Daily Archives: juli 8, 2019

16 typer daglig mat som du ikke kan spise i livet

Daglig mat som ikke kan spises mer (datakort)

1. Oransje: Selv om oransjen er rik på næringsstoffer, inneholder den lutein. Hvis du spiser for mange appelsiner, kan det forårsake klorofyllhudsykdom, magesmerter, diaré og til og med bein sykdom. Derfor er øvre grense for barn å spise appelsiner hver dag 4 mellomstore appelsiner.

2, popcorn: popcorn har et høyt blyinnhold. En gang inne i kroppen kan bly ødelegge menneskelige nerver, blod, fordøyelsessystem og hematopoiesis. Barnets avgiftningssystem er ikke utviklet. Hvis du spiser popcorn regelmessig, kan det føre til kronisk blyforgiftning. Symptomene på kronisk blyforgiftning er: ingen appetitt, diaré, irritabilitet, lilla kjøtt, unormal utvikling.

3, linser: linser inneholde et bestemt gen, gener som forårsaker human struma, skjoldbruskkjertel og stimulerer kroppen til å slippe ut syre, noe som fører til en mangel på tyroksin. Når tyroksin er mangelfull, øker kroppen automatisk sekretjonen av skjoldbruskkjertelen. Barn i utvikling er svært skjøre, så du bør ikke spise for mange linser.

4, tyggegummi: tyggegummien inneholdende et mykningsmiddel, som er en giftig substans, i tillegg inneholder fenoliske metabolitter av tyggegummi, er det skadelig for menneskekroppen. I tillegg er måten barna spiser tyggegummi vanligvis ikke på, og kan derfor forårsake gastroenteritt.

5, instant nudler: instant nudler inneholder matfargestoffer, konserveringsmidler, de er skadelige for menneskekroppen. Regelmessig forbruk av nudler kan føre til underernæring hos barn og påvirke utviklingen.

6, spinat: spinat oksalsyre slurry rik eddik, er denne syre for å danne kalsium- oksalat og sink oksalat de to saltene vanskelig å absorbere kroppen, og kan derfor lett bli Kroppen er utladet. I barnas utviklingsstadier, det krever mye av kalsium og sink, når mangelen på disse to elementene, vil det ikke bidra til utvikling av bein og tenner, samt skade barnets intellektuelle utvikling.

7, Egg: Egg inneholder en rekke næringsstoffer, men hvis du spiser for mange egg vil være for mye inntak av protein, lett føre til overflødig næringsstoffer, som fører til fedme. I tillegg er det vanskelig å fordøye protein, så å spise for mye egg vil øke belastningen på mage, lever og nyre, det verste tilfellet, kan det føre til unormal funksjon av disse organene. Derfor bør barn ikke spise mer enn 3 egg om dagen.

8. Solsikkefrø: Solsikkefrø inneholder et umettet fett. Hvis babyen spiser for mye solsikkefrø, må de forbruke mye vitamin B i kroppen deres for å møte behovet for å fordøye disse umettede fettene. Vitamin B kan forårsake frustrasjon i drift av leverceller eller føre til dehydrering.
Forrige12Neste

08 jul 2019

Diett diett: Flere matvarer kan gjøre folk lever lenger «liste»

Når det gjelder levetid, nesten hver person årlig oppdatert levetid Mat & ldquo; & rdquo;, rangeringer Hvis du skulle den vanligste og rimeligste anti-aldring mat Score, tro at grønnsaker, frukt, korn, svart te og hellip; må være på listen. Men fra en annen vinkel er «hvordan å spise» noen ganger viktigere enn «hva å spise». Nylig har MSNs nettside i USA påpekt at så lenge følgende spisevaner er overholdt, kan du finne lang levetiden for deg.

kompleks vitaminer etter måltider

Yu Kang, visedirektør ved Beijing Union Medical College Hospital Clinical Nutrition, sa liv spise fint, vil miste mye av B-vitaminer, overdreven suge grønnsaker, vil suge opp mye Vannløselige vitaminer, matvarer som er plassert for lenge, eller stekt, bakt, etc., kan redusere vitamininnholdet. På dette tidspunktet er supplering av multivitaminet som å ha en «sikkerhet», og det er best å spise etter middagen. Folsyre, vitamin B, C og andre vannløselige vitaminer hvis tom mage før måltider for å spise, raskt absorbert gjennom magesekken inn i tynntarmen, har ikke helt vært brukt av kroppen til å bli utskilt gjennom urin. Vitaminene A, D, E, K og andre fettløselige vitaminer, må være løselig i fettholdige næringsmidler for å bli absorbert, så som tom mage, er de fleste ikke bli absorbert.

Forrige123456Neste

08 jul 2019