16 typer daglig mat som du ikke kan spise i livet

Daglig mat som ikke kan spises mer (datakort)

1. Oransje: Selv om oransjen er rik på næringsstoffer, inneholder den lutein. Hvis du spiser for mange appelsiner, kan det forårsake klorofyllhudsykdom, magesmerter, diaré og til og med bein sykdom. Derfor er øvre grense for barn å spise appelsiner hver dag 4 mellomstore appelsiner.

2, popcorn: popcorn har et høyt blyinnhold. En gang inne i kroppen kan bly ødelegge menneskelige nerver, blod, fordøyelsessystem og hematopoiesis. Barnets avgiftningssystem er ikke utviklet. Hvis du spiser popcorn regelmessig, kan det føre til kronisk blyforgiftning. Symptomene på kronisk blyforgiftning er: ingen appetitt, diaré, irritabilitet, lilla kjøtt, unormal utvikling.

3, linser: linser inneholde et bestemt gen, gener som forårsaker human struma, skjoldbruskkjertel og stimulerer kroppen til å slippe ut syre, noe som fører til en mangel på tyroksin. Når tyroksin er mangelfull, øker kroppen automatisk sekretjonen av skjoldbruskkjertelen. Barn i utvikling er svært skjøre, så du bør ikke spise for mange linser.

4, tyggegummi: tyggegummien inneholdende et mykningsmiddel, som er en giftig substans, i tillegg inneholder fenoliske metabolitter av tyggegummi, er det skadelig for menneskekroppen. I tillegg er måten barna spiser tyggegummi vanligvis ikke på, og kan derfor forårsake gastroenteritt.

5, instant nudler: instant nudler inneholder matfargestoffer, konserveringsmidler, de er skadelige for menneskekroppen. Regelmessig forbruk av nudler kan føre til underernæring hos barn og påvirke utviklingen.

6, spinat: spinat oksalsyre slurry rik eddik, er denne syre for å danne kalsium- oksalat og sink oksalat de to saltene vanskelig å absorbere kroppen, og kan derfor lett bli Kroppen er utladet. I barnas utviklingsstadier, det krever mye av kalsium og sink, når mangelen på disse to elementene, vil det ikke bidra til utvikling av bein og tenner, samt skade barnets intellektuelle utvikling.

7, Egg: Egg inneholder en rekke næringsstoffer, men hvis du spiser for mange egg vil være for mye inntak av protein, lett føre til overflødig næringsstoffer, som fører til fedme. I tillegg er det vanskelig å fordøye protein, så å spise for mye egg vil øke belastningen på mage, lever og nyre, det verste tilfellet, kan det føre til unormal funksjon av disse organene. Derfor bør barn ikke spise mer enn 3 egg om dagen.

8. Solsikkefrø: Solsikkefrø inneholder et umettet fett. Hvis babyen spiser for mye solsikkefrø, må de forbruke mye vitamin B i kroppen deres for å møte behovet for å fordøye disse umettede fettene. Vitamin B kan forårsake frustrasjon i drift av leverceller eller føre til dehydrering.
Forrige12Neste

Leave a Comment