Vikilanse: Hva er den mest forferdelige tingen å spise etter sex med menn og kvinner

Kroppen min har vært relativt sterk, er en slags mann som er litt for fett, ikke redd for kald og mest redd for varme. Derfor, da jeg giftet seg i høst, lo av mange av mine venner og sa: «Ikke se på din gode helse, du kan overleve tre somre som en ekte mann.» Sikkert nok, den første sommeren av ekteskapet mitt var virkelig plager, spesielt da jeg var sammen med min kone, oppfylte jeg virkelig buzzword: smerte og lykke.

hva du skal spise etter den mest forferdelige lidenskap samleie mellom menn og kvinner? (Informasjon)
Så, med en kone ferdig huset, jeg vil komme opp med avkjølt drikke overstadig drikking, kjørte kona raskt å blokkere at å drikke kaldt ting som er skadelig for kroppen etter samleie, etter nøye avfall Sengen fungerer. Jeg er tvilsom, er det virkelig sant at du
eksperter svarer 😕 Denne uttalelsen er uvitenskapelig. De fleste som sier slike ord mangler seksuell kunnskap, og derfor tenker på denne absurde uttalelsen.

også ta hensyn til kosthold på forhånd: den berømte amerikanske seksuell medisin eksperter påpekte at kaffe en viss innflytelse, mengden av gunstig overdose er skadelig.
Forrige1234Neste

Leave a Comment