Daily Archives: mai 21, 2019

Rødt kjøtt spiser mer for å øke risikoen for diabetes

Ifølge en studie utført av Harvard University i USA vil økt inntak av rødt kjøtt øke risikoen for diabetes.

Harvard University gjennomførte en undersøkelse av tre grupper mennesker under studien. Den første gruppen besto av 26 357 menn i alderen 40-75, som var medisinsk-relaterte yrker annet enn leger, den andre og tredje gruppen var 48 709 og 74 077 kvinner i alderen 22-55 for kvinnelige sykepleiere.

Undersøkelsen registrerer inntaket av rødt kjøtt ved hjelp av selvregistrering. Undersøkelsen gjennomføres hvert fjerde år for å undersøke endringer i inntaket av rødt kjøtt (mer, mindre og uendret). Den lange undersøkelsestiden var 12-16 år. I prosessen ble 7540 tilfeller av diabetes bekreftet.

Blandt dem, sammenlignet med risikoen for diabetes i gruppen etter 4 års inntak, «legg til en liten til middels mengde (ca 12,8-42,5 gram per dag)» Risikoen for utbrudd økte med 1,21 ganger, og risikoen for diabetes i gruppen økte med 1,48 ganger ved å øke mengden moderat til stor (mer enn 42,5 gram per dag). Hvis dette resultatet er basert på en gruppe med mindre rødt kjøttinntak, blir resultatene tydeligere. Hvis en gruppe øker fra ikke mer enn 24,3 gram rødt kjøtt per dag til mer enn 85 gram rødt kjøtt per dag, øker risikoen for å utvikle diabetes med 1,99 ganger i forhold til gruppen som ikke har samme inntak.

Studien antyder at økt risiko for diabetes i populasjoner med økt rødt kjøttinntak delvis skyldes økt kroppsvekt på grunn av økt rødt kjøtt, men ikke all økning i kroppsvekt.

På den annen side er dataene om risiko for diabetes etter 4 års reduksjon av rødt inntak innenfor feilmarginen, men når sporingsresultatene stiger til 12-16 år, vil det bli funnet & ldquo; Til en moderat gruppe (ca. 12,8-42,5 gram per dag) er risikoen for diabetes 0,95 ganger lavere, og risikoen for å utvikle en moderat til stor mengde (mer enn 42,5 gram per dag) reduseres. Det var 0.86 ganger originalen. Imidlertid er de 0.86 dataene utenfor toleranse og derfor ikke nøyaktige.

Forskerne sa at alle studiene hittil har vært knyttet til høyt inntak av rødt kjøtt og risikoen for diabetes, og denne studien er en faset studie som fokuserer på rødt kjøtt. Forbindelsen mellom endringen og risikoen for å utvikle diabetes er også den første studien på dette området.

Samtidig sa forskerne at i samme fireårige undersøkelsesperiode vil økt inntak av rødt kjøtt øke risikoen for diabetes betydelig, men reduksjonen av rødt kjøttinntak har ingen signifikant reduksjon i risikoen for diabetes. . Den dypere forbindelsen mellom rødt kjøtt og risikoen for diabetes krever mer grundig forskning.

21 mai 2019

Topp ti lang levetid mat liste: Rød pepper kan fremme metabolisme

Apple: Å spise et eple om dagen kan redusere risikoen for Alzheimers sykdom betydelig. Quercetin inneholdt i epler har ikke bare antiinflammatoriske effekter, men forhindrer også kreftceller i å utvikle seg. Apple er også rik på vitaminer og mineraler, som kan forbedre menneskelig immunitet og forbedre kardiovaskulær funksjon.
Fisk: Folk som bryr seg om hjertesykdommer, bør spise mer fisk, gjøre tre fiskeretter i uka eller spise 30 gram fisk om dagen, noe som kan redusere risikoen for hjerneslag med 50%. Medisinsk forskning har vist at japansk og eskimo som ofte spiser fisk, har en mye mindre andel av kardiovaskulære sykdommer enn de som sjelden spiser fisk.

Hvitløk: Hvitløk kan ikke bare forhindre forkjølelse, men reduserer også risikoen for magekreft og tarmkreft og forbedrer fordøyelsen. I tillegg kan hvitløk også rense blodkarene godt, forhindre blodkarblokkering og effektivt forhindre vaskulære sykdommer.

Jordbær: Så lenge du spiser mer jordbær, kan du fullt ut supplere vitamin C. Jordbær er også rik på jern, noe som kan forbedre kroppens immunitet. Fargestoffene og essensielle oljer i jordbær kan danne spesielle enzymer for å forhindre kreft.

Soya: Soya er rik på lecitin og vitamin B, som kan forbedre tenkning og fremme nervesystemfunksjonen. Soya er også en viktig kilde til vegetabilsk protein, og selv om europeerne ikke er vant til det, bekrefter den nyeste forskningen at den faktisk er bra for helse.

Chili: Rød pepper kan fremme metabolisme og bidra til å miste vekt. Capsaicin kan stimulere utskillelsen av magesaft og forhindre vekst av skadelige bakterier i magen. Søte paprika er også gode for helsen. De er rikt på vitamin C, som kan forebygge kreft og kardiovaskulære sykdommer og forsinke aldring.

Melk: Melk er den viktigste næringsstoffmaten, rik på høyt protein, lett absorbert fett og laktose. Melk er rik på kalsium, vokste opp med å drikke melk kalsium oppbygging kan forebygge osteoporose i alderdommen, men også beskytte nervesystemet og muskel-skjelett fungere skikkelig ofte uunnværlig.

Gulrøtter: gulrøtter er rike P- & ndash; karoten, ikke bare for å beskytte den strukturelle genet, forebygging kreft, men også for å forbedre huden, forbedre syn.

Grønn te: Grønn te bestemmer magiske ingrediensen er katekol, de biologisk aktive stoffer kan hindre åreforkalkning og prostatakreft, men også til stor hjelp å miste vekt, men for å forbrenne fett, daglig Drikk minst 4 kopper grønt te vann.

banan: Bananer er den høyeste karbohydratinnholdet av frukten, inneholder også en rekke sporstoffer, kan forhindre at sukkeret raskt inn i blodet, noe som er rikt innhold av magnesium, spise en banan vil være i stand til å møte kroppens 24 timer 1/6 av det ønskede magnesiumelementet.

21 mai 2019