Spise kylling tabuer Ikke spis noen del av kyllingen

Kylling er en slags billig kjøtt, som er veldig populært blant deg. Men sammenlignet med gris, storfe, sau stort stykke kjøtt, gir kylling en følelse av at & ldquo; Parts & rdquo; for mye, og noen ganger spiser Panji vil møte en veldig flokete sak & mdash; & mdash; dette blokk som er en del av kylling det, spise det mens utskrift også spre noen av de ulike delene av kylling kan ikke spise: det er sagt vingespisser kan ikke spise, fordi kyllingen er i vingetippene er injeksjoner, vil de samle giftstoffer, og det er at kylling? nakke kan ikke spise, fordi det er mange lymfe ovenfor; sier også at det er et område kalt kylling bursa, et stort antall av lymfe, ikke kan spise. ?

disse påstandene, sant eller usant til slutt det

& ldquo; vingespiss & rdquo; & ne; & ldquo; vingespisser og rdquo;

Det er et ordtak som kyllinger & ldquo; vingespisser og rdquo; del av det er kylling injeksjonsstedet, er sete for lymfesystemet kylling, akkumulert giftige stoffer, ikke kan spise. Denne setningen forvirrer to konsepter. For det første blir kyllingens «vingefløy» etterfulgt av «vingeens topp» er to deler. Kylling halebenet degradering, halebenet endestykkene i en pygostyle helbredelse, den mørt kjøtt del, kalt ldquo; & rdquo;, vanligvis kjent vingespiss skarp kylling, kylling trekantet, kylling butt andre, som vind og kylling vingespiss Hestene er ikke relaterte.

I tillegg til de to steder på kylling ass, andre må fjernes når pakkboksen er slaktet:

ender, gjess, vannfugler i livmorhalsen og thorax og lumbale lymfeknuter har et par av bits men ikke kyllinger formet lymfeknuter, men den er belagt med en film av tilstedeværelse eller fravær av lymfe samlere. Fordelt rundt den intestinale Peyerske plakk ved slakting og bearbeiding skip har vært avhendet, halsen huden også har noen klar liten Peyers lapp. Lymfoidvev er spredt over hele dyret og kan ikke fjernes. Disse små lesjoner i lymfevev Hvis ikke, ville de ikke å spise en helsefare. Hvis du liker å spise kylling halsen, uten trygg sikkerhet, ville det bli strippet spise kylling huden på halsen.

thyroid, paratyreoidhormon flere av disse store kjertler inneholdt, for kylling, når standardisert slakting thymus, tyroid, paratyroid og gjenværende luftrør vil bli fjernet sammen, kan man ta hensyn ved fjerning av kylling slakting .

Leave a Comment