Daily Archives: juni 2, 2019

13 kosthold fordeler av loofah

Midlertidig inflammatorisk hyperemi og massiv væskespredning av hud og slimhinner skyldes ulike faktorer. Forårsaker lokal ødemskade, og å spise loofah kan ha mange terapeutiske effekter.

Først, kokt vann for å kurere bihulebetennelse

Tørrbøf er stekt med jernkande, undersøkelse på fint. Ta 6 gram hver gang, bruk varmt kokt vann på tom mage om morgenen, og til og med tjene i 8 dager.

Encyclopedia: sinusitis er en betennelse i slimhinne sinus av ikke-spesifikke, som en vanlig sykdom Rhinology. Kan deles inn i to typer av akutt og kronisk sinusitt sekundært til akutt rhinitt, nasal kongestion, multi-purulent nese, hodepine som den viktigste funksjonen akutt purulent, kronisk sinusitt purulent ofte sekundært til akutt purulent sinusitt, multi Pus er hoved manifestasjonen, som kan ledsages av nasal congestion, hodepine og dysosmi.

For det andre, loofah juice behandling av faryngitt

Vask ømte loofah og klem juice, legg til riktig mengde sukker. 1 skje daglig, 3 ganger om dagen.

Liten encyclopedia: Faryngitt er en sykdom forårsaket av bakterier, som kan deles inn i akutt faryngitt og kronisk faryngitt. Akutt faryngitt er ofte forårsaket av et virus, etterfulgt av bakterier. Kronisk faryngitt er hovedsakelig på grunn av utilstrekkelig behandling av akutt faryngitt og tilbakevendende, blir kronisk, eller på grunn av lider av en rekke nasal, nasal passasje obstruksjon, langvarig munn pusting, og fysiske og kjemiske faktorer, og nakke strålebehandling ofte stimulere halsen forfaller.

For det tredje, for styring og kald hoste

svampen fra tørking, og forskning i fine, raffinert honning for pillene, 9 gram hver gang, 3 ganger om dagen.

Encyclopedia: behandling av hoste, forkjølelse Fanfei, lungesvikt Xuan Su, se frekvensen for hoste, sputum tynn hvit farge, tett nese, rennende, kløende hals lyd vekt, kald utenfor bjelken, Cou tilstopping, opererer Aversion mot kulde og svette, hode og kroppssmerter, blek rød tunge, tynn hvit pels, puls flytende eller fingeravtrykk rødhet som tegn på kaldt og kaldt.

For det fjerde, ved behandling av dysenteri

loofah røtter, stengler, blader kan, vasket og knuste Ji Zhi 2 ts per porsjon, 3 ganger om dagen.

Små encyklopedi: bakteriell dysenteri blir referert til som bacillær dysenteri. Det er en tarminfeksjonssykdom forårsaket av Shigella (Shigella dysenteri). De viktigste kliniske manifestasjonene er kulderystelser, feber, magesmerter, diaré, haster og vekt, og utslipp av mucuspus og blodige avføring. Toksisk basillær dysenteri hurtig innsettende plutselig høy feber, tilbakevendende kramper, døsighet, koma, sirkulasjonssvikt og åndedrettssvikt skjer raskt og tarmsymptomer mild eller fraværende, farlig tilstand. Dysenteri flerårig sporadisk, mer vanlig i sommer og høst, er vår felles sykdom. Sykdommen har effektiv antibakteriell behandling og herdningen er høy. Dårlig effektivitet eller kronisk hyperaktivitet skyldes uregulert behandling, manglende behandling i tid, upassende bruk av rusmidler eller infeksjon med resistente stammer.

Fem, behandling av utilstrekkelig melk

Metode 1: 60 gram loofah, 1 gris trotters, når stewen er tilberedt.

Metode 2: 1 gammel loofah, tørr, brennende, forskning, gul vinstump, 9 gram per porsjon.
Forrige12Neste

02 jun 2019

Skadelige tarmbakterier kan forårsake astma eksaserbasjoner

15. januar Akira Shibuya University of Tsukuba i Japan og andre forskere gitt en uttalelse, påpekte at de dårlige tarmbakterier kan føre til forverring av astma, dette fenomenet har blitt bekreftet i eksperimenter på mus , men også av mus for å finne effektive behandlinger. Foreløpig er forskerteamet å heve folk-relaterte sykdommer, for å diskutere metoder for behandling. Etter

Under eksperimentet ble musene drikkevann blandet med visse antibiotika i 2 uker, ble musene indusert ved inhalasjon allergener, mus astmasymptomer, og symptomer. På dette tidspunkt ble musene intestinal undersøkelse funnet at en reduksjon av antallet av tarmbakterier, som melkesyre, og viste seg i unormal proliferasjon av Candida tilstand. Etter

Candida proliferasjon, forårsaker en økning i blod prostaglandin E2, fremkalle en immunrespons i lungene, noe som resulterer i økt forsterkning av immunceller som fører til allergiske reaksjoner, hvilket resulterer i forringelse av betennelses forverring astmasymptomer. På dette tidspunkt drepe Candida, mus ved anvendelse av midler som hemmer proliferasjonen av prostaglandin E2, astmasymptomer vesentlig forbedret.

eksperimentelle resultat at, når balansen av enterobakterier kollaps, kan forårsake forskjellige sykdommer som inflammatorisk tarmsykdom, allergi og diabetes. Astma, som en av disse sykdommene, er dens patogenesen ennå ikke klart.

02 jun 2019