Daily Archives: juni 13, 2019

Hvit sopp lotus suppe effekten av anti-kreft hjelpe helse

Mange mennesker elsker å spise lotus frø, ernæring og helse, ernæringsmessige verdien av lotus frø er svært høy, Xingpi med et rent hjerte, milt og stoppe diaré, uro i sinnet syn, fyll i hvile, fylle magen og milt, diaré Gujing, nyre bare med fin snerpende, tonic styrke effekt. Spise lotus frø kan hjelpe kroppen kampen mot mange sykdommer, anti-kreft, forebygging av høyt blodtrykk, har lotus sin egen unike utheving effekt. I dag liten for alle å lære lotus hvit sopp suppe praksis.

Tremella Lotus suppe tilnærming

Ingredienser:

Tremella 200 g vann, fett, 30 g tørket Lotus.

Krydder:

100 gram krystall sukker.

Tremella Lotus suppe

Fremstillingsmetode:

1, sopp til røttene vaskede hakkede, vasket Lotus.

2, vann, sukker og andre materialer i gryte sammen, Gaixiao brann med brannen koke, lapskaus Lotus frø kan Ruannuo. Ernæring og helse hvit sopp lotus suppe er gjort.

13 jun 2019

Vet du det? Denne maten kan forårsake overkroppen av nasopharyngeal cancer

taler av den nordlige delen av NPC mennesker kan være ukjent, fordi mennesker som lider av denne sykdommen er hovedsakelig konsentrert i Guangdong, Guangxi, Hunan, Jiangxi og Fujian og andre områder. Det hører også til en høy forekomst av kreft, forekom forekomsten av NPC er toppet ENT tumor i den. Faktisk er i tillegg til familiens grunner, geografiske grunner og virusinfeksjoner, diett også en viktig årsak til nasopharyngeal cancer.

I dag må vi forstå alle av dem og til slutt hva slags mat kan føre nasopharyngeal kreft, nasopharyngeal carcinoma og grunnen til at det vil være territorielle, vanligvis god for nasopharyngeal kreft og hvordan du gjør forebyggende arbeid.
denne mat for nasofaryngeale kreftforekomst økt 2-7 ganger

Er det ikke merkelig at hva slags mat det? Faktisk, i dag er vi si denne maten er saltet fisk, saltet fisk med sin unike mange mennesker elsker lukten var i gamle kinesiske saltfisk er også kjent som abalone, og på grunn av sin unike lukt avledet av Baoyuzhisi idiom. I områder som Guangdong har saltet fisk utviklet seg til en spesiell rett.

saltet årsaken til kreft

saltede matvarer har vist seg å være en årsak til nasopharyngeal carcinoma, noen undersøkelser tyder på at risikoen for mennesker som lider av nasopharyngeal spiser saltfisk til høy 2 7 ganger. Det er to grunner til at saltet fisk forårsaker nasopharyngeal cancer.

En grunn, nitritt

fisk i herdeprosessen vil produsere nitritt, nitritt og fiskekjøttproteinnedbrytningsprodukter og aminet kombinert inn i nitrosaminer, som tilhører en Et meget sterkt kreftfremkallende, et stort eller langtidsinntak av dette stoffet kan forårsake kreft. Human nasopharyngeal cancer, gastrisk kreft, esophageal cancer, lever kreft, etc. er relatert til dette stoffet.

to grunner, mugg

fisk som tilhører en og mindre løst bindevev av kjøtt, bakterier lett inn i muskelvevet langs løst. Videre er det lett å skjule bakterier i gjellene og indre organer, noe som gjør at fisken lett blir forverret og muggaktig. Det røde stedet på saltet fisk er mugg, og dette stedet kalles også rødt.

mugg saltet fisk vil ikke bare føre til nasofaryngeal kreft, som hovedsakelig er forårsaket på grunn av bakteriell, kan også forårsake gastroenteritt, matforgiftning og andre problemer.

I tillegg saltfisk høy i salt kan forårsake gastritt, kreft, diabetes, astma og øvre luftveisinfeksjon.

Andre dietter som fører til nasopharyngeal carcinoma oppstår

NPC har visse regionale, slik som Guangdong folk vil bli kalt nasopharyngeal carcinoma svulst, i tillegg til å spise saltfisk av denne grunn I tillegg er maten rik på nikkel, og det er også en grunn.

I henhold til en undersøkelse i Guangdong-regionen av skjermen, sporstoffer nikkel NPC-liggende områder av ris og vann inneholder høyere enn i andre områder, og også hos pasienter med nasofaryngeal karsinom av hår som finnes i høye nikkelinnhold elementer . Etter dyreforsøk har nikkel en fremmende effekt på nitrosamin-indusert nasofaryngeal karsinom.

I tillegg er forekomsten av nasofaryngealt karsinom og også genetisk, rase, viral infeksjon, vil vanligvis vise en familiære aggregasjons-fenomener, for eksempel foreldre-barn eller søsken med risiko for nasofaryngeal kreft

13 jun 2019