Daily Archives: juni 18, 2019

9 store feil i å spise grønnsaker. Den mest næringsrike suppe

Mange liker å lage maten og legge den i en gryte eller sett den i en termosbøtte. Vent litt å spise. Dette vil også miste mye næringsstoffer. Tenk deg at det er synd at den hardt arbeidende maten er laget uten næringsstoffer.

Først Jiucun grønnsaker

arbeidere vanligvis som en uke å gjøre et stort kjøp, kom kjøpet hjem, tilstedeværelsen av grønnsaker å spise sakte, slik at selv om tidsbesparende, praktisk, men du vet, grønnsaker å plassere hver ytterligere en dag vil miste mye av næringsstoffer, slik som spinat, under normale betingelser (20, NE) plassert hver dag, opp til 84% tap av vitamin C. Derfor bør lagringstiden for grønnsaker minimeres. Ved lagring bør du også velge et sted som er tørt, ventilert og beskyttet mot lys.

For det andre, kaste bort den mest vitaminholdige delen

Noen av de vanlige vegetabilske behandlingsmetodene påvirker også næringsinnholdet i grønnsaker. For eksempel, noen skyter å spise bønnespirer og brønnkarse tapt, faktisk watercress vitamin C innhold av mer enn to til tre ganger høyere enn spirer. For eksempel, når dumplings er fylt, er vegetabilsk juice presset ut, og vitaminer er tapt med mer enn 70%. Den riktige måten er, etter å kutte olje marinerte retter, pluss salt og krydder, denne metoden for olje kål, dumplings ikke så mye suppe.

Tredje, liten brannlaging

Vitamin C, B1 er redd for varme. Derfor bør matlaging unngås med en liten brann, den skal stekt med brann. Videre legger du til litt eddik også for vitaminbevarelse.

Noen grønnsaker er mer egnet for kalde salater, som agurker, tomater og så videre.

Fjerde, gjør retter ikke umiddelbart spise

Mange liker å lage maten i potten etter at temperaturen eller kjøligere på innsiden, vent litt tid til å spise. Dette vil også miste mye næringsstoffer. Tenk deg at det er synd at den hardt arbeidende maten er laget uten næringsstoffer. Når

For det femte er et bitt ikke suppe

wok-grønnsaker i et stort antall næringsstoffer oppløst i suppen, ikke drikker for mye medlidenhet.
Forrige12Neste

18 jun 2019

Effekten av varm ginger suppe magisk behandling

Folkeskikk: «Vinter å spise reddik og spis ingefær om sommeren, ingen lege for å foreskrive. & Rdquo;

Nå flere og flere folk til å ta hensyn til helse, og for helsevesenet blir stadig mer opptatt, alle ønsker god helse og ikke bli syk, så vanligvis ta hensyn til kosthold, hvis noen små sykdom oppstår også gjennom kosten Å lette. Vi vet alle at ingefær brukes i mange mennesker etter den kalde å hindre en kald, faktisk, i tillegg til denne rollen, samt effekten av varm ingefær vann. Ansikts acne Rengjør ansiktet med varmt ingefærvann, en gang om dagen om morgenen og kvelden, og reduser eller forsvinner akne rundt 60 dager. Denne metoden har også en viss effekt på fregner og tørr hud.

og eliminere lukt bakrus med vann vegne av te med varm ingefær, fordøyelig med alkohol, ingefær lukt varmt vann, tilsett salt og eddik, ca 15 minutter soaking føttene, kan eliminere lukt.

fjerne flass og skallethet behandling før forsiktig skrubbe med ingefær hår, ingefær og deretter varmt vann for å vaske håret, kan effektivt kontrollere flass, alltid vaske håret med varmt ingefær vann, har også noen effekt på skallet.

orale sår, orale sår, sår hals og spiserøret te med varmt vann gurglevann ingefær, 2-3 ganger daglig, kan 6-9 ganger sår generelt konvergerer, sår hals varmt vann, tilsett litt ingefær salt, for å gurgle daglig morgen og kveld tid, anti-inflammatorisk kløe, to ganger, med varmt vann på vegne av ingefær te, kan spille hver dag smerte, forlenge livet eller lette virkningen av sykdommen.

Barnemark hver dag før du går til sengs, første vask med varmt vann rundt anus ingefær, varm ingefær og drikk 1-2 glass vann, ca 7 dager å lege.

arteriosklerose morgen og kveld hver dag med varmt ingefær vann gurgle, og før du skal sove hver dag å drikke en kopp varm ingefær vann, kan fremme blodsirkulasjonen og forebygge arteriosklerose.

Periodontitt Skyll først tartaren med varmt ingefærvann, og drikk det med varmt ingefærvann, vanligvis ca. 6 ganger for å eliminere betennelse.

kalde føtter hodepine nedsenket i varmt vann ingefær (Ingefær kan legge en litt vann, salt, eddik), og fortsette å tilsette varmt vann til å suge på foten inntil rødhet i kulde, hodepine, hoste, virkning betraktelig.

18 jun 2019