De åtte vanligste feilene i matolje

Gamle ord sier ofte «mer olje er ikke dårlig» & rdquo ;. Når folk koker, tror de ofte at jo mer olje de legger, desto bedre. I de senere årene, mange mennesker innser at for mye fett inntaket vil bringe & ldquo; fedme, tre høy & rdquo, og en rekke helseproblemer, så han begynte å ta kontroll over oljen, tror jeg at mindre olje, olje-fri diett for å være sunn. Så hva er misforståelsene med matolje? La Xiaobian ta deg for å se det ~!

Misforståelse 1: Spis bare vegetabilsk olje og ikke spis animalsk olje!

For å forhindre de tre høye problemene og forebygge fedme bruker mange ofte vegetabilske oljer når de lager mat og resolutt slår slutt på innlemmelsen av animalske oljer.

Eksperter anbefaler:

Hvis den langsiktige ikke spiser animalsk fett, kroppen vil resultere i en mangel på vitaminer og essensielle fettsyrer, påvirker menneskers helse. Det er ikke det at bare å spise vegetabilsk olje og ikke spise animalsk olje kan være gunstig for kroppens helse. Faktisk er animalsk olje (mettet fettsyre) gunstig for menneskekroppen i en bestemt dose.

Myte # 2: Oljetemperaturen er for høy

Når noen liker høy temperatur cooking stir-stekt, wok hver gang når de er vante til å vente til røyken potten av olje var Retter, eksperter minnet om at en slik tilnærming er ekstremt uvitenskapelig. Hvis temperaturen er for høy, vil noen av næringsstoffene i matoljen bli ødelagt, og noen peroksider og kreftfremkallende stoffer vil bli produsert.

forslag:

Når matlaging er best å sette en pott Varm oljen kom levende igjen, slik at du både kan oppnå effekten av varm olje, men også for å oppnå effekten av rør , drep to fugler med en stein.

Bruk av olje er også svært viktig. Ved tilberedning er det best å ikke la oljen «røyke». Koking er ikke riktig, selv den beste oljen vil forandre seg «dårlig».
Forrige1234Neste

Leave a Comment