Når natten fet mat bør nekte å ta på seks mat middag

middag

må også opprettholde riktig mengde lys, er det best å velge noen fettholdige matvarer og samtidig sikre fordøyelig, men ikke spise middag for full . Hvis overdrevent inntak av ernæring middag tid, vil de ikke råd til å konsumere disse fettlagrene i kroppen, noe som resulterer i fedme påvirker menneskers helse.

middagen ikke spiser disse matvarene

1, om natten for å spise ingefær lik spise arsen

De gamle sa: & ldquo; morgen for å spise ingefær, bedre enn å spise Ginseng, spise om natten Ginger er lik å spise arsen (det er godt å spise ingefær om morgenen og skadelig å spise ingefær om natten). «ingefær smaker varm, inneholder flyktig olje, gingerol, harpiks og stivelse. Ingefær kan forsterke og akselerere blodsirkulasjonen, stimulerer utskillelsen av gastric juice, spenning mage, fremme fordøyelsen, samt antibakteriell effekt. Å spise en liten ingefær om morgenen er bra for helsen din. Men spis om natten, fordi ingefæren er opprinnelig varm, det vil få folk til å bli sint og skade livet deres, så det er ikke hensiktsmessig å spise.

ingefær som inneholder flyktig olje, kan akselerere blodsirkulasjonen, inneholder også Gingerol, stimulere gastrisk sekresjon, spent intestinal fremme tarmfunksjon; Ingefær inneholder også Gingerol, kan redusere forekomsten av gallestein. Så både fordeler og ulemper, folk har også dermed forlate » gå til sengs gulrot ingefær » en sa, noe som indikerer at ingefær kan spise, men ikke spise. Spesielt i høst, er det best å ikke spise, fordi fallet tørt klima, tørr gass lungeskade, pluss spise krydret ingefær og lettere å skade lungene, økende kropps vanntap og tørr. Også dukket opp i gamle medisinske bøker som » advarer «: » innen et år, betyr høst ikke spise ingefær, innen en dag, gjør natten ikke spise ingefær. «Det virker som at å spise eller ikke spise ingefær og andre krydrede matvarer på høsten, har lenge tiltrukket oppmerksomheten til de gamle. Dette er fornuftig.

Forrige123456Neste

Leave a Comment