Daily Archives: juni 24, 2019

Nylig er folk som har spist villgiftige sopp «blå tynne sopp» litt mer

Chengdu 12. oktober Xinhua News Agency Reuters (reporter Yang Di, Dong Xiaohong) nylig kom nyheten fra tid til annen noen lokale spise vill sopp forgiftning. Sichuan Provincial Food and Drug Administration på 12. tips, fordi det ikke er noen enkel metode for å identifisere toksisitet av vill sopp, skogsopp hvis du ønsker å sette en stopper for forbruket av matforgiftning forårsaket av grunnleggende måten er ikke å mate vill sopp.

Luzhou, Sichuan-provinsen, National Day ferie på sykehuset har mottatt mer enn 10 pasienter med å spise vill sopp forgiftning, har noen pasienter gått bort. I Chongqing har elven også opplevd en lignende tragedie. På grunn av de toksiske komponenter i komplekse vill sopp, forgiftning utførelsen av forskjellige, hovedsakelig kvalme, oppkast, spyttdannelse, lakrimasjon, akutt anemi, gulsott, og andre organskade, kan alvorlige tilfeller dø.

Sichuan Food and Drug Administration avdelinger ansvarlig person, identifiserer hvorvidt de toksiske vill giftige sopp, er det ingen enkel metode for identifikasjon, og ville sopp symptomer på forgiftning av alvorlig akutt innsettende, høy dødelighet, som for tiden Det er ingen spesifikk behandling. Derfor er den grunnleggende måten å hindre soppforgiftning, ikke å spise vilt sopp, spesielt sopp av ukjent opprinnelse. For de ville soppene som selges på markedet, kan du ikke slappe av årvåken. Wild sopp som du ikke har spist eller ikke vet, må ikke spise lett.

Sichuan-provinsen Food and Drug Administration krever også næringsmiddel operatører å styrke forvaltningen av alle typer catering enheter, kantiner, etc. for å styrke selvledelse, innkjøp av råvarer strengt bedre av, til de formelle kanaler for kjøp, kjøp av råvarer og gjøre registrering hovedbok, forbud mot bruk av skogsopp som en matvareingrediens, for spiselig sopp å velges omhyggelig for å unngå giftige og farlige stoffer blandet i.

24 jun 2019

Ti typer effektivt kan forbedre symptomer på hypertensjon terapeutiske midler

standard vestlig medisin, det arterielle systolisk blodtrykk av voksen & ge; 140 mm Hg diastolisk blodtrykk & ge; 90 mm Hg nemlig hypertensjon. Kinesisk medisin har ikke begrepet høyt blodtrykk, bare for å behandle en rekke symptomer forårsaket av denne sykdommen. Hypertensjon kliniske manifestasjoner av kjærlighet lidelser, hyperaktivitet, nyre essens mangel, blod mangel, slim i motstanden og så videre. Slike sykdommer er forårsaket av vind, brann, slim, slim og slem. Hvis symptomene forsvinner betyr det at hypertensjonen har blitt normal.

1. tang østerss grøt

[materialet] 3 g tang, østers (dvs. østers kjøtt) 60 g; 60 gram magert svinekjøtt, riktig mengde ris.

[Øvelse] Hårfarge, vannskylling, magert kjøtt knust i kjøttboller. Gryte tilsatt mengde vann til å koke, tilsett ris, inn i tang, østers med ris blomsterpotte til graden, og deretter inn de kokte kjøttbollene. Spis kjøttgrøt.

【Effekt】 Buck, skjønnhet og farge. Bruk til å behandle høyt blodtrykk og arteriosklerose.

2. konserverte blåskjell grøt

[materialet] ett egg, 50 g blåskjell 50 gram ris.

[praksis] bevarte egg, skrelles, skjæres, suge blåskjell, vasket med en total ris congee, i henhold til en smak tilsett litt salt. Spis egggrøt og spis den på tom mage hver morgen.

[Effekt] Klar hjerte og brann. Behandling av høyt blodtrykk, tinnitus, svimmelhet, tannhevelse og så videre.

3. Lemon Horseshoe Soup

[Materialer] 1 sitron, 10 hestesko (荸荠).

[Øvelse] avkok. Spiselige og drikkelige, vanlige klær er effektive.

[Effektivitet] Behandling av hypertensjon, det er også gunstig for å forbedre symptomene hos pasienter med hjerteinfarkt.

4. Sukker blandet med tomater

[Materialer] 2 friske tomater.

[Øvelse] Vask og kutt tomater, og spis sukker hver morgen på tom mage.

【Effekt】 Rydde varme og redusere blodtrykket. Behandling av høyt blodtrykk, blødning ved fundus.

5. Lotus hjerte te

[Materialer] Lotus hjerte (bakterie i lotusfrø) 2 ~ 3 gram.

[Praksis] brygge med kokende vann og drikke på vegne av te.

[Effektivitet] klart hjerte, slim, stopp blødning, blodtrykk. Behandling av høyt blodtrykk forårsaket av svimmelhet, hjertebank, søvnløshet og så videre.

Forrige12Neste

24 jun 2019