Sunn og sunn svart mat

Svart mat kan sies å være svart mat på huden. Vanligvis refererer det hovedsakelig svart sesam, svart ris, svart dato, svarte bønner, svart sopp, tang, sopp, tang, svart kylling, tempeh. Spis svart mat, med effekten av helsevesenet, men også å hjelpe skjønnhet!

1. Svart sopp

svart sopp har Qingfei Qi, blod og mage, nærende kroppen av fukt effekt. Svarte soppkolloid har en sterk adsorpsjonsstyrke og kan rense magen. Den inneholder også nukleinsyre og lecitin, som har effekt av kroppsbygging, skjønnhet og anti-aldring. Svart sopp er en slags løselig kostfiber, som kan supplere blod, høyt blodfett, hjerteinfarkt, hjerneinfarktspasienter, spise mer løselig trombus, redusere antall blodplater. Spiselig sopp er svart topp klasse, der spise blod, blodsirkulasjon, anti-blodplate-aggregering, koagulering forhindring av trombose og andre effekter, kan hindre koronar hjertesykdom, arteriosklerose.

2. Sort sesam

matt sort sesam har et vakkert hår, blod og skjønnhet, syn, nærende leveren, frysninger, tarmer, væske, hårpleie og andre effekter. Og dets rike på umettede fettsyrer, vitamin E, kalsium og andre elementer bidrar til å redusere kolesterol og forhindre høyt blodtrykk. Samtidig kan det eliminere frie radikaler i kroppen og har bemerkelsesverdig antioksidasjonseffekt. Det har en viss effekt på å forsinke aldring, behandle fordøyelsesbesvær og behandle hvitt hår.

3. Svartbenkylling

Svartbenkylling kan brukes som medisin, inkludert bein, kjøtt og indre organer har høy medisinsk verdi, så svartbenkylling er ikke en skatt i fjærfe. Den er rik på 17 typer essensielle aminosyrer, regelmessig inntak kan øke kroppens ferdigheter, kan du varme, kulde, tretthet, hypoksi, forbedre kroppens immunforsvar, treg aldring! Wuji og ferskt kjøtt, inneholder mye vitaminer og Jern, kobber, sink og andre sporstoffer, som inneholder lavt kolesterol, kan forbedre kroppens immunitet, egnet for flertallet av kvinner.

4. Svart ris

Svart ris er rik på protein, aminosyrer og sporstoffer som jern, kalsium, mangan og sink. Det er forretter gunstig i varmt lever milt, syn og blodsirkulasjon, slip snerpende fill fin og så videre, er et godt helsevesen, deres effektivitet milt varm lever, blod og Qi og så videre. Og fordi svart ris inneholder 7 ganger mer vitaminer og jern enn vanlig ris. Spesielt om vinteren, er det nyttig å supplere menneskelige sporstoffer!

5. Svarte datoer

Svarte datoer er varme og søte, rik på protein, sukker, organiske syrer, vitamin B og vitamin E. , og fosfor, kalsium, jern og andre sporstoffer, samt en rekke næringsstoffer, har effekt av nyre og mage. Det er også nyttig for å forsinke aldring, økende vitalitet og skjønnhet og skjønnhet. Regelmessig forbruk kan hjelpe kvinner å nærme og nære blod og opprettholde epitelcellevev. Det kan varme magen, forbedre synet, fremme blodsirkulasjonen og hydrolysere gift. Det er fuktighetsgivende hud og svart hår.

6. Black Bean

Black Bean er rik på aminosyrer, umettede fettsyrer, kalsium og fosfor og andre sporstoffer. Det har effekter av å fjerne pus, avgiftning, hevelse og lindrende smerte, og er gunstig for å forebygge og behandle sykdommer som hypertensjon, hyperlipemi og hjertesykdom. Og svarte bønner har stor fordel for kvinners skjønnhet, og svarte bønner kan også regulere menstruasjon, i tillegg til rollen som et foster, gravide kvinner ofte spiser, kan være sunne og sunne.
Forrige12Neste

Leave a Comment