Vil spise og spise sunt, seks dårlige vaner i Guangdong folk

Alle vet at kantonesiske folk vil spise. Men det vil spise og vil være lik å spise næringsrik og sunn. Ifølge leder for klinisk ernæring Tredje Affiliated Hospital of Guangzhou Leger har innført Aoyama, kantonesisk diett minst seks dårlige vaner.

uvane 1: Utilstrekkelig inntak av korn

Aoyama ble innført, kantonesisk kosthold, inntak av korn betydelig mindre. Spise ute, er restauranter korn måltid mindre enn 1/10, og i familien middagsbordet, andelen matkorn utgjorde mindre enn en tredjedel.

& ldquo; Men fra perspektivet til et sunt kosthold, kornbaserte, er den viktigste funksjonen av et balansert kosthold mønstre. & Rdquo; sa Zeng Aoyama, korn, stivelsesholdige grønnsaker gir en rekke stoffer kroppen trenger energi, vitaminer, kostfiber, cerealbasert nærings som gir 55% av energien. & Ldquo; derfor alle bør daglig inntak dalen potet mat 250 ~ 400g, hvor hele korn og belgfrukter diverse 50 ~ 150g, poteter 50 ~ 100g, men også til barn fra en tidlig alder å utvikle gode vaner kornbaserte. & Rdquo;

dårlige vaner 2: stift mat ris-baserte

Aoyama hadde sagt, og de fleste av de sørlige provinsene, som kantonesisk stift mat er ris-basert, tre måltider om dagen stift mat Hovedsakelig raffinerte ris, spesielt som grøt. Faktisk er slike spisevaner i strid med sunne dietter.

& ldquo; fra det ernæringsmessig synspunkt, ris protein, vitaminer lavere enn mel, brun ris fint ru overflate enn vitaminer, mineraler mindre. & Rdquo; sa hun derfor den daglige stift, er en tredjedel av det daglige stift mat for mel, minst 2 til 3 ganger i uken korn, belgfrukter.

3 dårlige vaner: Avhengig av den gamle brann suppe er best næring

Aoyama hadde sagt før spising suppe, spise suppe suppe er mye kantonesisk kosthold, i mange kantonesisk øyet Og den gamle suppen er et uerstattelig næringsstoff.

Men faktisk, ikke den gamle brann suppe kjøtt protein ikke oppløses i suppen, vitaminer er også lett å ødelegge, men kjøttet brenner i slagg, og folk trodde ikke det næringsrik. I tillegg før du spiser suppe eller spise suppe med suppe, lett påvirke fordøyelsen av maten.

Aoyama måtte minne pasienter med gikt, kronisk nyresykdom, høyt blodtrykk og andre sykdommer bør ikke være suppe, suppe av andre mennesker hvis vi må, bør også ta hensyn til suppe bør ikke være for lang, til en til to timer burde. Drikk en god mengde suppe etter et måltid.

uvane 4: slurvete frokost, middag dreven

Aoyama hadde sagt mange kantonesisk I rush, er frokost alltid slurvete respons, lunsj og gå på jobb bare fordi improvisere på utsiden, til middag Og ofte for rik. Imidlertid er en slik tre-måltidsordning ikke sunn. Fordi ikke spise eller spise frokost kan føre til lavt blodsukker, og virkningen av energi i morgen, lunsj slurvete lett føre til underernæring, og middag overspising, men også lett føre til tannråte, overvekt, tenner.

Aoyama hadde tenkt, tre måltider om dagen, sørg for å timing, plassering, kvantitativ, spise frokost, spise lunsj, middag beløp.

5 dårlige vaner: liker å spise & ldquo; sjelden ting & rdquo;

Aoyama hadde å si, kantonesisk mat er det en funksjon liker å spise & ldquo; & rdquo;, rare ting spesielt, liker å spise Dyr mat som Shanzhen sjømat. Men ernæringsmessig verdi, ikke dyrere prisen på noe mer næringsrik. Faktisk proteininnholdet i ulike dyr nesten det samme, og, for barnets utvikling, er protein viktig, men for mye mettet fett animalske matvarer kan også påvirke barns helse. Derfor inntak av animalsk protein i moderate mengder, så mange velger fisk, fjærfe.

6 dårlige vaner: snacks, drikke til middag

Aoyama hadde sagt, hun fant en masse kantonesisk mat butikker å åpne ditt eget hjem, og han er svært liker å spise snacks, og noen enda snack spist som et måltid, og noen liker å drikke sukkerholdige drikker.

& ldquo; snack i stedet for middag er ikke den mest næringsrike, og rdquo; Zeng Aoyama det første, spise snacks uten loven, vil øke belastningen på magen, andre, smaken snacks, vil påvirke smak og appetitt, For det tredje kan snacks uten ernæring føre til underernæring.

Leave a Comment