Daily Archives: juni 5, 2019

Diet alert: spise halvsteikt mat eller hepatitt

liv, mange mennesker liker å spise hot pot og grill, sjømat er bare kokt eller delvis kokt, slik at smaken enda mer deilig å spise. Mesteparten av pasienter med hepatitt som følge av uhell spise noen av hepatitt A virus-forurenset vann, kald mat, eller er ikke kokt sjømat som skalldyr, østers og annen sjømat infeksjon.

Hepatitt A sterk levedyktighet, i 60 grader Celsius vann, kan overleve i en time, selv etter mer enn ti timer, og bare en del av drepte, dersom konsum av dette halvferdig mat eller varmt vann kan bli infisert. Når vannet, maten varmes opp til 100 grader Celsius, så lenge ett minutt kan du være en av hepatitt A virus drepe alle. Så forebygging av hepatitt A er faktisk veldig enkelt, bare ikke drikker ukokt vann, ikke spise rå mat, særlig sjømat som blåskjell, østers og lignende, kan du være trygg.

05 jun 2019

Spring hypoallergen spring bambus selleri som dette

Hvert år fra mars til mai er den travleste tiden i sykehusdermatologi. Allergier er vanlige sykdommer om våren. Allergiene om våren er forårsaket av sykdom og hånlighet.

bambusskudd: Shuitang fem til ti minutter før du spiser

bambusskudd på markedet, mange early adopters som starter hvert måltid ville ikke være lykkelig uten skudd, men får det et utslett. Chen Zhiling, visedirektør for Hangsykehuset ØNH pasienter som er allergiske for mange innleggelser på grunn av grådige bambusskudd og larynxødem.

Han forklarte at bambusskudd inneholder uløselig oksalat, spise altfor lett å indusere astma, allergisk rhinitt og eksem. Gamle mennesker og barn bør ikke spise mer. Det er best å ikke overskride halvparten av hvert måltid. For å forebygge allergi, stekt bambusskudd, bambusskudd, de første 5 til 10 minutter med kokende vann. I tillegg må du prøve å ikke spise med havfisk, unngå hudsykdommer eller andre allergiske symptomer.

I tillegg til folk med allergi til Shensi bambusskudd, men spesielt skrumplever esophageal varicer også prøve å ikke spise bambusskudd, bambusskudd på grunn av det store antallet fiber lett blåmerker abdominal eller fordøyelseskanalen, Forårsaker blødning i fordøyelseskanalen til pasienten.

Selleri 😕 allergisk ikke spise solen

spise selleri vil være allergisk mot hudleger sier at de fleste mennesker ikke spiser selleri allergier, de med allergi dette foto mat å spise selleri, aksepterte lyset, utløse allergiske reaksjoner, skjedde foto dermatitt.

Symptomene på solbrenthet lett misdiagnosed, men lysfølsomme eksem symptomer ikke bare i huden utsatte steder, også dukket opp i den ikke-eksponerte stilling. Photo dermatitt pleomorphic utslett, erytem, ​​papler, blemmer og lignende. Dette kurset er lengre allergiske sykdommer, noen pasienter slutte etter å ha spist føre til sensitivt materiale, er en lengre periode fortsatt følsom for lys, trenger også oppmerksomhet.

05 jun 2019