Diett diett: Flere matvarer kan gjøre folk lever lenger «liste»

Når det gjelder levetid, nesten hver person årlig oppdatert levetid Mat & ldquo; & rdquo;, rangeringer Hvis du skulle den vanligste og rimeligste anti-aldring mat Score, tro at grønnsaker, frukt, korn, svart te og hellip; må være på listen. Men fra en annen vinkel er «hvordan å spise» noen ganger viktigere enn «hva å spise». Nylig har MSNs nettside i USA påpekt at så lenge følgende spisevaner er overholdt, kan du finne lang levetiden for deg.

kompleks vitaminer etter måltider

Yu Kang, visedirektør ved Beijing Union Medical College Hospital Clinical Nutrition, sa liv spise fint, vil miste mye av B-vitaminer, overdreven suge grønnsaker, vil suge opp mye Vannløselige vitaminer, matvarer som er plassert for lenge, eller stekt, bakt, etc., kan redusere vitamininnholdet. På dette tidspunktet er supplering av multivitaminet som å ha en «sikkerhet», og det er best å spise etter middagen. Folsyre, vitamin B, C og andre vannløselige vitaminer hvis tom mage før måltider for å spise, raskt absorbert gjennom magesekken inn i tynntarmen, har ikke helt vært brukt av kroppen til å bli utskilt gjennom urin. Vitaminene A, D, E, K og andre fettløselige vitaminer, må være løselig i fettholdige næringsmidler for å bli absorbert, så som tom mage, er de fleste ikke bli absorbert.

Forrige123456Neste

Leave a Comment