Daily Archives: juni 10, 2019

Det er fem store farer å spise for mye tofu

Tofu er en anerkjent næringsrik mat. Det er ikke bare naturlig og sunt, men også lett å lage. Det er en hjemmelaget matrett som vi ofte spiser. Tofu er en tallerken som kan være tykk og lys, og nesten alle ingrediensene er «vill». Men hvis du ønsker å bedre absorbere næringen av tofu, bør du finne den ved bordet.

For det første er det fire gode partnere for tofu

1. Med kjøtt er protein god absorpsjon

Soyabønner er kjent som «plante kjøtt», det er en plantemat. Den beste maten i protein. Tofu laget av soyabønner vil ikke være dårlig i protein. Imidlertid er innholdet og andelen proteinaminosyrer i tofu ikke veldig rimelige, og er ikke særlig egnet for human fordøyelse og absorpsjon.

Hvis du legger til matvarer med svært høy proteinkvalitet mens du spiser tofu, kan du utfylle tofu, slik at proteinet av tofu blir bedre fordøyd og absorbert av kroppen. Disse høyverdige proteinmatene er ikke kjøtt og egg.

Derfor kan tofu, det bevarte egget og tofu av hakket kjøtt gjøre proteinet bedre absorbert.

2. Legg eggeplomme, blodtofu, kalsium for å gjøre mer

På samme måte som å spise kalsiumtabletter mens du trenger å legge til vitamin D, spis tofu for å lage kalsium, er det nødvendig å matche litt vitamin D Rik mat. Vitamin D spiller en svært viktig rolle i absorpsjon og utnyttelse av kalsium.

Selv om tofu er rik på kalsium, er kalsiumet i nord tofu mer enn samme mengde melk, men når du spiser tofu, kan maten rik på vitamin D spille en mer effektiv rolle.

Eggeplomme er rik på vitamin D, så den deilige og glatte eggeplommens tofu er en utmerket tallerken for kalsiumtilskudd. Animal indre organer, som lever og blod, har også høy vitamin D-innhold, så det er også ideelt å lage hvit tofu og blodtofu sammen.

Dessuten har kyllingekjøtt, grislever og andre indre organer en god effekt på å øke kalsiumabsorpsjonen av tofu.

Tofu kan ikke bare supplere ernæring, men har også en viss terapeutisk effekt på å forebygge arteriosklerose. Dette skyldes atfu inneholder et stoff som kalles saponin som forhindrer produksjon av oksiderte lipider som forårsaker arteriosklerose.

Saponiner forårsaker imidlertid et problem, noe som forårsaker unormal jodutskillelse i kroppen, noe som kan føre til jodmangel hvis det forbrukes i lang tid. Derfor, når du spiser tofu, legg til litt jodrik sjømat som kelp og tang til å lage mat sammen, og du vil få det beste fra begge verdener.

4. Sett grønne grønnsaker, sopp og mer sykdomsforebygging

Selv om tofu er rik på næringsstoffer, mangler kostfiber. Kosthold alene kan føre til forstoppelse. Grønnsaker og sopp er rik på kostfiber, som kan gjøre opp for denne mangelen på tofu.

I tillegg inneholder sopp og grønne grønnsaker også mange antioksidanter som kan forbedre immuniteten og forebygge sykdommer. De kan spises med tofu og har bedre sykdomsresistens.

Det bør bemerkes at oksalinsyreinnholdet i grønne bladgrønnsaker som spinat og purre er høyt. Du bør først smelte det og koker det med tofu for å unngå å påvirke kalsiumabsorpsjonen i tofu.

Forrige12Neste

10 jun 2019

Hva er effekter og effekter av tomater? Introduksjon til bruk av tomater

I dag har friske frukter og grønnsaker gradvis blitt hovedpersonene på bordet vårt. Vi bekymrer oss bare om grønnsakene har kjemiske rester av plantevernmidler, men de ignorerer naturlige giftstoffer i selve maten. Mange frukter og grønnsaker inneholder naturlige giftige stoffer. Noen spesielle deler av frukt og grønnsaker er også mest utsatt for plantevernmidler. Matforgiftningshendelsene forårsaket av dette året forekommer ofte.

a, tomater som inneholder giftstoffer slike

grønne tomater som inneholder Tomatine

lykopeninnhold på tomater mest rikelig, antioksidant, Anti-stråling, anti-aldring, styrke motstand, redusere forekomsten av prostatakreft. Men merk at ikke har blitt kokt grønne tomater, ikke kan spille rollen som lykopen, dårlig ernæring, og tomat som inneholder giftige glykosider åpenbare, om en mann kort inntak av tomat base, kan det bli forgiftet symptomer. Derfor anbefales det å velge friske røde, naturlig modne tomater. Noen tomater har blå røtter og er best avhende før forbruk.

Stammer og blader inneholder glykaloalkaloider

Selv om tomater er populære i mange land, er de faktisk giftige. Selv om kjøttet selv ikke inneholder giftstoffer, er dets stilker og blader fulle av et kjemikalie som kalles glykoalkaloider. Dette stoffet er mer rikelig i ville tomater, men kunstig dyrket tomater har fortsatt noen effekt. Denne typen ting kan føre til gastrisk dysfunksjon og angst. Stengler og blader kan brukes som matlagingskremer, men må fjernes før forbruk. Denne kjemikalien er svært effektiv, og faktisk brukes den ofte til å deworm.

For det andre faste å spise tomater lett å vokse steiner

tomater inneholder mer garvesyre og pektin, faste, de vil danne klumper av varierende størrelse under handlingen av magesyre, hvis disse Den harde blokken kan ikke nå tynntarmen gjennom pylorus, og det vil forbli i magen for å danne mage steiner. Små mage steiner er like store som aprikoskjerner, og da vil de akkumulere. Hvis mage steiner ikke kan slippes ut naturlig, vil det føre til gastrointestinal obstruksjon, sterke magesmerter øvre, oppkast, og selv oppkast og andre symptomer. Videre, siden de fleste tomater garvesyre-konsentrasjonen i huden, når tomater deastringenting, karakterisert ved at garvesyre er det ikke mulig å Tuojin det hele tatt, slik at huden for å spise mer sammen for å danne steiner. Matinntak frekvensen av stein formasjon i magen og tomater, syresekresjonen og gastrisk motilitet og andre faktorer, så noen ganger spiser litt i forhold til mennesker, som ofte spises rå hud, og ofte faste å spise mennesker, sjansen til å få mage steiner Langt høyere enn andre.

tomat eggerøre beste praksis

tomat eggerøre er en av de mest populære rettene folk, men hvordan du får næringsrik og deilig stekt parabolen er lært. I dag skal jeg lære deg et godt måltid, og legg til litt tomatsaus.

tomatsaus er tomatpulp etter å ha brutt pastalignende substans, konserveringsmidler og andre tilsetningsstoffer er ikke påført, beholder tomat næringsstoffer vitamin C, kalium og kostfiber. I praksis vil de gode egg i den varme oljen straks tas ved rund størknet, og deretter legge til en liten mengde Fry tomat stykker, ta eggene absorbert inn i litt myk, og deretter legge to tomatsaus blanding, Til slutt, krydret med salt.

Etter å ha tilsatt ketchup er fargen på hele parabolen mer levende, smaken er sur og deilig, og ernæringen er rikeligere.

10 jun 2019