Daily Archives: juli 11, 2019

I sommer, de sterkeste anti-kreft mat Ranking

riktig kosthold i seg selv er et viktig anti-kreft tiltak på bakgrunn av dette kan være hensiktsmessig å legge noen anti-kreft mat, følgende for referanse.

Mais: sin næringsverdi enn hvetemel, ris, kan regelmessig inntak forebygge aterosklerose, kardiovaskulær sykdom, kreft, høyt kolesterol, høyt blodtrykk og andre sykdommer.

søtpotet: inneholder mer karoten, lysin, plantefiber, DHEA, kan forhindre kolon kreft og brystkreft.

gresskar: inneholder svært rik på vitamin A, vitamin C, også inneholder kalsium og cellulose, tryptofan -P kan forebygge fedme, diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol, kreft forebygging God mat.

hvetekli: hvetekli er hvete lagerhovedernæringskomponenter, bestående av B-vitaminer, selen, magnesium og andre mineraler, en masse av plantefiber. Bidrar til forebygging og behandling av kolorektal kreft, diabetes, høyt fett og hyperkolesterolemi, forstoppelse, hemorroider og så videre.

Radiser og gulrøtter: Inneholder mye vitamin C. Gulrøtter er også rik på karoten, så de har gode anti-kreft effekter.

sopp: næringsrik, inneholder essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler, rik på selen og vitamin D, kan forbedre human immunitet, bidra til å forhindre magekreft og spiserørskreft.

Asparges: Inneholder selen og plantefiber, som kan brukes til å kontrollere en rekke kreftformer.

Bitter: anticancervirkning er på grunn av den bitre inneholde en klasse av kinin proteinaktivitet kan aktivere immunceller, inhiberer celleinvasjon og metastasering av komponenten balsam pære frø inneholder.

aubergine: rikt på næringsstoffer, ytterligere omfattende solanin, cucurbitacin, stachydrine, cholin og andre stoffer, karakterisert ved at cucurbitacin solanin og ble bekreftet å ha anticancer virkning.

Hvitløk: eksperimenter bekreftet at allicin, har allicin en sterk hemmende effekt på mange kreftceller, allicin kan blokkere in vivo syntese av nitrosaminer. Hvitløk er rik på selen, strontium og strontium for å aktivere fagfaktisk funksjon av makrofager.

Kelp: Kelpekstrakt har en hemmende effekt på en rekke kreftceller.

og soyabønner: I bønner, soyabønner, erter, linser, grønne bønner, og kan således inneholde anti-kreft nukleinsyre.

Grønnsaker: lilje grønnsaker som løk, løk, hvitløk, korsblomstrede planter slik som kål, reddik, kålrot og lignende, inneholdende store mengder av svovelforbindelser, forsterke effekten av leveren avgiftning enzym som kreves tid, kan Forbedre kroppens effektivitet i å forebygge kreft.

Grønn te: Ifølge omfattende forskning i inn-og utland har te, spesielt grønn te, en veldig åpenbar anti-kreft effekt.

I tillegg spiser jujube, hagtorn, kiwi, drue, plomme, kål og et utvalg av sjømat, er gunstig for å forebygge kreft.

11 jul 2019

Dette fruktjuice kalles kongen av ananas, mango aroma

I de senere årene, er det en frukt, i folks syn, gaten kjøpesenter, noen & ldquo; våt bar & rdquo; ofte funnet at smaken Veldig populær hos alle. Kjøttet kan utstråler banan, ananas, jordbær, litchi, sitron, mango, plomme, etc. Noen rik smak av frukt, kjent som & ldquo; fruktjuice konge & rdquo ;, & ldquo; cash cow & rdquo ;, & ldquo; lidenskap Frukt og så videre Vel, det er lidenskapsfrukt.

Passionsfrukt, kjent som løvfløte, også kjent som eggfrukt, er hjemmehørende i Brasil og senere vokst i Sør-Amerika, Sør-Afrika, Sørøst-Asia, Australia og Sør-Stillehavet. Den har lilla lær, og det har noen cyan, elliptiske former, som et farget egg. Dens aroma, sursøt smak, rik på naturlige aktive ingredienser som er klassifisert flavonoider, irritabilitet og reduksjon er mindre presset av de grunnleggende elementene, til tørste, forfriskende, etter spising kan øke appetitten og fremme utskillelsen av fordøyelseskjertelen, hjelper fordøyelsen . Frukten inneholder en rekke vitaminer, og VC innholdet når 49 mg /100 g. Det kan også senke blodlipidene, forhindre arteriosklerose og senke blodtrykket. Pasjonsfrukt er så bra, hvordan du skal velge, hvordan du spiser?

1, hvordan å plukke pasjonsfrukt?

moden pasjonsfrukt overflaten grønn nedgang, etter hvert viser rødt, så velg pasjonsfrukt Hvis huden peeling etter lagring i en periode, er frukten mer søt. Og når du kjøper pasjonsfrukt, husk å først lukt, fordi kvaliteten av pasjonsfrukt bør ha en spesiell smak og aroma mer intens jo bedre modenhet, bedre smak.

2, hvordan å spise lidenskapsfrukt?

Passjonsfrukt brukes hovedsakelig til juice, moden frukt inneholder mer enn 30% juice. Dens juice er fargerik og dens naturlige farge er mellom sitrongul og oransje. Vask lidenskapsfrukten, klipp den, saften er gylden gul, og den er tett, med svarte frø, smaker en bit, sur! Hva slags aroma, sjarmerende, rik, fullfylt, uansett, er røkelse. En grave, hell ferskpresset juice, blandet i en juice umiddelbart ha et snev av tropisk smak!

Mange mennesker direkte til pasjonsfrukt boble av vann som drikke å drikke. Fru Zheng sa: «Jeg gir aldri barnet mitt en drink. Hver gang hun vil drikke, kjøper jeg litt lidenskapsfrukt og gir henne en drink. Barnet liker å drikke vann av lidenskapsfrukt. Jeg liker å drikke det selv, tilsett litt honning, og smake sur og søt. Faktisk kan jeg ikke fortelle smaken av det. Da jeg først drakk, ble jeg litt overrasket, og jeg følte meg som å drikke en drink. Faktisk, i tillegg til vannet kan være full, er det følgende måter å spise.

1) Skrape massen og frøene, og legg isen til juiceren. Klem ut den og hell den på isen og nyt den med iskrem.

2) Direkte fersk mat, ta moden lidenskapsfrukt, vask og kutt, spis direkte juice, legg også litt sukker, rør med en skje og spis. Frøene er sprø og spiselige, og de er rike på næringsstoffer som solsikkefrø.

3) for å åpne frukt, cellulose og frø skrapet av, og is, mengden av honning, sammen med den passende mengde av vann inn i juicer, juice presset juice & hellip; & hellip; hell nyte

4 ) te, vil frukten bli delt i to, i koppen, og deretter legge sukker, kokende vann i 6 minutter suge

5) gjør juice, ta en pasjonsfrukt juice mellomliggende skjære pick (seed-innehold ), i en kopp, tilsett 200 ml vann, tilsett riktig mengde sirup å justere sødme av hvitt, rør for å få en kopp farge, lukt. smak, ernæring og smak av frukt juice. Hvis du bruker en soymilk å røre i noen sekunder, er effekten bedre. Bruk isvann om sommeren og varmt vann om vinteren. Legge til et dusin dråper melk kan hindre at juicen stratifiserer raskt og påvirker utseendet, og smaken er bedre. (NB: For ett hundre sukker oppløses langsomt, slik at pre-laget vann sirup av sukker og vann i et forhold på en blandet under oppvarming med omrøring for å oppløse alt sukker, for å oppnå en lett viskøs, vandig sirup kan lagres i en lang standby. )

6) kraft smak, hele frukten inn i buljongen etter vaskingen kan bli gjort smaken av suppe, buljong så smaker bedre.

11 jul 2019