Daily Archives: mai 18, 2019

Kosttilskudd som inneholder østrogen øker risikoen for brystkreft

Eksperter intervjuet /City Hospital Brystoperasjoner, Universitetssykehuset i Guangdong-provinsen, direktør, tidligere overlege Chen Jun

nasjonalt gammel TCM, kinesisk kjente kinesiske bryst sykdom ekspert Thomas Professor

har en vakker, sunn bryster er enhver kvinnes ønske. Kan være på grunn av ulike årsaker, har Kina ca 40% av voksne kvinner har ulike grader av bryst hyperplasia problem, er forekomsten av brystkreft også vokser raskt. Beskytte brysthelsen I tillegg til regelmessige kontroller er dagliglivet ekstremt viktig. Chen Universitetssykehuset i den tidligere militærsykehus by i Guangdong-provinsen, sa direktøren for brystkreft, kreft celler er som frø, menneskekroppen miljø som jord, endre innholdet i jord, kan du gjøre kreftceller ikke kan overleve, reprodusere. For å forbedre kroppens «jord», er kosthold en svært viktig faktor. Derfor, for kvinner å beskytte sine bryster, bør begynnelsen administrere sitt kjøkken.

Sugar

hjem kjøkkenet for å holde litt sukker mindre, mer vanligvis å spise, spesielt sukker. Å spise for mye sukker vil opp i vekt, overvekt øker risikoen for kvinner som lider av brystkreft. Oxford University har gjort & ldquo; etter Million Women Study & rdquo;, postmenopausale kvinner kroppsmasseindeks BMI (BMI = vekt kg /høyde squared m2) og ge, 30, vil risikoen for brystkreft økes betydelig. Fedme ser ut til å være på overflaten av fettstoffskiftet i ytelsen, i sin natur er en ubalanse i menneskekroppen miljø, kan denne ubalansen påvirke kroppens naturlige anti-tumor-egenskaper. Direktør Chen Qianjun foreslo at sukker kan tas gjennom frukt, grønnsaker og korn.

olje

Vil vekk fra brystkreft, du bør gi opp å spise palmeolje, animalske fettoljer, disse fett i fettsyrer til mettede fettsyrer, hovedsakelig, også, ikke bruk hydrogenerte oljer eller behandling Gjenta bruken av stekt vegetabilsk olje, som inneholder transfettsyrer. Både mettede og transfettsyrer bidrar ikke til brysthelsen.
Forrige12Neste

18 mai 2019

Nettverk overføring brød myk lenge hjemme fordi ekspertene sier legge overflødig emulgator legitim

brød satt i lang tid fortsatt veldig myk, og legger et resultat av overflødig emulgator, er det mulig å leverproblemer hos usunn? En emulgatormelding gjør at det myke brødet ligger i pistolen. Mat sikkerhetseksperter viser at slutten, brødet i produksjonsprosessen, vanligvis for å legge emulgatorer, er Kinas mat additiv standarder også lov til å legge brød, sikkerhet er også svært pålitelig, det trenger ikke å frykte for emulgatorer.

[besøke]

emulgatorer brød kake & ldquo; varig friskhet & rdquo;

Ifølge tidligere rapporter fra media, til bakeriet kjøpe brød selv inn i neste dag, smak er fremdeles meget mykt, og ldquo; hemmelig & rdquo; kalles S5000 brødforbedreren av tilsetningsstoffer, som hovedfunksjon er å forhindre aldring av stivelse, slike additiver inneholde emulgatorer, selv om det er lovlig tilsetningsstoff, men bruker bare mengden Tillat 0,5% og mdash i mengden mel, 2%. Noen eksperter sa at folk flest spiser emulgeringsmidler lett kan katabolisere, men hvis leveren ikke er bra, spesielt eldre, vil spising øke risikoen for kardiovaskulær sykdom.

I går, denne reporter besøkte hollyland, brød og andre bakevarer Xinyu rom, samt regional supermarked som selger brød, ser vi emulgator figur i brødprodukter.

Parkson kjøpesenter i kjelleren i & ldquo; brød Xinyu & rdquo, på deigen, emballasje en liste av ingredienser reddik Toast brød, tilsetningsstoffer som er oppført er: enkel og dobbel diacetyl vinsyre glycerol Ester, vitamin C, a-amylase, xylanase, natriumstearoyllactylat. Korrespondenten til spørringen, som er diacetylvinsyreestere mono-diglycerider, natrium-stearoyl-laktylat emulgator som tilsettes for å tillate at overflaten av gjenstanden.

brød salgsområde Parkson kjøpesenter supermarked i en lønn-flavored naturlig gjær brød, med iøynefallende emballasje & ldquo; varig friskhet & rdquo; ord, listen over ingredienser viste også lagt emulgator diacetyl Tartratmonoglyserid.

I tillegg til brød, forbrukerne ofte kjøpe litt mat merker som & ldquo; Panpan & rdquo; Dorayaki, fransk brød, & ldquo; clubbing & rdquo; rosinkake, som også merket pluss emulgering Monoglyceridstearat, en «Mami» kyllingkake fra Japan, tilsatt emulgator er modifisert soyabønne (4465, 13,00, 0,29%) fosfolipider.

[tvil]

brød emulgator vil ikke true menneskets

Eksperter sier markeds emulgatorer bedre sikkerhet, emulgator seg fra litt mat

Førsteamanuensis [microblogging] College of food Science og ernæring Engineering, China Agricultural University, Zhu Yi fortalte reportere, & ldquo; brød i produksjonsprosessen, vanligvis for å legge emulgatorer emulgatorer og rdquo;, fordi det er mye effekt, kan du vann og olje er tilkoblet, noe som reduserer overflatespenningen av vann og olje for å danne en stabil & ldquo; olje i vann og rdquo, eller & ldquo; vann i olje og rdquo, av en tilstand, gjør det ut av brød vil ikke bli vist kollapset bærer, Myk og skinnende.

Hvis man ikke legger emulgatorer, brød og sette to dager vil stivne aldring, ekvivalent med tilsetning av et emulgeringsmiddel for å brød & ldquo; anti-aldringsmiddel og rdquo, og & ldquo; & rdquo, er brød konserveringsmiddel kjerne ikke lett å aldring.

Zhu Yi sa at i tillegg til brød, kaker, vil andre matvarer også ha emulgatorer, spille en rolle i bulk. Emulgatorene som for øyeblikket er på markedet, er generelt trygge, så de fleste spesifiserer ikke det daglige inntaket, og noen emulgatorer kommer fra mat.

Det er forbrukere bekymret, hva om virksomheten legger til mer emulgeringsmiddel? Zhu Yi sa at tilsetning av emulgeringsmiddel vil påvirke smaken og smaken av brødet, men også øke kostnadene ved virksomheten. Det er ikke nødvendig for selgeren å over-legge til. Derfor kommer emulgatoren i brødet inn i menneskekroppen og forårsaker ikke helseskader på menneskekroppen. Forbrukeren trenger ikke å snakke om å legge til fargeendring.

18 mai 2019