Daily Archives: juni 19, 2019

Grønnsaker plantevernmiddel eksperter lære deg hvordan du fjerner seks slag

sprøytemiddelrester i grønnsaker og hvordan å la problemet har vært en hodepine for folk, ble det sagt beising nyttig, ble det sagt kaustisk nyttig, faktisk, det er mange typer av plantevernmidler, ikke en En metode for å vaske grønnsaker er egnet for alle grønnsaker. Plantevernmidler er mange, så fjerning av sprøytemiddelrester i grønnsaker veien, hvor mange typer det?

1, tørr

De fleste av Kinas plantevernmiddel organophosphate, karbamatpesticider disse plantevernmidler er Det er flyktig og vil flyte under sollys. Etter å plukke grønnsaker, stablet sammen transport, dårlig ventilasjon og mindre utsatt for sollys, så det er best å kjøpe mat etter at solen en stund i solen, vil bidra til å redusere sprøytemiddelrester har volatilitet.

Selvfølgelig, noen mennesker er redd for at det vil være tap av næringsstoffer i sollys, men effekten av ernæring og fjerning av plantevernmidler på menneskekroppen sammenlignet med et tap av tale, kan tap av næringsstoffer være ubetydelig.

2, med tilsetning av en passende mengde av kaustisk soda eller
basispulver som

når grønnsakene i vann, nedsenking mengde, kan spille en meget god renseeffekt.

3, ris vaskevannet, semule

ris vaskevann, semule effekt ved hjelp av generelt aksepterte gode grønnsaker, ris vaskevann eller grønnsaker i grovt mel suge til en vask, kan være meget God rengjøring grønnsaker. For eksempel: Semolina vasker fersken, som kan fjerne lunken på overflaten av fersken.

4, grønnsaker nestleder

Nå markedet har mye grønnsaker agenter, de fleste av dem er overlegen å understreke effekten av sprøytemiddelrester, må vi nøye velge kjøpstidspunktet, optimistiske instruksjoner og notater, velger de vanlige produsenter av produkter, et bredt utvalg av grønnsaker rasjonelle agenter, for å unngå sekundær forurensning av grønnsaker. Men uansett hvilket produkt du velger, må du vaske det med vann før du spiser.

5, peeling, skrubb

som en god vask grønnsaker som bitter gourd kan ta andre metoder, for eksempel skrelles og rengjøres med en myk børste verktøy vil.

6, kokt vann

kan fjernes ved en høy temperatur del av pesticider, for eksempel: selleri, blomkål og andre grønnsaker, kokt med vann kan være mye plantevernmidler.

Merk:

1, grønnsaker skal ikke vaskes og vaskes, næringsstoffer i grønnsaker som vitamin B, C-vitamin osv. er vannløselige stoffer, grønnsaker vil bli vasket etter vask vil øke Tap av næringsstoffer.

2, kan feste seg til prinsippet om mangfoldet av mat, grønnsaker modnes til forskjellige tider, typer av plantevernmidler, er den resterende mengde også forskjellig, spise en rekke grønnsaker, kan flere sesongens friske grønnsaker redusere sprøytemiddelrester.
3, kål, vanskelig å vaske grønnsaker, mange små restauranter vasker ikke, kuttes direkte for å lage mat, så prøv å ikke bestille vaskbare grønnsaker når du går ut for å spise. Kål er en mer gjenværende plantevernmidler i grønnsaker, må rengjøres godt før du spiser.

19 jun 2019

Når du spiser, er parabolen mer deilig på høyre side.

Psykologer ved Oxfords universitet i Storbritannia fant at når folk spiste, foretrakk de rettene som ikke var rett for dem, og rettene som ble plassert litt til høyre var mer deilig.

Forskerne inviterte mer enn 10.000 mennesker til å eksperimentere i Science Museum i London. De fant ut at de fleste foretrekker retter plassert på høyre side, og den beste pekevinkelen er plateens vertikale akse. Ta til høyre mot klokken med 3,2 grader.

Forsker Charles Michelle er også kokk. Han sa at når retterne er plassert foran spisestuen, tilpasser mange mennesker instinktivt plasseringen. Dette trekket viser at når maten er plassert på den beste måten, vil vi nyte maten mer, noe som kan være en ubevisst økning i verdioppfattelsen, og dermed forbedre sitt omdømme.

Eksperimentell psykolog Charles & middot; Professor Spencer sa: Denne menneskelige energien utviklet seg i tidlige mennesker. Elementer som står overfor menneskekroppen betraktes som en trussel. I tillegg, i vestlig kultur, forbinder folk venstre side med «feil» og knytter høyre side med «riktig».

Tidligere studier har vist at eksterne faktorer kan påvirke mat. For eksempel ville et tyngre vinglass gjøre noen viner smaker bedre, og en fin bordduk ville gjøre oppvaskene mer deilig.

19 jun 2019