Daily Archives: juli 3, 2019

Ønsker å lagre grov hud, stole på søtpotens sopp og andre matvarer

(1) lotusrot «hold huden skinnende

Lotus rot holder huden skinnende. Den er rik på vitamin C og mineraler, har en medisinsk effekt, og dens hemostatiske effekt er mer kjent. Nylig har det blitt bevist at lotusroten er god for hjertet, og det fremmer også metabolisme og forhindrer hudrøykhet.

Lotus rot og lotus frø kombineres for bedre effekt. Bare legg 30 gram lotusrot til lotusgrøten.

(2) Søtpotet & smidig, myk tekstur av huden

Søtpotet gjør huden av hele kornet jevnt. Søte poteter, som andre grønnsaker med aktive væsker, inneholder nærende, sterkt kokende kokt protein og forskjellige enzymbestanddeler. Disse ingrediensene aktiverer cellefunksjonen og fremmer metabolisme. Disse funksjonene kan styrke mage-tarmkanalen, fremme fordøyelsen, og forbedre hudvævet forårsaket av forstoppelse.

(3) Svamp «Fjerne av grov hud

Svampe lindrer hudrøymhet forårsaket av forstoppelse. Svampen er rik på vitaminer og mineraler og har effekten av å rense blodet. Det er en god mat for hudpleie. På grunn av nærvær av kostfiber, er sopp også egnet for personer med grov hud på grunn av forstoppelse. Svamp og jujube avkok, effekten doblet.

(4) Plum & mdash; Exfoliating

Plomme har effekt av eksfolierende. 2 typer 3 saltede plommer, en kopp skyld, bare en uke, spiselig eller smurt. Når du tar et bad, ta en god massasje og masser huden forsiktig. Huden blir gradvis jevnere, spesielt for tørr og keratinisert hud.

(5) Sesam «Supplemental Health Oil»

Sesam kan legge til sunn olje til huden. Legenden har at Empress Dowager Cixi elsker å spise sesamfrø for å opprettholde vakker hud. Fra dagens synspunkt er sesam rik på linolsyre og vitamin E, noe som kan forbedre perifer blodforsyningsforstyrrelser og gjøre huden myk. Folk som lider av grov hud, vil drikke sesam te hver dag, og huden blir bedre og skinnende.

03 jul 2019

Hypertensjon kosthold Taboo anbefaler tre trinn ned te

hypertensjon spise hvordan å ordne det? Vanskelig å kontrollere blodtrykket hos hypertensive pasienter, så start fra hverdagen. Det daglige kostholdet har stor innflytelse på kontrollen av blodtrykket, så det kan ikke ignoreres. Her, la oss snakke om kostholdet med høyt blodtrykk og teen som er egnet for blodtrykksreduksjon.
kostanbefalinger

hypertensjon

lav natrium diett: Her som & ldquo; lav-natrium & rdquo; i stedet for & ldquo; & rdquo;, lav-salt mat fordi natrium er mye mer enn salt (klorid natrium), bortsett fra den ene siden vi ta mindre salt fra salt potten, som også inneholdt fokusering salt soyasaus, pickles, egg, nudler og lignende; MSG Videre, sauser natriumglutamat og lignende som inneholder komponenter Det er en annen type «natriumsalt», som også har effekten av å øke blodtrykket. Den siste World Health Organization anbefalte daglige saltinntaket hos friske voksne er 5 g, og for pasienter med hypertensjon, anbefalt daglig inntak av 3 gram.

Diet: en prosent økning i vekt, økt blodtrykk ca. 5-8 mm Hg, ved å kontrollere ris, mel, sukker, kaloriinntak, regelmessig mosjon, vekt kontroll over nivået, er Kontroller grunnlaget for høyt blodtrykk. I tillegg Diet refererer også til å begrense inntaket av mettede fettsyrer og kolesterol, spise mindre animalsk fett, begrense mengden av rødt kjøtt. Sorghum, søtpoteter, mais og andre grove korn kan hjelpe utskillelsen av kolesterol i kroppen, er det et godt valg. Kosten er ikke bare for å redusere mat, men omfatter også hensiktsmessig å spise mer vegetabilsk protein og fisk, for forebyggelse og behandling av vaskulære komplikasjoner effektivt.

spise mat som inneholder kalium: seesaw slik som kalium og natrium, kalium høy, kan natrium forårsake negative, for derved å redusere natriuminnholdet i kroppen, og dermed redusere vann adsorpsjon av natrium av det overskytende intravaskulær, spilte en rolle i blodtrykk, appelsiner, appelsiner, bananer, poteter, selleri, sopp, soyaprodukter rik på kalium.

Kosthold kontraindikasjoner for høyt blodtrykk

Unngå å spise for mye. De eldre digestive funksjon nedgang, fylde lett føre til dårlig fordøyelse, utsatt for akutt pankreatitt, gastroenteritt og andre sykdommer, kan mates på samme tid beveger membran stilling, påvirker normal hjerte- og lungefunksjon, kombinert med fordøyelsen av maten vil kreve mye blod konsentrasjon av fordøyelsen Vei, den relative reduksjonen av blodtilførselen til hjertet og hjernen kan føre til et slag.

Unngå gluttony-kopper. Overdreven drikking, spesielt hard alkohol, kan øke blodtrykket. Eldre dårlig lever avgiftning funksjon, men også kan føre til skrumplever, hjertesykdom og gastrisk atrofi, kan det ikke være overdreven drikking.

Så kan hjelpe bukk te er hva det?

hypertensjon buck te

Hawthorn lotus blad te

Hoved ingredienser: hagtorn 15 gram, 50 gram Xian Heye, etter

tilnærming: med Jianshui te forbruk av en rekke hagtorn og lotus blad.

Effekt: Det reduserer blodtrykket, senker fett, fjerner varme og varme. For pasienter med hyperlipidemi, høyt blodtrykk, leverbrann hodepine, varme og tørst.

Hawthorn krysantemum te

Ingredienser: Hawthorn 10 gram, 10 gram krysantemum,

Metode: lite stekt hagtorn og krysantemum te avkom, dag 1 .

Effekt: Det har antihypertensive og lipidsenkende effekter. Egnet for pasienter med hyperlipidemi og hypertensjon.

hagtorn eplejuice

Ingredienser: 200 g epler, hagtorn 50 g (enukleert)

Practice: eple natron å suge skylle etter ti minutter (liten Soda kan syntetisere resterende plantevernmidler), og hogge huden, vask hagtornet til kjernen og hugg det. Hakkede epler og hagtorn blandes inn i en husholdningsjuice maskin og omrøres i høy hastighet til en pasta. Hell saften inn i resten, filtrer saften, og koker den på lav varme. Kom om morgenen og kvelden.

Effekt: Det kan senke blodtrykket og myke blodårene. Det er spesielt egnet for pasienter med arteriosklerose.

03 jul 2019