde bønne mungbønne diett er ikke signifikant, og vi kan se effekten av hovedbestanddelene. Røde bønner, mungbønner er avgiftningsprodukter, og har egenskapene til høy fiber og lavt fett. I tillegg har den røde bønnen selv en vanndrivende effekt og bidrar til å forbedre ødem. Høyt karbohydratinnhold, kan brukes som daglig mat, vær oppmerksom på at lilla ris ikke er lett å fordøye, en gang bør ikke spise for mye. Mung bønne globulin og inneholder et polysakkarid, kan fremme nedbrytning av animalsk kolesterol til gallesyrer i leveren, gallen gallesalt sekresjon akselererende og redusere intestinal absorpsjon av kolesterol.

17 mai 2019

Hvilke matvarer kan gjøre folk unge? Spis ti flere matvarer for å gjøre deg yngre

Studier har vist at matvaner spiller en sentral rolle i hastigheten på folks utseende. Å spise mat kan ikke bare styrke immunforsvaret, forme den perfekte kroppen, men også bidra til å forsinke aldring. Så, hvilke matvarer kan gjøre folk unge?

Kaffe. Kaffe oppfrisker ikke bare sinnet, men fremmer også metabolisme og akselererer fjerning av alderen keratin. Antioxidanter kan også forsinke hudens aldring. I tillegg kan de bioaktive stoffene i kaffe effektivt hemme hud melanom.

Vannmelon. Vannmelonens melon er rik på lycopen, en av de sterkeste antioksidanter som finnes i naturlige planter, som hjelper huden mot UV-skade.

Granateple. Granateple er rik på vitamin C og bidrar til å redusere fine linjer og tørr hud. Anthocyaniner kan øke kollagenet i huden og gjøre huden fastere. Ellersyren kan effektivt lindre ultraviolett solbrenthet, blokkere dannelsen av melanin og spille en rolle i bleking og blemmer.

Blåbær. Vitamin C og vitamin E, som er rike på blåbær, gjør huden jevnere og skinnende, og reduserer frie radikaler som akselererer aldring. I tillegg er arbutin et naturlig blekemiddel som hjelper folk å bygge hvit hud.

Hummer. Den hummerrike sinken kan bekjempe betennelse, fremme cellemetabolisme, og effektivt forhindre hudproblemer som akne.

Grønne bladgrønnsaker. Rik på vitamin K i grønne grønnsaker, bidrar det til å styrke blodkoagulasjonen og redusere røde blod på øynene. Samtidig kan jernet i grønnsakene få folk til å se mer rosenrødt ut.

Egg. Spiken består av protein, og biotin og multivitamin B som finnes i egget er uunnværlig for proteinets normale metabolisme. Spise flere egg kan gjøre spiken mer lys.

Valnøtter. Valnøttrike omega-3 fettsyrer og E-vitamin kan lette håret og forbedre hårkvaliteten. I tillegg kan en stor mengde kobber i valnøtter forsinke hårbiter.

Avokado. Avokados vegetabilske oljer er rike på syre og fettsyrer, som bidrar til å holde huden hydrert og gjør huden jevn og elastisk.

Cantaloupe. Cantaloupe inneholder og beta, karoten og vitamin A bidrar til å regulere veksten av hodebunns- og sebumoverflatecellene, og forhindrer pore blokkering og grovhet.

17 mai 2019