Daily Archives: juni 25, 2019

Når den beste yoghurt yoghurt Notater

to nasjonale offentlige ernæringsfysiolog Xu Bing: Selv om ingen tidsbegrensning yoghurt, men det er best ikke å drikke umiddelbart etter et måltid, spesielt mye drikking. Mange tror at drikking yoghurt etter et måltid er nyttig for å regulere magen og fremme tarmbevegelser. Dette er ikke helt riktig. Yoghurt selv har litt energi etter et måltid yoghurt, tilsvarende en ekstra inntak av energi, hver dag, vil risikoen for vektøkning økes betraktelig.

Generelt drikker yoghurt mellom 30 minutter og 2 timer etter et måltid best. Under normale forhold folk, pH-verdi av mavesaft ved en som tekstmelding mellom 3; faste, gjøres sur mavesaft, pH-verdi på 2 eller mindre, er ikke egnet for vekst av melkesyrebakterier i yoghurt. Bare når pH-verdien av magen er relativt høy kan melkesyrebakteriene i yoghurt vokse fullstendig, noe som er bra for helse. Omtrent to timer etter et måltid, menneskelig gastric juice fortynnet PH verdien å stige til 3 & mdash; 5, deretter yoghurt, absorbere næringsstoffer mest fordelaktig for dem.

Drikke yoghurt etter et måltid bør være oppmerksom på å redusere mengden måltider.

Yoghurt er en god kilde til kalsium, kalsium fra perspektivet av fordelene med yoghurt om natten mer. 00:00 til midnatt fordi den lavest kalsiuminnholdet når kroppen er som bidrar til absorpsjon av kalsium. Samtidig er det færre faktorer som påvirker kalsiumabsorpsjon i menneskekroppen i denne tidsperioden. Selv om melk inneholder også høyt kalsium, sammenlignet med det, kan kombinasjonen av melkesyre og kalsium inneholdt i yoghurt fremme kalsiumabsorpsjon.

25 jun 2019

8 typer brystforbedringsmatvarer, la deg spise sexy forførende kurver

De fulle og fulle brystene er ikke bare et symbol på kvinners sexy skjønnhet, men også en refleksjon av kvinners helse. Hvordan få brystet til å bli pen og pen, jeg er redd for at mange flatbrystede kvinner er spesielt opptatt av problemet. Deretter vil Xiaobian ta vare på de store brystmatene, la skjønnheten i den flate brystet MM spise sexy og spise sunt. Deretter vil Xiaobian ta vare på de store brystmatene, la skjønnheten i den flate brystet MM spise sexy og spise sunt.

Pannekaker har høyt fettinnhold, mens grisens trotters inneholder tannkjøtt, begge Kombiner for å fremme den raske utviklingen av brystet, kan ønske å spise en gang i 3 dager for å prøve! Ikke lenge, kjære brud, du kan bytte undertøy!

For å gjøre dette: Sett de vasket peanøtter i vannet med trotters og kok dem. Smak langsomt til suppen er kokt og krydret i henhold til smaken!

2. pigtail soppsuppe kyllinglår

pigtail og kylling føtter er rike på pektin, på brystet er veldig bra, må du være oppmerksom på at, så lenge suppe på OK, Selv å spise ingredienser sammen kan føre til vektøkning! Drikk 2 ganger i uken for en bedre brystforbedringseffekt.

Practice: sopp gjennomvåt og revet i to standby, kyllinglår, skåret i små biter, kokt med ilden av disse to ingrediensene sammen med en grisehale skåret i stykker og deretter overført en liten brann, om 1 ~ 2 timer, det er OK å smake i henhold til personlig smak.

Mat protagonist: Angelica, Astragalus

Foretrukket: Angelica kyllingsuppe

Angelica er blodet til å dele, og effekten av qi Astragalus er bedre, en kombinasjon av begge en kvinne kan jevne blod, regulere menstruasjon, endokrine normal, selvfølgelig, kan fremme utskillelsen av sunn bryst rolle.

For å gjøre dette: kyllingen i vannet, til brannen koke, putre over svak varme 20 minutter inn i Astragalus og kylling lapskaus sammen i 7 minutter, tilsett persille, lapskaus i 5 minutter, du kan Nyt maten!

Mat personen: korn, melk

valg: melk, korn

melk og korn alle inneholder kalsium og protein, fremme utviklingen av thymus, men også hjelpe bleking hud også!

For å gjøre dette: Begge melk ingredienser i potten, og la det småkoke i 10 minutter, og stek under omrøring, gi bedre integrering av to typer ingredienser, til utvidelse av frokostblandinger, kan frokosten nytes som !

Mat protagonist: papaya, fisk

Grønn Papaya er rik på papaya enzym, brystutvikling til stor hjelp, og fisk med, kan du på samme bryst, nærende kropp Fem indre organer, både skjønnhet og helse.

For å gjøre dette: Skjær fisken, i suppe potten suppe, ca 20 minutter senere, papaya terninger, legg i suppen, la det småkoke en time etter, krydder og server umiddelbart .

25 jun 2019