Daily Archives: juni 12, 2019

Sunt kosthold: agurk stekt ande tømme lungene og lindre lunger

Noen venner en vinter tett nese er mer alvorlig, for eksempel kortpustethet, ledsaget av hodepine, vil varm og kald temperatur endringer nyse når mer enn et par år som en dag, år etter år tilbakefall påvirker livskvaliteten gjennom hele vinteren. Ikke bekymre deg, faktisk, dette er feil av rhinitt, sier & ldquo; lunge åpnes i nesen & rdquo;, så i dette lære deg å gjøre en condition rhinitt parabolen.

ingredienser: Agurk to ande bryst 200 gram salt, hvitløk, sukker, maisstivelse lite

tilnærming:

1. agurk eller kuttet i små biter, før med et lite salt beiset, skylles med kaldt vann før stekt, så vil det være mer sprø,

2. and bryst skiver eller butoksy, med salt, maisstivelse marinert stå 10 minutter;

3. varmepanne sette litt olje, tilsett hvitløk til duftende, tilsett 2 and bryst Øse 7 modne Sheng;

4. sette litt varm olje inn i skålen 1 agurk steke, helt over i and bryst 3, tilsett litt sukker økning smak;

5. yngel overføring til en plate 3 minutter.

Denne retten er egnet for vinter rhinitt og den høye forekomsten av lunge Huo venner

OBS:

Først en rennende nese og tett nese å dele vinter kulde og varme grunnlov regel

rhinitt refererer til betennelser i neseslimhinnen, det viste lunger eller ødem, tett nese, rennende nese strømning av vann, kløende nese, irritasjon i halsen, hoste og andre symptomer. I den kinesiske syn rhinitt er det fordi DLS, ute av stand til å motstå invasjonen av onder, manifestert gjennom nesen lokalt. Det finnes en rekke poengsystem, trykker du bare på grunnloven i dag delt inn i to kategorier: varmt og kaldt rhinitt rhinitt to slag. Når den dominerende vind varm, tørr nese viste rhinitt, nesetetthet, tårene strømmet sky, selv neseblod, sår rå nese, turbinate hypertrofi, når det er kaldt dominant, manifestert som rhinitt nesetetthet, rennende, nysing. Derfor, før behandling rhinitt, må du skille mellom hvilke grunnloven er kaldt er varmt jobb.

For eksempel er det noen venner, liker å spise hot pot i vinter, vanligvis ikke kjøtt ville ikke være fornøyd, spiser rødt kjøtt (for eksempel svinekjøtt, oksekjøtt, lam, etc.), noe som resulterer i en brann i vivo lunge, er veldig opptatt og innenfor den imaginære, mage brann som det er intern, en kjølig vinter, & ldquo; kald onde & rdquo; nytte av smutthull inn i kroppen, noe som er eksterne. Så lider nese ble en sau, måtte du komme hele protester diett & ldquo av tett nese, rennende nese, nysing og så videre, misbruk og rdquo;. Derfor bør disse vennene umiddelbart «sette det røde kjøttet og spise grønnsakene». Det er å spise mer kald mat, spise mindre varm mat.

For det andre, agurk kald dukke ned som varme lungene

agurk kald mat i kinesisk medisin, søt, kulde, mage, tynntarm, ja. I smak, saftig skarp agurk, søt saft, aroma og deilig; ernæring, som inneholder proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer, cellulose og kalsium, fosfor, jern, kalium, natrium, magnesium rik ingredienser. Spesielt tynn agurk inneholder cellulose kan redusere kolesterol og triglyseridnivåer, fremme intestinal peristaltikk, akselerere utskillelse av avfall, til å forbedre menneskets metabolisme. Veldig egnet for venner med kald kroppsbygning.

Og kinesisk medisin mener at anda kjøtt er søtt, salt og litt kult. Milt, mage, lunge, nyre, protein, fett, kalsium, fosfor, jern, niacin og vitamin B1, vitamin B2, derfor Ziyinqingre, milt og mage, vann svellende virkning, som er innrettet til å Tilberedning, dekoktering eller tilberedning.

for å legge til en påminnelse:

1. kald rhinitt pasienter kan ikke spise denne retten, kan være oksekjøtt, svinekjøtt og annet rødt kjøtt i stedet.

2. varme rhinitt pasientene å spise mer grønnsaker, frukt, spiser varm mat til rødt kjøtt, krydret, etc. kur.

3. daglige kosthold bare bistå condition, for ikke å plassere utilbørlig tillit, hvis ubehag, kontakt lege umiddelbart.

12 jun 2019

Spiser anemi jujuber? Hva kan du spise for å forhindre anemi?

Anemi er svært vanlig i vårt daglige liv sykdom, spesielt absorberende kapasiteten til eldre fattige, så anemi spise jujube fly det? I utviklingsland, som Kina, jernmangel og jernmangelanemi Vanligvis forårsaket av utilstrekkelig inntak av koststrykejern. Derfor bør det tas hensyn til jerninntak i daglig diett.

Så det er galt å spise blod og jujube, hva skal vi spise for å forebygge anemi? Disse matene er 10 ganger mer effektive enn jujube!

1. Animal liver.

Som svinelever, kyllingelever, andelever, etc., er de rik på hemejern, høy absorpsjonshastighet, egnet for jernmangelanemi eller personer med blodmangel.

Inntak av animalsk lever kan imidlertid forårsake problemer som for mye vitamin A, overskudd av kolesterol og toksiner.

derfor må kontrollere mengden av inntak av 1-2 ganger i uken, og ikke mer enn 100 g, ytterligere prioritet gis fjærfe leveren (for eksempel kyllinglever, and), oppmerksom på at kjøp av råvarer Enten det er trygt og hygienisk, kan du gå til noen store supermarkeder og kjøpe produkter med inspeksjons- og karantene som produseres av kjente bedrifter.

I tillegg skal den grundig tilberedes og tilberedes grundig og spises i små mengder for å sikre mattrygghet.

2, dyreblod.

Som grisblod, andebryst, etc., også rik på høy absorpsjonshastighet av hemejern.

Dyreblod og dyr lever har imidlertid noen sikkerhetsfare, så det er også nødvendig å være oppmerksom på å sikre sikkerhet og pålitelighet av råvarer.

3, rødt kjøtt.

Inkludert svinekjøtt, biff, lam, etc., er de egnet for blod, hovedsakelig på grunn av det høye jerninnholdet og den høye absorpsjonshastigheten av jern.

4, friske grønnsaker og frukt.

Spis mat rik på vitamin C av frisk frukt og grønnsaker, for eksempel frisk datoer, appelsiner, kiwi, hagtorn, grønnkål, blomkål, etc., har også noe av blodet hjulpet, fordi vitamin C hjelper jern konvertering og utnyttelse .

spise dette forebyggelse av jernmangelanemi

ca 1, omfattende rødt kjøtt, animalsk lever, kjøtt, fjærkre og dyr blod, innbefattet 40-75 gram per dag, på størrelse med en finger bredde på ca. 3 ;

to, omtrent 200 til 350 g fersk frukt per dag, tilsvarende 12 vekt mellomstore epler;

3, 300-500 gram per dag av friske grønnsaker, stekt ca. Etter en stor mengde tilberedt, er de grønne bladgrønnsakene best tilberedt i vann og kan brukes til å fjerne noe av oksalsyre og øke absorpsjonshastigheten av jern.

Ironmangelanemi, som vanligvis er forårsaket av næringsfaktorer, kan forbedre symptomene på anemi ved å forbedre kostholdet og øke den rike maten.

Forfatter: Hong utstilling, to nasjonale offentlige ernæringsfysiolog, helse Times, mat og helse, helse magasiner, vitenskap og andre kinesiske medier skribent for mange, «Bare ernæringsfysiologer vet to» redaksjonsrådet.

12 jun 2019