Daily Archives: juni 6, 2019

De ti funksjonene og funksjonene til Pu’er tea

1, lipidsenkende, vekttap, blodtrykk, anti-arteriosklerose te gjennom en unik fermenteringsprosess for å generere nye kjemiske stoffer, hvorav noen inneholder lipolytiske lipase, for å frem nedbryting av fett, for å oppnå vekttap Effekten, samt reduksjonen av kolesterol og glyserider. Drikker te kan føre til vasodilatasjon, nedsatt blodtrykk, hjertefrekvens og redusere blodtilførsel til hjernen og andre fysiologiske virkninger, slik at pasienter med hypertensjon og cerebral arteriosklerose har en god terapeutisk effekt.

2, anti-kreft, anti-kreft, anti-stråling sterk rolle med en rekke rike anti-kreft sporstoffer, drepe kreftceller, en lavere forekomst av kreft i te mengden. Drikker 2% Pu’er te kan lindre skade forårsaket av kobolt 60 stråling.

3, tannpleietand inneholder mange fysiologisk aktive ingredienser, har en steriliserings- og desinfeksjonseffekt, kan fjerne den dårlige lukten av munnen, beskytter tennene.

4, beskytter mage, mage i passende konsentrasjon nivå og te inn i magesekken hos mennesket gastrisk membranbindingen av et overflatesjikt er dannet, magen fordelaktig beskyttelse.

5, anti-aldring te under behandlingen, makromolekylært polysakkarid forvandlet til et stort antall nye oppløselige monosakkarider og oligosakkarider, vitamin C øker kraftig, disse stoffene kan forbedre human immunitet, Det har til formål å opprettholde helse og bygge helse og forlenge livet.

6, hang opp te polyfenoler i te kan fremme etanol metabolisme, theofyllin har en vanndrivende effekt, kan fremme rask utskillelse av alkohol.

7, skjønnhet kan regulere metabolismen, fremmer blodsirkulasjonen, regulerer kroppen, balanserer kroppens funksjoner naturlig og har dermed en kosmetisk effekt, kjent i utlandet som «skjønnhetste».

8, syn grønne teblader etter drikke Pu ta varmen i øyet et par minutter, langsiktig tilslutning, rollen av syn, spesielt på lang sikt ansiktet av dataskjerm geek, funksjonærer. Sunn mat: en for foodwang.com

9, holde føttene varme kokte te, kan fotbad fremme blodsirkulasjonen foten, slik at kroppen meridianer mer jevn, men også forebygging og behandling av frostskader, men også spille en varm vinter Fotens rolle, spesielt for mellom og eldre, er spesielt effektiv.

10, beroligende te saft kan alkaloid-derivater av nikotin ut av kroppen, inhibere celle mutasjon, for å fjerne den rollen som narkotika kostnader.

06 jun 2019

Hvordan spise korn må være to eller to gull?

mais, har vi alle vet en høy ernæringsmessig verdi av korn var også i besittelse av en skatt alle vet, men vi er vanligvis kastes, det er Corn!

I kinesisk medisin, også kjent som & ldquo Corn «Dragon må» har et bredt spekter av forebyggende helse bruksområder, så det har «en mais må, kalt to eller to gull».

Corn te å holde gjenstand for kornet i potten kokende, kokende for en time, hell suppe, er det & ldquo; Herb Tea & rdquo;. & Ldquo; Herb Tea & rdquo; god smak, drikke smaker, det Xiere Tonglin, lever og galleblæren effekt. Kan brukes til gallestein, cholecystitis pasienter daglig kondisjonering te.

Korn må være kokt egg 100 gram mais, 2 egg. Kornet silke og egg ble vasket, tilsett vann, lage mat, egg kokte skrelte og lage mat for en stund kompleks, egg suppe. Den har den virkningen av Pinggan varme, vanndrivende fuktighet, egnet for lever Qi stagnasjon i pasienter med benign prostatahyperplasi.

Dendrobium Dendrobium passende mengde av mais silke te, mais, jordstengler siv sammen i koppen, og deretter ned i vannet, å utsette dekselet etter å ha tatt ti minutter for å ta det en gang om dagen. Hovedrollen i denne kanalen er Dendrobium mais silke te clearing bort varme vanndrivende, egnet for noen pasienter med oliguri og tørst, men kollaps øyne og tørr hud pasienter kan være å ta.

Corn brunt sukker, mais silke te til rent vann og rør sammen brunt sukker, deretter småkoke i ti minutter, og fortsett å røre, så la avkjøle du kan ta, du kan også delta i henhold til deres preferanser Isbiter. Pasienter som har hoste, postpartum magesmerter og blødende tannkjøtt kan ta godt vare på helsen. (First Affiliated Hospital of Tianjin University of tradisjonell kinesisk medisin i endokrinologi, Xu Ning)

06 jun 2019