Daily Archives: juni 1, 2019

Support «guts» av veien tung diett

Zhanglao sent måltid snart føle bølger av magesmerter om natten for å spise kjøtt bun, spise noen familie trodde hun dårlig, hadde bare et øyeblikk. Granny Zhang mage kan føle seg mer og mer smerte, og feber symptomer, familien stormet henne til sykehuset. Ifølge Dr. Zhang Granny spise fet mat situasjon, høyre øvre kvadrant magekramper, feber, rask undersøkelse, diagnostisering av akutt kolecystitt, Xiaoyanlidan rettidig behandling, Granny Zhang raskt gjenopprettet og ble utskrevet.

Akutt kolecystitt med utbruddet og mer metthetsfølelse, spise fet mat, mental trøtthet og andre relevante faktorer, ofte plutselige utbruddet, som begynner i øvre høyre abdominal kolikk, paroksysmal intensivert, og høyre skulder Eller bryst og ryggstråling, ledsaget av kvalme og oppkast. Kunne ikke frysninger og feber tidlig i sykdomsforløpet, når det er kan oppstå purulent galleblæren infeksjon, frysninger og feber.

Bilsykdom er nært knyttet til diett, så diett forebygging og behandling er av stor betydning. Her hever & ldquo; guts og rdquo; måte noen forslag:

1. lys kosthold: spise mindre er best å ikke spise stekt mat, buljong, etc., for å unngå over-stramme galleblæren, galle sekresjon.

2. mye vann: Ifølge statistikk, kolecystitt 70% av gallestein komplisert, mye vann kan ikke lett fortynnet galle galle dannelse av gallesten, men også i gallen metabolsk ubalanse, dvs. den innledende dannelse av gallestein pre gallestein substans eller småstein i den gastrointestinale vasket og utskilles, forebygge forekomsten av gallestein.

3. Timed måltider: Unngå snacks under måltider for å hindre galleblæren sammentrekning og galle sekresjon.

4. fordøyelig mat: lett fordøyelig mat kan redusere belastningen på fordøyelsesorganer som galleblæren, lett fordøyelig mat er patcher, polenta, melk, egg, spinat, kål og så videre.

5. bør ikke mates diett: unngå for sterk sammentrekning av galleblæren, galle sekresjon.

01 jun 2019

Sunt kosthold: Hvilken mat skal jeg spise etter festivalen?

Under Spring Festival, uansett hvor du betaler oppmerksomhet til moderasjon, har for å møte mat farger. Om noen dager er fordøyelseskanalen overveldet, og det er på tide å fjerne tarmene.

1. Tarmen er foretrukket for matvarer rik på kostfiber, ikke for avføringsmidler. For eksempel Konjac, potet, havre og andre naturlig mat, rikt på kostfiber, kan man fremme avføring, og for det andre, slik du kan også ta bort avfallet involvert i tarmkanalen, mens lav-kalori, metthetsfølelse sterk, for inge i løpet av ferien Spesielt egnet for personer med for mye varme.

2. Grovkorn og grønnsaker er også gode valg på dette tidspunktet. Begge inneholder også ulike typer multi-fiber og lite kalorier, men også for å forbedre i løpet av ferien til mangel på kjøtt og fisk, kjøttpålegg baserte klar måltid brakt del av næringsstoffer. Men for å bli minnet om at, hvis det er i seg selv har diaré, spesielt kronisk tarmbetennelse mengden, inntak av kostfiber å være forsiktig for å unngå å fremme intestinal peristaltikk forverre diaré. I tillegg, hvis eldre og barn, for å unngå underernæring, ikke overdrevent inntak av fullkorn, eldre dag måltid til å velge, overkill er ikke ønskelig.

3. hensiktsmessig å redusere fettinntaket, spise mindre stekt, søt mat, og drikk rikelig med vann, ikke drikker drikke.

4. Noen sopp, sjømat kan ønske å spise enkelte matvarer, som for eksempel sopp, tang, sopp og så videre.

Institutt for ernæring, Jiangsu Provincial People’s Hospital Li Qun

01 jun 2019