Daily Archives: juli 5, 2019

Fall tjueto spise laks mer Beauty

Høsten er ikke bare været er fint, klar og skarp, men innhøstingen sesongen og appetitt av sesongen, i denne sesongen, ikke bare målrettet pleiet tilbake til helse, men også kan finne mer deilige ingredienser til dietten appetitt for klimaet! faller persimmons, druer, søtpotet og så en god høst, men i dag må vi gi den mest delikate kjøtt eller fall i innledningen av laks.

Laks er en tilstand som kalles & ldquo; Super Food & rdquo ;! fisk, det er ikke bare næringsrik og god kosmetisk effekt Oh, skjønnheten av kvinner som ønsker å ta en titt på det japanske stedet for å innføre Cafe Googirl laks virkning det!

astaxanthin antioksidant kapasitet av vitamin E er 1000 ganger

laks er rike på astaxantin, er astaxantin en kraftig antioksidant, har Anti-aging effekt. Antioksidant kapasitet av astaxantin er meget gode, er P- – 10 ganger karoten, vitamin E-1000 ganger. I mellomtiden astaxanthin har også for å fjerne effekten av solen UV-skader og hemme effekten av melanin, høst spise litt laks, kan hjelpe kvinner som reparere huden skadet i sommer nettopp passert, slik at huden whitening fornyet glans.

laks mer enn hyaluronsyre fuktighetsgivende huden

I de senere årene, hyaluronsyre, et stoff som folk betaler oppmerksomhet, er det også ofte brukt i fuktighetsgivende kosmetikk, den sterke fuktighetsgivende evne ved kvinners favoritt, men i virkeligheten, kommer denne ingrediensen fra laksen. Ofte noe å si, ønsker å ha en hud fuktighetskrem er det første skrittet, derfor i løpet av høsten i tørre sesongen, mens bruk av fuktighetskrem, kan ønske å spise mer laks, fukte huden fra innsiden av kroppen det!

i tillegg inneholder laks også et stoff som heter dimetyletanolamin, med økt oppmerksomhet å eliminere effekten av depresjon, noe som gjør at laksen kan ikke bare øke skjønnheten av folket på overflaten, for å være mer støtte fra USA og mentalt, tross alt , full av energi, elsker elsker å le kvinner ser vakrere.

Best å spise laks hud for å spise sammen

Angivelig, før de nasjonale skjønnhetskonkurranse kvinner, vil aktivt opptak laks. Uansett, de fleste laks spist med hud på å spise, fordi de fleste kosmetiske ingredienser som er lagret i huden, kan laksen bli dampet eller kokt med varm olje litt, men vær forsiktig så du ikke koke for lenge, for å unngå tap av næringsstoffer også, ikke legge for mye salt, spise 100 gram per dag av laks vil være i stand til å regulere kroppen og god hud tilstand, kan ønske å prøve det!

05 jul 2019

Dysmenoré drikke suppe ammet tilbake til helse suppe avlaste paragraf 5 kvinner dysmenoré

livet mange kvinner har problemer dysmenoré, lite råd suppe avlaste dysmenoré. Følgende introdusere flere helse suppe bidrar til å avlaste dysmenoré, dysmenoré urolige kvinner som kanskje ønsker å se på.

De fleste kvinner har opplevd dysmenoré, slik at de kan føle smerten og lidelsen til dysmenoré. For å hjelpe flere kvinner lindre smerten av dysmenoré, her er noen supper som kan brukes til å lindre smerten og håper å hjelpe deg. At flere helse suppe er ikke bare deilig, men har også en god effekt for å lindre dysmenoré, dysmenoré plaget kvinne som ønsker å se på.
Disclaimer: Source nettverk, dersom overtredelsen, vennligst informer

dysmenoré drikke suppe er god helse suppe fem kvinner avlaste dysmenoré

Tiaojing en oppskrift, kylling suppe Radix Angelica

Materialer: 15 gram polygonum, 15 gram angelica, 6 røde datoer, moderat mengde kylling, 4 gram salt.

Øvelse:

1. Kylling er kokt med kokende vann og plukket opp.

2, deretter vasket med ingrediensene i potten, tilsett 1800 ml vann for å brannen å koke, slår småkoke i 30 minutter krydder med salt flameout.

Effekt: Polygonum nærende yin, frysninger og avgiftning, kvann blodsirkulasjonen, lindre smerte, kylling milt og mage, lever blod, varm i luft. Denne suppen er svært effektiv for pasienter med dysmenoré.

Forrige12Neste

05 jul 2019