Daily Archives: mai 20, 2019

Jo ferskere frukten, desto bedre er det? 5 typer frukt er bedre i noen dager

Jo ferskere frukten, desto bedre er det? Ikke egentlig. Noen frukter er ikke de beste når de bare er kjøpt eller bare plukket. Professor of Food Science and Nutritional Engineering, frukt og grønnsaker ekspert Feng Shuangqing China Agricultural University, fortalte «Livet Times» reporter, fordi noen frukter gang modnes raskt og grundig myknet, ikke transport og lagring, så de må ikke helt moden Før, i tilstanden «hard tilstand», kan den transporteres trygt til supermarkedet. Hvilke frukter trenger å vente på første gang å spise? Livet juni forteller deg.

Kiwi

Trykk forsiktig begge ender av kiwi magen med fingrene, hvis du føler ikke lenger vanskelig, trykke skjer på litt deformert, men ikke veldig myk, og dette var den beste spiselig Kiwi tilstand. For kiwifrugter er fruktoppdrettere populære i en slik uttalelse, «3 dager myk, 7 dager dårlig, en halv måned dårlig halvdel». Derfor bør kiwifrukter med frukt i hard tilstand og ingen mekanisk skade velges på kjøpstidspunktet. Men stiv kiwi er ikke bra, noe som er svært lavt i sukker, frukt sur, piggtråd munnen føler også, fordi frukten inneholder store mengder protease, vil det bryte ned protein tungen og munnslimhinnen, forårsaker ubehag. Ved romtemperatur bløder kiwifrukter vanligvis etter omtrent 3 dager, og når den beste spiselige tilstanden. For å påskynde modningen, kan moden kiwi og banan plasseres sammen, slik at moden frukt utstråler & ldquo; etylen-rdquo, naturlig modning gass, vil & ldquo; infeksjon & rdquo, kiwi, fremme deres modning. Hvis du vil spare lengre, kan du sette kiwi i kjøleskapet, og den lave temperaturen kan forsinke modningsprosessen.

Banan

Fargen på huden er helt gul, og den lukter rik på frukt. På dette tidspunktet er bananen best. Men bananer er enkle å bli svarte, så du kan velge å spise litt når du kjøper. Generelt blir bananer med «grønne skuldre» lagret ved romtemperatur og kan spises i 1-2 dager. For å øke modenheten, sett den sammen med det kokte eplet. Hvis du ønsker å spare litt lenger, kan det bli hengt opp, godt ventilert, for å gjøre etylen produsert borte med vinden, banan forsinke aldring.

Southland pære

Sør-pære lett trykk med fingrene, hvis du kan føle og fleksible, duftende lukter av alkohol, og dette var den beste tiden å spise sørlige pærer. Nanguo Pear har åpenbare egenskaper for «etter-modning», og det tar mer enn en uke med naturlig gjæring for å oppnå den beste tilstanden. Det bør bemerkes, kan ikke sette en plastpose for stramt når du lagrer Sør-pære, slik at frukten å gi & ldquo; & rdquo;, munn puste for å opprettholde Sør-pære frukt av & ldquo; aktiv & rdquo;. Sett sydpæren i kjøleskapet for å senke fruktens pust og hold den frisk.

persimmon

& ldquo; myk & rdquo ;, & ldquo; ikke snerpende & rdquo; er et viktig tegn på modenhet av persimmon, men slike inntekter er ikke bidrar til å plukke persimmons, transport og lagring. Unripe persimmon fordi den inneholder store mengder oppløselig stoff tannin (tanninsyre), tanniner har en sterk konvergens av kvalitet, kan det stimulere munningen av taktile nerveender generere spenning, folk har en & ldquo; snerpende & rdquo; følelse . Hvis den grønne persimmon med isolert luft, som genereres inne acetaldehyd, aceton og andre organiske stoffer, blir det organiske materiale som er oppløst i vann kan tannin stoff vanskelig å oppløse materialet i vann, slik som persimmon spise opp ingen astringens. Derfor er persimmonene plassert i en plastpose, og posens munn er bundet tett. Etter noen dager kan det bli spredt og bli søtt og søtt.

Avocado

hånd knaflate avocado, hvis du føler elastisk, fast frukt, moden avokado er demonstrert. De mer grønn overflate mørke brune flekker, som indikerer at jo mer moden avokado, men skallet er dekket av de grunnleggende nyanser av brunt farget flekker, ikke kjøpe forslaget, noe som indikerer at det kan være for moden og metamorfe. Hvis ikke spise den dagen, er det anbefalt å kjøpe relativt rå avocado, frukten av dette desentralisering av to til tre dager ved romtemperatur vil naturlig moden, moden avokado i kjøleskapet fryseren kan lagres i ca en uke.

20 mai 2019

Pigeon yishentang blod gjøre

Dette er et supplement qi og blod, Zhuangyaojianshen av helse
suppe for arteriosklerose og anemi venner spise.

tilnærming: kokk

smaker: salte smaken

due Yishentang produksjon materialer:

Ingredienser: due 300 g kjøtt

tilbehør: turtle 30 gram, 12 gram Dogwood, Polygonatum 12 gram, 15 gram motherwort

krydder: løk 8 g, 5 g ingefær, 3 gram salt, 10 gram ris vin

Utøvelse av dupesyresuppe:

1. Etter å ha slaktet duene, fjern håret og indre organer, vask og sett til side.

2. Cornus, Polygonatum, motherwort gutt vasket inn i posen, Zhakou, skilpadde bli ødelagt i duer buk, og sachets Wok, tilsett løk (kjøttdeigen ), ingefær (kuttet), salt, risvin og vann, kok til dudekjøttet er knust, ta ut medisinposen, drikk suppe og spis duer.

Helse tips

For anemi.

Matfase gram

Armor: 鳖甲 忌 苋菜 相 克.

Hawthorn: Dette produktet er relatert til platycodon grandiflorum, vindtett og anti-selv.

Huang Jing: Huang Jing unngår sur og kald mat.

20 mai 2019