Friske datoer er best spist rå. Spis jujube bør ta hensyn til 6 gode 5 bogey

De seks fordelene ved å spise datoer

1, rødmusset & mdash; spise datoer

Legen sa: Kvinner er mer sannsynlig at lider av jernmangel. I gjennomsnitt har ca 20% av ungdoms kvinner og 50% av gravide kvinner anemi.

jujube rik på jern, forebygging og behandling av anemi og menstruasjons blodtap etter fødsel spiller en viktig rolle, er effekten er vanligvis stoffet kan ikke sammenlignes. Datoer inneholder også store mengder av cyklisk AMP, som kan regulere kroppens metabolisme, slik at den hurtige dannelse av nye celler, døde celler elimineres hurtig, og for å forbedre benmargsfunksjon, forbedret røde blodceller innholdet i blod.

2, huden fuktig & mdash; spise datoer

Dermatologi eksperter mener at langsiktig arbeid ved datamaskinen kan føre til mange hudproblemer, er den mest alvorlige tørr.

jujube ernæring er meget rik, den høyeste vitamin C og vitamin P-innholdet i de høyeste gradene av forskjellige frukter. Frisk datoer, vitamin C-innhold på 7 til 10 ganger høyere enn sitrus, er eple 75 ganger. Det er generelt akseptert at sitron er rik på vitamin P, men det er ti ganger mindre enn fersk jujube. Datoen kan spise forbedret elastisitet i huden, fylde underhud, huden blir glatt og delikat.

3, ikke lenge rynke & mdash; spise datoer

legende bare ikke de gamle røtter, kan rynker ikke ikke lang, men den kan vokse sent, senere!

jujube inneholdt vitamin C er meget aktivt reduserende antioksydantstoffet, kan delta i kroppens fysiologiske oksygenreduksjon, for å forhindre avsetning av melanin i kroppen, effektivt kan redusere rynker og pigmentering.

4, oppreist holdning & mdash; spise datoer

ofte ryggsmerter, for ikke å nevne hva en elegant figur, myk og sprø negler, kan det aldri forvente hva krystall, Franske detaljer skaper vakre kvinner, men det er ingen detaljer uten helse!

jujube rik på kalsium, har en viktig rolle i forebygging og behandling av osteoporose, kan du bidra til å forlenge holdbarheten på kroppen oppreist. Jujube mat, ernæring drukket dato tap stor, vitamin C nesten helt ødelagt, men etter soaking jujube vin, økt mineralinnhold. Derfor, er kalsiuminnholdet drukket dato disse typer produkter best dato, per 100 gram til omtrent 75 mg.

5, mister vekt & ndash; spise datoer

de beste klær å ha XXS & mdash; hud og bein kvinne kan finne en grunn til å gå ned i vekt selv. Å miste vekt for kvinner er noen ganger ikke en ting, men en livsholdning!

Røde datoer har funksjonen til å fremme avføring og er de beste produktene for vekttap. Liggende på sofaen, se på TV, spille spill, når munnen kan tygge en rastløs datoer. Du skulle ha hørt at tyggegummi har effekten av face-lift det, tygge datoer bedre Oh! Men det er verdt å minne om at datoen for høyt sukkerinnhold, lite kalorier naturlig, så hvis målet ditt er å gå ned i vekt, kontrollere inntaket av dato.

Forrige12Neste

Leave a Comment