Daily Archives: juni 7, 2019

Surprise! Etter å ha spist nudler, kan trening være dødelig?

Etter å ha spist nudler bevegelse kan bli drept – i det nylig avsluttede American Academy of Allergy, Asthma and Clinical Immunology årsmøtet, Dr Professor Yin Jia Beijing Union Medical College Hospital unormal (allergisk) reaksjon av familie og kulturelt nivå rapporterte et overskudd på 15 tilfeller Etter å ha spist pasta, trening-indusert anafylaktisk sjokk og tilfeller.

Ifølge rapporter er sykdommen medisinsk referert til som «hveteavhengig trening-indusert anafylaktisk sjokk». Dette er første gang en kinesisk lege har rapportert til en verdenskvinne. Kina, som andre land i verden, har også anafylaktisk sjokk forårsaket av å spise etter å ha spist pasta.

Yin Jia sa, & ldquo; Hvete avhengig utøvelse-indusert anafylaksi & rdquo, er en pasient etter inntak av pasta i løpet av 6 timer hvis den bevegelse, kan fremkalle alvorlige allergiske symptomer, men utøver ikke allergi Reaksjons symptomer. Etter Kina i det siste ikke blir rapportert av sykdommen, men pasienter for noen år siden, til en uforklarlig tilbakevendende sjokk etter to års diagnostikk og analyse, den endelige diagnose av pasientens & ldquo; hvete-avhengig utøvelse-indusert anafylaksi og rdquo;. I de følgende årene har hun og Dr. Wen Liping etter hvert diagnostisert dusinvis av slike pasienter.

Yin Jia sa: «Mat-avhengig trening-indusert anafylaktisk sjokk» er en spesiell type matallergi. Bevegelsen skjer innen seks timer etter inntak hos pasienter med reker, selleri, hvete og andre matvarer alvorlige allergiske reaksjoner, vil lyset briste kroppen kløe, rødming, urticaria, larynksødem, dyspné, astma og andre symptomer, alvorlige tilfeller Det kan være en dråpe i blodtrykk og bevissthetstap. Plutselig begynnelse, hvis du holder deg borte fra sykehuset, hvis du ikke er reddet i tid, vil det føre til livstruende.

I løpet av det siste tiåret, den globale utbredelsen av matallergi økt betydelig, på grunn av forekomsten av mat-indusert anafylaktisk sjokk også økt år for år. Wen Liping sa at anafylaktisk sjokk er en vanskelig tilstand som kan induseres av en rekke årsaker. Den nåværende innenlandske diagnosen «matavhengighetsøvelse-indusert anafylaktisk sjokk» er hovedsakelig avhengig av legenes detaljerte forespørsel, omfattende analyse og allergenundersøkelse. Hun minnet anafylaktisk sjokk behandling av pasienter med å spise bør gis før utbruddet av legen så detaljert som mulig når miljøet og fysiske tilstand.

07 jun 2019

Det er 9 hovedpoeng for sunn å spise fisk. Det er best å ikke spise

<4> Virkning og funksjon av fisk. Jeg tror alle vet det. Men vet du hvilken fisk ikke kan spises? Samtidig er det nødvendig å være mer oppmerksom på sunn fisk. Her vil Xiaobian introdusere deg hvilken fisk ikke kan spise og spise fisk for å ta hensyn til det, kom og se det sammen.

Ikke spise hvitt kjøtt over rød også. På grunn av de forskjellige fiskearter, er det rødfiskfisk som tunfisk og hvitt kjøttfisk som fisk. Men hvis fargen på fisken er for lys eller klar hvit, er det sannsynligvis å være flekkens «varer».

Hovudvalg & otte poeng stor & rdquo ;. Fiskens størrelse bestemmer smaken og sikkerheten. For liten, fisken har ikke vokst opp, kjøttet er ikke frisk nok, og fiskbenene vil være ekstraordinært mer. For stor betyr at fisken er gammel, kjøttet er grovt, og det kan være mange skadelige stoffer i kroppen. Derfor, kjøp en fisk for å velge et hode «8 poeng stort», høyre og venstre er mer passende, for eksempel blekksprut og Wuchang fisk til 1 kg halv, karpe 0,5 kg ~ 1 kg, gresskarpe 4 ~ 5 kg er passende.

Fiskeøyene er overskyet og kollapset, og fiskgjær er ikke kjøpt. Kjøpe «kjølt fisk» bør først observere øynene og sputumet. Friske fiskøyeboll er fulle, hornhinnen er klar og klar, og silken er klar og lys rød. For det andre er det friske fiskøyebollet ikke fullt, hornhinnen er rynket, litt uklart, noen ganger bløder øyet rødt, og mørkningen i øyet er gråaktig rød eller gråaktig lilla. Korrupte fiskøyeboll faller sammen eller tørker, hornhinnen krymper eller brister, og fiskgjellene er brune eller gråhvit.

Drep levende fisk og spis. Kvaliteten på fisken etter slaktingen er ikke den beste, fordi fisken vil ha en «sur syre» -prosess som må plasseres en stund for å være mer deilig. Liten fisk som gresskarpe og blekksprut bør kjøles omgående og tilberedes etter 2 timer, stor fisk må kjøles i mer enn 2 timer.

Fargen på vannet i vanntanken er ikke riktig. Når du kjøper levende fisk i supermarkedet, se på & nbspquo; 水色 & rdquo ;. Fordi det er en refleksjon av god eller dårlig vannkvalitet, hvis den er mørkegrønn eller blå, kan det være for mye alger, noe som indikerer at det ikke har endret vann og rengjøring av vanntanken lenge, noe som kan påvirke helsen til fisken. Fisk i en vanntank som er klar og flytende erstattet, vil generelt være mer livlig.

Prisen er for lav til å kjøpe. Prisen er for lav, det er nødvendig å vurdere kilden, kvaliteten og sikkerheten til fisken, og forringelsen av fisken vil medføre store helserisiko.

Etter at sashimi er frosset, spis den igjen. Det kan være parasitter i sashimi. Parasittene er meget motstandsdyktige mot varme og kulde. De kan bli drept etter frysing i 24 timer ved minus 20 ° C, mens isen under sashimi-platen er helt Ikke å drepe parasitten. Derfor, kun hvis kilden til råvarene er nok, kan fisken bli spist.

Prøv å damp og spise. Blant alle kokemetoder er dampingen den sunneste, tilberedningstemperaturen er lav og oljen brukes mindre, noe som kan beskytte de fleste næringsstoffene i fisken fra å bli ødelagt. Kokt eller stuet, noen av næringsstoffene i fisken kan gå tapt i suppen. Temperaturen på grillen er høy, det er lett å produsere skadelige stoffer, og mengden olje som brukes til risting av fisk er også ganske stor, noe som ødelegger de sunne egenskapene til lavfett av fisk. Dypfrit oljeinnhold er høyere, og skade på fiskeernæring er større, og det anbefales ikke.

Ikke spiser etter hesting. Akvatiske produkter kan inneholde mer nitritt. Under tørke- eller herdingsprosessen brytes noen proteiner ned for å produsere aminer, og nitritt kombineres med nitritt for å ha en viss kreftrisiko.

Misdannet fisk. Andre fisk, som misdannet fisk, bør ikke spises, fisk må ikke spise, døde skilpadder, blekksprut kan ikke spise.

Forurenset fisk. Giftig fisk inkluderer fisk forurenset med fenoler, tungmetaller eller pesticider, og fisk som inneholder biotoksiner. Fisk og reker med sterk petroleumssmak er resultatet av fenolforurensning, stor havfisk som haier, tunfisk, sverdfisk, blekksprut og tilapia er utsatt for kvikksølvforgiftning. Spesielt bør gravide kvinner, ammende kvinner og kvinner som forbereder seg på å bli gravid, ikke spise disse fiskene.

Fisk med parasitter. Det kan også være klonorchiasis i fisken, bortsett fra at det skal rengjøres grundig under behandlingen.

Saltet fisk, røkt fisk, tørket fisk. Fordi den inneholder nitrosaminbaserte kreftfremkallende stoffer, bør den ikke spises for mye. Frying, spesielt forkullet fisk, inneholder en sterk kreftfremkallende heterocyklisk amin, noe som er bedre.

Sunt å spise fisk, husk det ovennevnte.

07 jun 2019