Daily Archives: juli 4, 2019

Spiser rødt kjøtt salte gutter høy sannsynlighet

kvinne født en gutt eller en jente, selv med sin egen grunnlov yin og yang av en viss sammenheng, men ikke helt avhengig av dette, det er mange av vitalitet som kroppen pH, sperm Påvirkningen av faktorer som alder, stress og livsmiljø på begge sider.

som en gutt Gravide kvinner bør spise hva

Først salte søt mann kvinne

Sør-Afrika er det en & ldquo; søtt og salt mann kvinne & rdquo; å si, forskere nylig vært bekreftet. Sørafrikanske forskere mener at å spise rødt kjøtt og salte snacks vil gi gutter, mens å spise sjokolade hjelper til med jenter.
prøve

University of Pretoria i Sør-Afrika, har forskere nylig funnet i dyr, spise mat polysakkarider, kvinnelig cub i produksjon av multi-hann mindre, og samtidig opprettholde normale nivåer av blodsukker, cub Så er andelen menn og kvinner omtrent halvparten. Forskningsverten Professor Cameron sa at testresultatene er like gjeldende for mennesker.

Forskerne sier at et barns kjønn finnes i sæd kromosom avgjørelse, X kromosom for jenter, for gutter Y-kromosom, vil den mannlige diett endre forholdet bærer en X eller Y-kromosom. I tillegg, dietten påvirker også livmormiljøet, noe som gjør det mer egnet sædceller som bærer X-kromosomet eller sperm bærer Y-kromosomet.

utenomfaglige kunnskaper:

gravid kvinne å spise sjokolade er et godt kosthold, kan du justere humør, kan produsere glede, gravid mor er opptatt av, i godt humør etter at fosteret og fosterets vekst og utvikling hub Funksjonen i nervesystemet vil ha en god innflytelse. Men ikke spis for mye sjokolade som inneholder lipider er relativt høy, spise mer senere, kan påvirke inntak av andre næringsstoffer. For det andre, å spise for mye mat kan føre til at stoffskiftet å øke, øker energiforbruket, men så at fosteret ikke kan få riktig ernæring. Sjokolade er høy feber, lavt energiforbruk Videre, relativt sett, har sine egne fordeler og ulemper, spise sjokolade om dagen, spiser litt tid til å spise, for ikke å vanskelig å spise.

For det andre, den grunnleggende type mat

Ifølge forskerne for studiet av mat og funnet ut at noen matvarer er sure egenskaper, mens andre er alkalisk, hvis et par hjemme prosessplan, virkelig ønsket å føde en gutt, da for å øke sjansene for å føde en gutt, bør gravide kvinner spiser mer av noen grunnleggende matvarer, som disse matvarene kan balansere kroppens pH, noe som gjør kroppen vises basen Seksuell tilstand øker sjansen for at Y sperm vil bli befruktet og kombinert med egget. Generelt inneholder alkaliske matvarer friske grønnsaker, melk, pudding, bananer, kelp og lignende.

Tredje, høy-kalori mat

De britiske forskere funnet ut at sex av en baby og gravide kvinner kan være forbundet med visse kostvaner før svangerskapet.

Men noen eksperter sier at dette funnet fortsatt må testes for videre forskning.

Denne forskningen ble utført av Oxford University og
Forrige12Neste

04 jul 2019

Frukt er bra, men kan ikke erstatte stift mat av grønnsaker

Hvorfor kan ikke erstatte stift mat frukt

1. stift mat kalles en & ldquo ;? Lord & rdquo; se sin viktige rolle i vårt daglige kosthold

antikken skapte forteller oss at & ldquo; korn for støtten, de fem frukt for å bistå & rdquo;, den første «kinesiske kosten retningslinjer» ville fortelle oss at & ldquo; mat variasjon, kornbaserte, med tykkelsen & rdquo;, kinesere hilsen sier ofte, spiser du det? og svært få mennesker vil si, du spiser epler ennå? mange steder i Kina, måned eller hele året i mange mennesker ikke spiser frukt, men ikke spise den viktigste næringskilden for mennesker i måneden Det er egentlig ikke mange (unntatt stjerner og modeller), som er nok til å være synlige. Stiftmat er ikke et valgfritt tegn.

2. I tillegg til å gi oss ca 75% -80% karbohydrater, gir vi også 8% -10% protein

og de fleste frukt har svært lite proteininnhold, nesten Kan ignoreres. Betydningen av kroppens protein Unødvendig å si, hud, hår, tenner, bein, organer er uatskillelig fra alt, spesielt kvinner, ikke spise nok protein, nesten lik den selv skjemmende, rett rundt hjørnet blir gul i ansiktet, alvorlig Det kan også forårsake kronisk skade på organene, fordi alle vev krever protein for reparasjon og vekst.

3. stift mat kan gi flere B-vitaminer, spesielt vitamin B1

For vår befolkning, er den viktigste kilden til vitamin B1 stiften mat, stiften mat av de beste hele korn, hvit ris nudler Det er sterkt nedsatt, og de fleste frukter inneholder ikke vitamin B1. Hovedfunksjonen til B-vitaminer er å hjelpe metabolismen av næringsstoffer i kroppen, og å konvertere sukker, fett og protein vi spiser inn i energien som trengs av kroppen. I fravær av B-vitaminer er ikke bare energi metabolisme blokkert, vekttap er vanskelig, men også dermatitt, fotsfot og mange sykdommer i nervesystemet.

4. Aktuator og gjødsel ikke kan ignoreres frukt

Mange høye sukker frukt, som bananer sukkerinnhold opp til 21%, varmemengde som tilsvarer to bananer en skål med ris, og Det er lett å spise i, fordi det er søtt og deilig. Selv for epler med et sukkerinnhold på rundt 14%, spiser en tilsvarer en liten bolle med ris. Videre har folk en tendens til å feilaktig tro at frukt er sunn mat, skjønnhet og helsevesen, og det spiller ingen rolle om du spiser mer. Faktisk er fruktens fruktose lettere absorbert av kroppen, og det er mer sannsynlig at det oppstår opphopning av bukfett.

5. Magen vår liker myk mat, hater kald og hard mat

De fleste frukter er kalde, spesielt de som nettopp er tatt ut av kjøleskapet. Langsiktig overdose vil definitivt føre til Mangel på milt og mage påvirker kroppens absorpsjon og utnyttelse av næringsstoffer. Spesielt om morgenen, drikker en bolle med grøt med temperatur er definitivt mer støttende enn et stort eple. Videre, hvis du ikke har en stiftfôr til en deilig parabolen, ser det ut til å være en mangel. Du kan tenke deg å spise bananer mens du spiser kokt fisk. Er det ikke spesielt bra?

04 jul 2019