Daily Archives: juli 9, 2019

Kjøtt er bedre å spise bønner effekten av ulike typer bønner i denne

bønner for å spise i så mange år, vet du hvilken effekt de har

Røde bønner 😕 Blood hjerte sterkest

Røde bønner elsker kvinnelige venner, glittende ris, lotusrot, lotusfrø og taro er gamle.

kort: Kvinnelige venner

Røde bønner er rike på kalium og kostfiber, er en sann hele korn, i tillegg til avføringsmiddel, det kan også være hevelse vanndrivende, blod, sterkt hjerte.

Kvinner som ofte spiser røde bønner blir bedre og bedre. Alle vet at dyrefôr kan gjøre opp blod, og røde bønner er også uunnværlige for blod i planter.

Anbefalt spise: røde bønner med ris

med rød bønne grøt er også en god mat til, eller risengrynsgrøt å legge til farger, men også legge til ernæring.

Soyabønner: Protein beste

kort: kjøtt kvaliteter

soyabønner familien er den mest spesielle, er den andre største fordelen bønne stivelse, og Fordelen med soyabønner ligger i proteinet, som har høyeste kvalitet vegetabilsk protein og har kjennetegn ved kjøtt. Soyabønner er ikke bare høye i protein, men også godt proporsjonert i aminosyrer.

I tillegg er lecitin inneholdt i den en viktig del av hjernecellene og er en god hjerne. Barn spiser flere soyabønner, noe som er bra for barns hjerneutvikling og intellektuell vekst. Og phytosteroler i soyabønner kan også senke kolesterol og redusere arteriosklerose.

Anbefalt: Spis Soymilk

Det er best å suge i noen timer før du spiser soyabønner for å lage soyamelk. Eller du kan spise bønnespirer i hjemmet soyabønner, som ikke bare kan løse problemet med flatulens, men øker også inntaket av vitamin C når den spises.

Du kan også velge tofu, bønne ostemasse og andre soyaprodukter å spise, er også en effektiv måte å få protein og andre mineraler på. Record varme på en liten ekspert

«Materia Medica sannhet» over ::

grønne bønner & ldquo; grønne bønner søte og kalde, ifølge boken sier gjør veldig bra, ord kan ha en tykk mage, pynte hud og indre organer Og milten og magen rdquo ;.

kort: varmen av Yuba

ofte knyttet til grønne bønner og sommervarmen, selvfølgelig, det er en forfriskende effekt av grønne bønner. I tillegg har den tre magiske våpen: antibakteriell, varme, avgiftning.

Den viktigste fordelen med mungbønner er reflektert i huden. Hovedkomponenten i den kjøttfulle del av huden er mung bønne stivelse og proteiner, og deretter mung bønne skall inneholde mange antioksydantstoffer, og mung bønne hud er kald, er effekten avgiftning bedre enn den kjøttfulle del av de grønne bønner.

Spis Anbefalt: bønnesuppe

koke Mung bønnesuppe, avgiftning vil ha gode resultater, bare grønne bønner & ldquo; blomstring & rdquo; lignende.

Svarte bønner: Nyre komme til meg

kort: nyre

black & ldquo; hud & rdquo; den inneholder antocyaner bra for kvinner, og svarte stor familie Det har alltid blitt sagt at «svart i nyrene», det vanlige forbruket av svarte bønner, er også veldig gunstig for menn.

Anbefalt spise: soyamelk kjempe

Lignende svarte bønner og soyabønner, blir ofte brukt til å lage tofu, soyamelk eller spille, ta en dukkert før du går til sengs svarte bønner ca 7 til 8 timer, neste dag Når du våkner om morgenen og legger den i soymilk maskinen, kan du drikke svart bønne melk.

erter: ånden av dekompresjon divisjon

visittkort: Høy Vitamin B Mens erter er grønnsaker, men proteininnholdet er meget kvalifisert, og tofu nesten samme vekt.

Videre er den høye vitamin B den fordel, kalium og karoteninnhold på erter er også høyere, ikke bare har den gule karoten mat, grønn kan ha. For de som er utsatt for mangel på B-vitaminer og læringstrykk, kan de stemme på erter.

Anbefalt spise: erter hakket

Mange mennesker liker å Miding erter og mais, skinke, reker stekt sammen, er ikke bare vakker, men også produserer mange typer farger, mer næringsrik. Du kan også steke ris, stekt kjøttpålegg, etc., alt deilig og appetittvekkende.

09 jul 2019

Maneter og avgiftning buck salat tastier

i en rekke samlinger, er det alltid et bord fullt av kjøtt og fisk, folk føler seg for feit, derfor er generelt alltid på høytider Noen av de kule og deilige kaldtene brukes til å skrape olje, og vårfest nyttårsaften er ikke noe unntak. I dag anbefaler gud av mat en sur og deilig salatfett med blandet sjøbrasam.

Subject: agurk sopp blandet manet

ingredienser: 200 g agurk, sort sopp 100 g, 100 g maneter, nummeret på persille, hvitløk, 2, eddik, sukker, sesamolje, soyasaus, salt mengde

tilnærming:

1, maneter Piqie Si, tilstrekkelig skylt med vann, etter vasking med salt 清水中浸泡 maneter ledning 10 minutter, vasket og skåret agurk silke, sopp fnugg boblevaske, vaskes og skjæres persille, hvitløk, hakket hvitløk standby;

2, hvitløk i bollen, tilsett en liten mengde av salt og sukker, og deretter legge mer en liten mengde av eddik og sesam olje i saften,

3, agurk, sort sopp, maneter, persille blandingen i formen, og deretter jevnt helt på agurk juice avstemt maneter, lasting blanding Det kan bli spist etterpå.

Ernæring Tips:

Først maneter avgiftning, men for å beskytte mot matforgiftning

maneter er en programvare av marine nesledyr, som presenterer gjennomskinnelig, kan For forbruk kan den også brukes som medisin. Ifølge «Compendium of Materia Medica» poster, maneter med avgiftning, Huatanruanjianpian, hevelse og blodtrykk og andre funksjoner, bronkitt, astma, høyt blodtrykk, magesår emboli ha effekt. Maneter rik ernæring, ble det fastslått: maneter protein inneholdende 12,3 g pr hundre gram, 4 g karbohydrater, 182 milligram kalsium, 132 mcg av jod og vitaminer. Sea otters er fortsatt en kur for medisin. Kinesisk medisin mener at sjøbrems har effekten av å fjerne varme og avgiftning, løse slim og myke, redusere blodtrykk og redusere hevelse. Bearbeidede produkter, sa paraplyen i departementet som er maneter, maneter hodet som sa håndleddet, verdien av varene sine dyrere enn maneter maneter hodet.

av lengden av pigg tentakkelkationbytterharpiksen maneter, de nematocysts omfatter gift, slik at hvis folk kommer borti den hånd direkte til manet, maneter av lett blir skadet, noe som resulterer i hud irritasjon, smerte eller tetthet i brystet , pustevansker og andre symptomer, så hvis ikke en profesjonell, bør prøve å ikke kjøpe kjøpe maneter maneter i live. Maneter i kokeprosessen bør ta hensyn til fjerning av giftstoffer, vil da strimlet maneter bør skyll med vann flere ganger for å tørke, deretter dynket i salt vann er best å fjerne toksisitet, for å unngå matforgiftning salat som kan oppstå. Når

For det andre, kjøpe fersk maneter hvordan man skal håndtere tryggere deilig?

manet etter manet fisk ut i havet for å hindre det, og for å legge til alum og salt, det er best spises med vann boble ser, slik at du kan fjerne innsiden av tilsatte ingredienser, men også for å drepe en av hemolytiske bakterier maneter kommer med sin egen, den beste tiden å ligge i 12 timer eller mer i tillegg. Det bør også sies at havterteren skal endres ofte, og vannet bør endres minst tre ganger om 12 timer. I tillegg kan maneter ikke bli skåldet med kokende vann når kokt med varmt vann, fordi vannet varmt maneter vil stramme øyeblikket, blir smaken veldig hardt. 90 grader etter bruk maneter kokt vann, kokt i vannet når de maneter 90 grader, er det nødvendig antall stumme 8 sekunder for å raskt fjerne den maneter, umiddelbart fjerne vanndusj, maneter smak skjør og således behandlede Moderat mykt og hardt.

påminnelse:

jord tilsvarer milten, fråtseri skadet milt, hvis oppblåsthet, diaré, tretthet, kortpustethet, leddbånd og muskelavslapning, kropp ødem og andre symptomer, må du holde milten.

milt sterkest: 9 til 11.00 milt svakeste tid: 19 ~ 23 Qiangpi Nøkkelord: utfylle

39 Cookery Tilleggs note: bare den daglige kosten hjelpe condition, ikke over-avhengighet Hvis du føler deg dårlig, vennligst kontakt lege så snart som mulig.

09 jul 2019