Daily Archives: juli 2, 2019

Anbefalt: Fem personer er mer egnet til å spise mer løk

Begge vet at løk er næringsrike og gode for helse. Så, hvem er mer egnet til å spise løk?

Kaldt og kaldt. Uansett om det er grønn løk eller løk, kan det avgifte og oppløse svette. Mennesker med svake forfatninger er tilbøyelige til å bli kalde når de forandrer sesongene, spiser røde sjalott eller koker bøyd med løk for å oppnå formålet med svette, noe som kan forhindre forkjølelse og lindre symptomer.

Diaré. Løk inneholder en stor mengde flyktig olje, har sterke bakteriedrepende og antibakterielle effekter, og er spesielt godt å bekjempe dysenteri-baciller. Om sommeren er diaré hyppig, og tygging er en stor løk, noe som har til følge forebygging og lindring.

Tap av appetitt. Skallionen er i magen, og i resept for mageproblemer, kan det ofte ses. Løk kan stimulere utskillelsen av magesaft og fremme fordøyelsen. Når appetitten ikke er god eller måltidet ikke er duftende, legg til flere skaloter når du lagrer, noe som effektivt øker appetitten. Personer som urinerer og har dårlige tarmbevegelser kan spise mer løk og «kan passere».

Pasienter med lungesykdom. «Compendium of Materia Medica» sa at løk «ld utenfor hulen, lungene retter, lungesykdom bør spises». Personer med lungesykdom kan spise lunger og hoste.

Høyt blodtrykk. Løk kan forsinke aldring av vev og organer, spesielt for å beskytte vaskulære endotelceller, forhindre trombose og redusere blodlipider. Grønne løk og sopp kan fremme blodsirkulasjon og forhindre svimmelhet forårsaket av forhøyet blodtrykk.

Det er nødvendig å minne om at spontan svette og nattesvette ofte er manifestasjoner av fysisk svakhet. Spise løk vil forverre disse symptomene. Løk er mer irriterende, og personer med gastrointestinale sykdommer, spesielt sår, bør ikke spise mer.

02 jul 2019

Vanligvis bør spise disse matvarene bidrar til gode antibakterielle

Mange vanlige matvarer har en antibakteriell effekt, og inneholder en rekke vitaminer, mineraler, osv, både in vivo motstand mot bakterier, men ikke for å ødelegge kroppens gunstige bakterier .

Ginger

Ingefær kan være involvert i humane celler som regulerer immunforsvar, øke aktiviteten av lysozym, en bedre inhiberende effekt på hunn vaginal trichomoniasis, mens den effektivt fjerner human hud, i infisert negl En del av bakteriene.

Løk hvitløk

Disse to matvarer inneholder en rekke allitridin, denne substansen har en viss hemming av Staphylococcus, Streptococcus, hud sopp. Hvis folk lider av luftveisinfeksjoner, diaré, enteritt og andre sykdommer, i mangel av andre sykdommer, lys blå og spise litt hvitløk har en positiv betydning for å gjenopprette helse.

purslane

Dette er meget uvanlig for vill grønnsaker rike på naturlige antibiotika, kan inhibere mage-tarmslimhinnen og drepe E. coli, Shigella, etc., for å forbedre kvalme, oppkast, abdominal smerte symptomer, samtidig som også i stand til effektivt å redusere hudirritasjon, hårsekken infeksjon og andre symptomer.

Pleurotus

i et stort antall sopp Pleurotus ostreatus ribose syre effektivt kan hemme bakteriell syntese og reproduksjon. I mellomtiden næringsstoffer i sopp kan fremme human metabolisme, forbedre menneskekroppen, for hepatitt, viral influensa, kronisk gastritt ha en bedre rolle adjuvant terapi.

kål

kål, også kjent som kål, veldig vanlig i våre liv, men nettopp dette vanlig grønnsak kjent som & ldquo; sår helbredelse av ulike faktorer på menneskekroppen & rdquo;, sår har en utmerket terapeutisk effekt, kan fremme sårheling, magesår, muntlig magesår hos pasienter med diett mat av valget.

anisol

anisol fennikel meget aktiv én komponent, det coli, Shigella har en god hemming Proteus og lignende, kan forebygge, behandle en rekke Infeksiøs diaré.

02 jul 2019