Daily Archives: juni 23, 2019

Sporelementer bidrar til sunn måltid pære utladning lys vivo carcinogen

pærer som er rik på vitaminer, kostfiber og kalsium, fosfor, jern, jod og lignende. Spise pærer kan ofte ikke bare forhindre forstoppelse, men også fremme utslipp av kreftfremkallende stoffer i kroppen.

måltid å spise en type frukt rad med lys kropp karsinogener

Selv om søt pære, men kalori- og fettinnholdet er svært lavt, eldre spiser pærer kan hjelpe rense kroppens organer , bløt blodårene. Chili også anoreksi, dyspepsi, kolitt, kronisk faryngitt og andre sykdommer har en viss sekundære effekter. Imidlertid har eksperter advart om at, selv om pære er god frukt, men også bør ikke spise, hoste og forkjølelse, bør mage Leng Tong, milt, løs avføring og kvinner være Shensi. Pære har også en vanndrivende effekt, og hyppig natturinering bør spise mindre pærer før du går i seng. Pærer inneholder mer fruktsyre, og folk med mer magesyre bør ikke spise mer.

Chili sunt måltid

pærer er mange folkets favoritt frukt, er det ikke bare saftig og rik på vitaminer, kostfiber og kalsium, fosfor, jern, jod og andre spor elementer. Spise pærer kan ofte ikke bare forhindre forstoppelse, men også fremme utslipp av kreftfremkallende stoffer i kroppen.

måltid for å spise en slags frukt rekken av lys kropps karsinogener

Fellow av de røykere ble testet, slik at de spiste 750 gram pærer i 4 dager, og urinen ble målt før og etter Chili 1-hydroksyindolinnholdet i metabolitten av det polycykliske aromatiske hydrokarbonet. Resultatene viste at, 6 timer etter røyking Chili, 1-hydroxypyrene slippes ut i store mengder i humant blod i urinen, hvis ikke, pære, 1-hydroxypyrene sjelden utladet. Oppvarmet pæresaft inneholder et stort antall av kreft polyfenoler, til mus injisert karsinogener som pæresaft drikke, kan rotter urin tømmes ut et stort antall 1-hydroksy-pyren toksiner, og dermed effektivt hindre kreft. Spesielt å spise en pære etter å ha spist stekt mat og hurtigmat er en sunn livsstil.

I tillegg, selv om den søte pære, men kalori- og fettinnholdet er svært lavt, eldre spiser pærer kan hjelpe rense kroppens organer, myke blodårer. Spise pærer har også en viss tilleggsvirkning på anoreksi, fordøyelsesbesvær, enteritt, kronisk faryngitt og andre sykdommer. Men eksperter minnet om at selv om pærer er god frukt, er det ikke tilrådelig å spise mer. Kaldhoste, kald magesmerter, miltmangel og mødresorg bør tas med forsiktighet. Pære har også en vanndrivende effekt, og hyppig natturinering bør spise mindre pærer før du går i seng. Pærer inneholder mer frukt og flere mennesker med mer magesyre, og de bør ikke spise mer.

23 jun 2019

Flere retter bør ikke spiser kan være dødelig

Mine venner, de få retter vi kunne spise ofte, men de kan ikke være fornuftig blanding, skade den ernæringsmessige tap. Bør ikke spise!

+ = NO

1, surt agurk blandet med gelé (agurk + paprika)

Agurk enzym vitamin C, vitamin C forårsaker ødeleggelse Pepper , redusere dens næringsverdi.

+ = NO

2, løk egg tofu (bønnemasse + shallot)

tofu rik på protein, kalsium næringsstoffer, løk og inneholder store mengder av oksalsyre.

Når løk sammen og tofu, tofu kalsiumoksalat bindings løk et hvitt bunnfall kalsiumoksalat, kalsium gjøre tofu var

til ødeleggelse. Kalsium oksalat absorberes av kroppen det er vanskelig, om langsiktig forbruk av grønn løk tofu, stekt tofu, vårløk som mat, det vil føre til en mangel på folk

kroppen kalsium, kalsium mangel og utsatt for ben kramper oppstår, brusk sykdom, frakturer emboli.

Noen mennesker bruker grønn løk, krydder, er også skadelig i ostemasse. Noen inneholder oksalsyre grønnsaker som spinat, bambusskudd, bitter melon, etc., med brenntiden også

første vegetabilsk blanchert i kokende vann, deretter fjerne det meste av oksalsyre anvendes, kan forhindre dannelse av kalsiumoksalat. Forrige Neste
1234

23 jun 2019