Kjøtt er bedre å spise bønner effekten av ulike typer bønner i denne

bønner for å spise i så mange år, vet du hvilken effekt de har

Røde bønner 😕 Blood hjerte sterkest

Røde bønner elsker kvinnelige venner, glittende ris, lotusrot, lotusfrø og taro er gamle.

kort: Kvinnelige venner

Røde bønner er rike på kalium og kostfiber, er en sann hele korn, i tillegg til avføringsmiddel, det kan også være hevelse vanndrivende, blod, sterkt hjerte.

Kvinner som ofte spiser røde bønner blir bedre og bedre. Alle vet at dyrefôr kan gjøre opp blod, og røde bønner er også uunnværlige for blod i planter.

Anbefalt spise: røde bønner med ris

med rød bønne grøt er også en god mat til, eller risengrynsgrøt å legge til farger, men også legge til ernæring.

Soyabønner: Protein beste

kort: kjøtt kvaliteter

soyabønner familien er den mest spesielle, er den andre største fordelen bønne stivelse, og Fordelen med soyabønner ligger i proteinet, som har høyeste kvalitet vegetabilsk protein og har kjennetegn ved kjøtt. Soyabønner er ikke bare høye i protein, men også godt proporsjonert i aminosyrer.

I tillegg er lecitin inneholdt i den en viktig del av hjernecellene og er en god hjerne. Barn spiser flere soyabønner, noe som er bra for barns hjerneutvikling og intellektuell vekst. Og phytosteroler i soyabønner kan også senke kolesterol og redusere arteriosklerose.

Anbefalt: Spis Soymilk

Det er best å suge i noen timer før du spiser soyabønner for å lage soyamelk. Eller du kan spise bønnespirer i hjemmet soyabønner, som ikke bare kan løse problemet med flatulens, men øker også inntaket av vitamin C når den spises.

Du kan også velge tofu, bønne ostemasse og andre soyaprodukter å spise, er også en effektiv måte å få protein og andre mineraler på. Record varme på en liten ekspert

«Materia Medica sannhet» over ::

grønne bønner & ldquo; grønne bønner søte og kalde, ifølge boken sier gjør veldig bra, ord kan ha en tykk mage, pynte hud og indre organer Og milten og magen rdquo ;.

kort: varmen av Yuba

ofte knyttet til grønne bønner og sommervarmen, selvfølgelig, det er en forfriskende effekt av grønne bønner. I tillegg har den tre magiske våpen: antibakteriell, varme, avgiftning.

Den viktigste fordelen med mungbønner er reflektert i huden. Hovedkomponenten i den kjøttfulle del av huden er mung bønne stivelse og proteiner, og deretter mung bønne skall inneholde mange antioksydantstoffer, og mung bønne hud er kald, er effekten avgiftning bedre enn den kjøttfulle del av de grønne bønner.

Spis Anbefalt: bønnesuppe

koke Mung bønnesuppe, avgiftning vil ha gode resultater, bare grønne bønner & ldquo; blomstring & rdquo; lignende.

Svarte bønner: Nyre komme til meg

kort: nyre

black & ldquo; hud & rdquo; den inneholder antocyaner bra for kvinner, og svarte stor familie Det har alltid blitt sagt at «svart i nyrene», det vanlige forbruket av svarte bønner, er også veldig gunstig for menn.

Anbefalt spise: soyamelk kjempe

Lignende svarte bønner og soyabønner, blir ofte brukt til å lage tofu, soyamelk eller spille, ta en dukkert før du går til sengs svarte bønner ca 7 til 8 timer, neste dag Når du våkner om morgenen og legger den i soymilk maskinen, kan du drikke svart bønne melk.

erter: ånden av dekompresjon divisjon

visittkort: Høy Vitamin B Mens erter er grønnsaker, men proteininnholdet er meget kvalifisert, og tofu nesten samme vekt.

Videre er den høye vitamin B den fordel, kalium og karoteninnhold på erter er også høyere, ikke bare har den gule karoten mat, grønn kan ha. For de som er utsatt for mangel på B-vitaminer og læringstrykk, kan de stemme på erter.

Anbefalt spise: erter hakket

Mange mennesker liker å Miding erter og mais, skinke, reker stekt sammen, er ikke bare vakker, men også produserer mange typer farger, mer næringsrik. Du kan også steke ris, stekt kjøttpålegg, etc., alt deilig og appetittvekkende.

Leave a Comment