Daily Archives: juni 3, 2019

Fem typer melk måten skadelige effekter

Melk er en hverdags viktige kosttilskudd, marked oversvømmet med en rekke melk, gjør det vanskelig å velge. Og vanligvis drikker melk er det mye feil, noe som resulterer i næringsrik melk ble mordere, Her vil jeg presentere fem typer misforståelser av veien drikke melk, advarer om at feil måte, kan de skadelige effekter.

1, jo mer konsentrert jo bedre melken

Noen mennesker tror at mer konsentrert melk, jo mer kroppen får næring, er det uvitenskapelig. Den såkalte overdreven melk refererer til tilsetning av vann til melk, slik at konsentrasjonen av melk overskrider normalforholdet. Noen mennesker er redd for at fersk melk er for lys, og melkepulver er lagt til det. Og hvis det er dårlig tarmfunksjonen spise tykk melk vil føre til diaré, forstoppelse, tap av appetitt, kan også forårsake akutt hemoragisk enteritt. Dette er fordi tarmfunksjonen til denne gruppen av mennesker er dårlig, og de har ikke råd til byrden og presset av overdreven vekt.

2, melk + sjokolade

Noen mener at siden melk er en høy protein mat, sjokolade, energi mat, både på samme tid til å spise noen store fordeler. Dette er ikke tilfelle. Flytende melk pluss sjokolade fører til at kalsium i melken kjemisk reagerer med oksalsyre i sjokolade for å produsere «kalsiumoksalat». Således er den iboende ernæringsmessige verdien av kalsium, blir skadelige stoffer, noe som resulterer i kalsiummangel, diaré, hår tørr, lett for å sprekke og for å øke forekomsten av urinveis steiner og så videre.

3, melk + risesuppe, grøt

Noen tror at dette kan gjøre ernæringen komplementær. Faktisk er denne praksisen veldig uvitenskapelig. Melk inneholder vitamin A, mens risesuppe og grøt er hovedsakelig stivelse, som inneholder lipoxygenase, som ødelegger vitamin A. Derfor, selv om det er å supplere ernæring, er det nødvendig å skille de to.

4, melk, appelsinjuice eller sitronsaft +

Noen foreslo legge litt appelsinjuice eller sitronsaft i melk, det virket som en god idé, men faktisk, appelsinjuice og sitron er det er en høy-syre frukt, mens syren påtreffes i melkeprotein vil denaturerer proteinene, for derved å redusere næringsverdien av protein.

5, melk + medisin

Noen tror at det er definitivt gunstig å bruke stoffer med næringsrike ting. Faktisk er dette ekstremt feil. Melk kan betydelig påvirke kroppens absorpsjonshastighet av legemidler, slik at konsentrasjonen av legemidler i blodet er betydelig lavere enn hos ikke-melkepasienter i samme tidsperiode. Medisinering med melk har også lett for å danne den medikamentbeleggende film viste melke mineraler, slik som kalsium og magnesium ioner reagerer kjemisk med medikamentet inntreffer, genererer ikke-vannoppløselige stoffer, som ikke bare reduserer effektiviteten, men også kan føre til skade på kroppen. Derfor er det best å ikke drikke melk innen 1 eller 2 timer før og etter å ta medisinen.

03 jun 2019

Vanligvis spiser «seks krydret» for å hjelpe helsen.

Krympende varm smak, svart og hvitt, kan behandle fordøyelsesbesvær, gastroenteritt, bronkitt, forkjølelse og revmatisme, men diabetes, gikt, Pasienter med leddgikt, akne, kreft, bronkial astma, etc. anbefales ikke å spise pepper.

varm krydret ingefær, kan forbedre blodsirkulasjonen, stimulerer utskillelsen av gastric juice, spenning tarmen, fremmer fordøyelsen, mage, økt appetitt. Å spise ingefær kan også spille en svette kjøling, forfriskende effekt og lindre trøtthet, svakhet, tap av appetitt, søvnløshet, oppblåst mage, magesmerter. Ingefær er bra, men yin mangel varme og akne pasienter bør ikke spise.

Hvitløk varm krydret, som har insekticide, avgiftning, forbrukerprodukt, qi, varme magen og andre effekter. I tillegg, hvitløk også for å hindre influensa, og som har et lavere blodtrykk, hypolipidemisk, hypoglykemisk og sterk anticancer-effekt. Imidlertid bør yinmangel, diaré, hemorroider, gastrointestinale blødninger og øye sykdomspasienter ikke spises.

løk varm krydret, som har en varmeavgivelse slim, insektmiddel avgiftning, fuktighet appetitt, senke blodglukose, hjelper fordøyelsen, lever og tarm, slimløsende, diuretiske, svetting, kald forebygging, undertrykkelse Antiseptisk effekt av bakterier kan forhindre og behandle aterosklerose. Men folk med øyesykdommer eller feber bør ikke spise.

Pepper termisk krydret, idet temperaturen i dispelling, appetittvekkere fordøyelse, svetting avfukting effekt, er det en viss bakteriedrepende effekt på forebygging av forkjølelse, arteriosklerose, nattblindhet, og forholdsvis gode resultater skjørbuk . Men øyebetennelse, magesår, høyt blodtrykk, tannpine, sår hals og andre infeksjoner bør ikke spise.

varm sterk pepper, som har Wenzhongjianpi mage, kulde og fuktighet, insektmiddel avgiftning, qi analgetisk effekt. Moderne farmakologiske undersøkelser har funnet at den har en viss effekt av lokal anestesi og analgesi. Imidlertid bronkial astma, diabetes, gikt, kreftpasienter og gravide kvinner må brukes med forsiktighet.

03 jun 2019