Daily Archives: mai 19, 2019

Å spise en bred bønne vil drepe deg. Det viser seg å være en katastrofe forårsaket av genetiske defekter.

Mat kan gi næringsstoffer og energi til kroppen, men noen ganger blir det veldig grusomt, for eksempel matforgiftning. Men samme mat vil noen mennesker bli forgiftet, mens andre ikke vil. ? Dette er grunnen

20 i verden i 1950 og 1960, mange forskere samles forskning i Guam heter & ldquo; lytico-boding & rdquo; sykdom. Denne sykdommen karakteriseres typisk av progressiv lammelse, som ligner på Parkinsons. Dette merkelige symptomet forekommer også i de mikronesiske øyene. Studier tyder på at mat og vann viste seg å være i kontakt med en toksisk substans og mdash; & mdash; en type cycads unike mel, kan det påvirke en spesiell genetisk mottakelige. Det endelige funnet er imidlertid at dette symptomet bare forekommer i spesifikk genetisk følsomhet.

Dette klassiske eksempelet minner oss om at mat og næringsstoffer kan kommunisere med våre gener på en svært spesiell måte, noe som fører til økt følsomhet for bestemte sykdommer.

Enkelt sagt, for noen for-induserte sykdommer og kroniske helseproblemer, spesifikk genetisk mottagelige på grunn av fordøyelsesfunksjonen, svekket til en bestemt mat stoff avgiftning, og dens mottakelighet for sykdom, vil følgelig ekstrautstyr.

Det er verdt å merke seg at personer med bestemte genetiske mangler er utsatt for giftige stoffer og risikoen for sykdom øker kraftig. For eksempel, individuell G6PD genekspresjon alvorlige mangler er mer følsomme for bønner, som bærer de G6PD genmutasjoner i mennesker som spiser bønner er ganske farlig.

Studien viste at mange mennesker fra Mikronesia til Middelhavsregionen er følsomme for brede bønner. De utviklet signifikant rød blodlegemerskade, spontan blødning og anemi etter å ha spist brede bønner. Fordi de bønner som finnes i en spesiell substans, kan skade aktivitet av glukose-dehydrogenase -6 sure fosfolipider (av G6PD), har enzymet en meget viktig rolle ved bevaring av struktur og funksjon av røde blodlegemer. Derfor vil konsekvensene av å spise alvorlige bønner hos personer med alvorlig mangelfull G6PD-genuttrykk være mer alvorlig.

faktisk ingen giftige stoffer og genetiske endringer, men endrer ekspresjonen av spesifikke genetiske endringer som for eksempel det ovenfor nevnte eksempel på G6PD-aktivitet.

På grunn av polymorfi, nemlig genotype av hver av oss er forskjellige, spesielle matvarer (for eksempel inne giftige stoffer), påvirkning av trykk, vårt miljø og livsstil er forskjellige genotyper.

Så må vi forstå vår genetisk mutasjon, for å fullt ut forstå hvordan vitenskapelig kosttilskudd, vil det være mulig å omgå kroppen og mat & ldquo; & rdquo;, uvennlige utveksling dermed hindre forekomst av kroniske sykdommer og holde seg frisk tilstand.

& ldquo; bønne sykdom & rdquo ;? til slutt hvor ille

glukose-6-fosfat-dehydrogenase mangel, også kjent som G6PD, vanligvis kjent som bred bønne sykdom, er en vanlig medfødt Arvelig sykdom. Pasienter kan ikke bryte ned glukose på grunn av deres genetiske mangler. I tillegg har enkelte legemidler og kjemikalier som bønner, kamfer, naftalen baller, gentianafiolett (gentianafiolett), vil gjøre mynte hos pasienter med akutt hemolytisk reaksjon, symptomer inkluderer gulsott, dårlig ånd, vil det være kortpustethet, alvorlig hjertesvikt Det kan også være sjokk og livstruende.

19 mai 2019

Eksperter avslører: Åtte «død» vaner etter middagen

eksperter boliglån måltid & ldquo; drapsmann & rdquo; lastene (data plan)

Etter middag avslappet belte

fenomen: Mange mennesker spiser overdreven følelse av støtte og føler ubehag, ofte slappe av belte knapp, slik at du kan gjøre magen føler seg mye mer komfortabel, og reduserer mage & ldquo; & rdquo;, arbeidstrykk egentlig gjøre? Dette vil gjøre din mage lider!

Resultat: Smerter i magen.

Prinsipp:

Eat mer avslappet beltespenne årsak til nedgang i intra-abdominalt trykk, tvinger mage sag. I det lange løp vil du ha en magesekk.

Løsning: Hvis du spiser, går du sakte.

spise opp på grunn av maten spist mer enn volumet av magen selv, slik at ting ikke kan fordøye i løpet av kort tid, skader på normal lov av bevegelse i magen, spiser ofte forblir vil det bli oppblåsthet, kvalme, og selv oppkast og andre symptomer, kan føre til gastritt, funksjonell dyspepsi og andre sykdommer, men hvis det er tilfelle spise opp til, eller kan være en måte å koble ubehag. Så hva skal du gjøre når du spiser det?

folk spiser mer metthetsfølelse, spise insisterte senere vil det være fire tiltak: liggende, gå, sitte, buk.

Peking University Third Hospital, Department of Gastroenterology, MD Xia Zhiwei tilbyr den beste løsningen for oss?

Dr. Xia sa, etter at over-spising, magen tilhører en utvidet tilstand, den langsomme bevegelsen av magen, er magetømming ikke lett, denne gangen om sit-in, deretter tømming av magen er ikke til å hjelpe, men etter meditasjonen kroppen i fleksjon, er mage diafragma en forholdsvis flat tilstand, kan dette føre til gastroøsofageal refluks.

fylde etter å ha spist, liggende nede umiddelbart hvis så, kan skade være enda større enn sitte. Fordi etter å ha spist metthetsfølelse, er relativt høy intragastrisk trykk, hvis du ligger nede med en gang, kan det føre til gastroøsofageal refluks, selv det verste tilfellet av oppkast, så lyver ikke er et godt valg.

magen, vil det ytterligere øke trykket i magen, undertrykkelse av magen, så etter å ha spist altfor hold, føler oppblåsthet når få på bakken er ikke bra.

vandre bevegelse kan bidra til magen, slik at gastrisk tømming så snart som mulig, slik at gang er et mer passende valg.

spise etter gang fremmer støtte rundt peristaltikk, magen tømming av mat så snart som mulig, men ikke hard trening, ellers ville det være strekker magen fylde, økt ubehag.
Forrige123456Neste

19 mai 2019