Maneter og avgiftning buck salat tastier

i en rekke samlinger, er det alltid et bord fullt av kjøtt og fisk, folk føler seg for feit, derfor er generelt alltid på høytider Noen av de kule og deilige kaldtene brukes til å skrape olje, og vårfest nyttårsaften er ikke noe unntak. I dag anbefaler gud av mat en sur og deilig salatfett med blandet sjøbrasam.

Subject: agurk sopp blandet manet

ingredienser: 200 g agurk, sort sopp 100 g, 100 g maneter, nummeret på persille, hvitløk, 2, eddik, sukker, sesamolje, soyasaus, salt mengde

tilnærming:

1, maneter Piqie Si, tilstrekkelig skylt med vann, etter vasking med salt 清水中浸泡 maneter ledning 10 minutter, vasket og skåret agurk silke, sopp fnugg boblevaske, vaskes og skjæres persille, hvitløk, hakket hvitløk standby;

2, hvitløk i bollen, tilsett en liten mengde av salt og sukker, og deretter legge mer en liten mengde av eddik og sesam olje i saften,

3, agurk, sort sopp, maneter, persille blandingen i formen, og deretter jevnt helt på agurk juice avstemt maneter, lasting blanding Det kan bli spist etterpå.

Ernæring Tips:

Først maneter avgiftning, men for å beskytte mot matforgiftning

maneter er en programvare av marine nesledyr, som presenterer gjennomskinnelig, kan For forbruk kan den også brukes som medisin. Ifølge «Compendium of Materia Medica» poster, maneter med avgiftning, Huatanruanjianpian, hevelse og blodtrykk og andre funksjoner, bronkitt, astma, høyt blodtrykk, magesår emboli ha effekt. Maneter rik ernæring, ble det fastslått: maneter protein inneholdende 12,3 g pr hundre gram, 4 g karbohydrater, 182 milligram kalsium, 132 mcg av jod og vitaminer. Sea otters er fortsatt en kur for medisin. Kinesisk medisin mener at sjøbrems har effekten av å fjerne varme og avgiftning, løse slim og myke, redusere blodtrykk og redusere hevelse. Bearbeidede produkter, sa paraplyen i departementet som er maneter, maneter hodet som sa håndleddet, verdien av varene sine dyrere enn maneter maneter hodet.

av lengden av pigg tentakkelkationbytterharpiksen maneter, de nematocysts omfatter gift, slik at hvis folk kommer borti den hånd direkte til manet, maneter av lett blir skadet, noe som resulterer i hud irritasjon, smerte eller tetthet i brystet , pustevansker og andre symptomer, så hvis ikke en profesjonell, bør prøve å ikke kjøpe kjøpe maneter maneter i live. Maneter i kokeprosessen bør ta hensyn til fjerning av giftstoffer, vil da strimlet maneter bør skyll med vann flere ganger for å tørke, deretter dynket i salt vann er best å fjerne toksisitet, for å unngå matforgiftning salat som kan oppstå. Når

For det andre, kjøpe fersk maneter hvordan man skal håndtere tryggere deilig?

manet etter manet fisk ut i havet for å hindre det, og for å legge til alum og salt, det er best spises med vann boble ser, slik at du kan fjerne innsiden av tilsatte ingredienser, men også for å drepe en av hemolytiske bakterier maneter kommer med sin egen, den beste tiden å ligge i 12 timer eller mer i tillegg. Det bør også sies at havterteren skal endres ofte, og vannet bør endres minst tre ganger om 12 timer. I tillegg kan maneter ikke bli skåldet med kokende vann når kokt med varmt vann, fordi vannet varmt maneter vil stramme øyeblikket, blir smaken veldig hardt. 90 grader etter bruk maneter kokt vann, kokt i vannet når de maneter 90 grader, er det nødvendig antall stumme 8 sekunder for å raskt fjerne den maneter, umiddelbart fjerne vanndusj, maneter smak skjør og således behandlede Moderat mykt og hardt.

påminnelse:

jord tilsvarer milten, fråtseri skadet milt, hvis oppblåsthet, diaré, tretthet, kortpustethet, leddbånd og muskelavslapning, kropp ødem og andre symptomer, må du holde milten.

milt sterkest: 9 til 11.00 milt svakeste tid: 19 ~ 23 Qiangpi Nøkkelord: utfylle

39 Cookery Tilleggs note: bare den daglige kosten hjelpe condition, ikke over-avhengighet Hvis du føler deg dårlig, vennligst kontakt lege så snart som mulig.

Leave a Comment