Fire sommer suppe er svært nærende å lære hver dag Liver fire-tegns taktikk

skitne menneskekroppen er et svært viktig organ, i tillegg til fordøyelsessystemet fungere, men også en viktig avgiftning orgel og transittsteder, effektivt trans kroppen Toksiner, rense kroppen. Så hvordan gjør vi daglig leveren?

daglig nærende måte

1, mye vann

Drikk rikelig med vann kan fylle kroppsvæsker, forbedre blodsirkulasjonen, fremme stoffskiftet, drikke store mengder vann også fremme kjertler, særlig fordøyelseskjertelen og bukspytt, galle sekresjon, for å lette fordøyelse, absorpsjon og fjerning av avfall, redusere metabolitter og toksiner skade leveren.

2, kinesisk medisin lever

kinesisk medisin, leveren ikke kan gjøre opp, et møte som er tent, milt, nyre kan leveren. For milten personer som tar ginseng milt pille, bygg, yam, Gorgon grøt. For personer med nyremangel kan du ta Liuwei Dihuang Piller og stuing kylling med kinesisk wolfberry og Tianma. For de som har en stor lever, kan du ta Dan Xiaoyao Piller og bruke krysantemum til å lage te.

3, sjele

Til leveren sterke, vi må først lære systemet sinne, selv sint og ikke over tre minutter, for å prøve å være rolig, optimistisk, munter, bekymringsløse, så Leverfaren slokkes, og levergassen er normalt født og glattet. Hvis du bryter denne naturlige loven, vil det skade din lever. Derfor må du holde stemningen åpen og beskytte leveren din.

4, en fornuftig diett

For å opprettholde et balansert kosthold, mat protein, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler, etc. for å opprettholde de riktige proporsjoner, og samtidig opprettholde smaker objektive som mulig Spis mindre krydrede retter. Rimelig kosthold og balansert ernæring er også gunstig for å beskytte leveren og forhindre leverskader forårsaket av overdreven drikking.

5, moderat trening

Styr trening og forbedre immuniteten din. Kinesiske medisineksperter påpekte at trening kan hindre fettlever og forbruker overflødig kroppsfett. Har vært plaget av en fettlever, bør holde seg til fysisk aktivitet, hensiktsmessig å gjøre noen milde gang løping, rask gange, sykling og annen aerob trening, kroppen kan forbrenne kalorier, kontrollere vektøkning.

Lever oppskrifter

a, sopp svinekjøtt merke

Ingredienser: fersk sopp 200 g, friskt svin 250 g, pepper, løk mengde.

Øvelse: 1 Vask fersk sopp og vask dem med kokende vann. 2 skiver av mørtelet, tilsett den hvite stivelsepastaen og bland godt og kok deretter i kokende vann. 3 potten legge litt olje, tilsett løk, ingefær, hvitløk og stek pepper, løk blokk i potten. 4 Rør paprika og løkstykker et par ganger, og legg til sopp, skiver og litt kyllingsuppe. 5 tilsett soyasaus, salt, kylling krydder, la stivelsessaften bli tykkere.

Effektivitet: nærende yin og fuktighet, til fordel for Qi og blod, Pinggan-avgiftning.

Second, egggul stekt svinekjøtt

Ingredienser: 3 egg, 100 g daglilje, 150 g mørtel.

Øvelse: 1 Vask dagen liljen til røttene, stek eggene til bruk. 2 Mørtelet er ristet og kokt med kokende vann til tilberedt. Tilsett litt olje til gryten, rør stek den hakkede grønn løk og ingefær, og legg til litt kyllinglager. 4 Sett frangipanien, makulert svinekjøtt og daylily inn i potten, tilsett salt og kylling krydder, og rør deretter stek for en stund.

Effektivitet: nærer leverenvev, nærer blod og rolig lever, tonic og essens.

For det tredje, søtt og surt sild Skjema for

Ingredienser: et halvt sild, sopp 150 g, skyter bambus 150 g, 150 g raps.

tilnærming: 1 sild ben og hud fjernet, skåret i små biter alternative, sopp, bambusskudd, raps med vann koke en påslått reserve. 2 Mariner fiskfileten med en klype salt, pepper og kylling. Etter krydder i tomatsaus, sukker, eddik og salt i 3 potter, kok og ketch tomatsausen. 4 Legg fiskfiléene, soppene og magnolia-stykkene i rekkefølge, og hell den tilberedte tomatsaus på toppen. 5 retter kan plasseres på siden av voldtekt.

Effektivitet: Tonerende gass, fuktighet, oppløsning og avgiftning, appetittvekkende og nytte av leveren.

Fire, svinelever tofu

Ingredienser: griselever 200 g, tofu 300 g, gulrot 100 g.

Øvelse: 1 grislever kokt åtte modne etter bruk, tofu og gulrøtter kokt med kokende vann. 2 kutte svinelever og gulrot, skiver tofu. Tilsett litt olje til gryten, rør stek den hakkede grønn løk, ingefær og hvitløk. 4 leveren, bønne, gulrot kjele, tilsett litt kyllingbuljong, salt, kylling, soyasaus, og til slutt å fortykke med stivelse.

Effekt: Dirty tonic, levervarme, nærende leveren og nyre.

Fem, røde datoer, biffsensonsuppe

Ingredienser: 4 røde datoer, 100 g, biffseng 150 g.

Øvelse: 1 Kok biffen senen og skive den til senere bruk. 2 Legg kyllingsuppe, røde datoer, wolfberry og biffsene i gryten i 30 minutter. 3 suppe med salt, kylling, litt pepper etter smak. Effekt: Lever og nyre, sterke ben og blod.

Leave a Comment