Krydder, velg kylling essens eller velg MSG

I Kinas langvarige matkultur har ordet «friskt» alltid hatt en viktig posisjon. I den tidlige Zhou-dynastiet, vil det være fisk og sau å sette sammen en velsmakende, mens du oppretter & ldquo; friske & rdquo; legendarisk tegn. Siden fødselen har MSG gjort et godt bidrag til kostholdets smakfulle smak. Men debatten om MSG har plaget folk.

MSG fordelaktig det

Faktisk fremstilling av mononatriumglutamat utgangsmateriale er hvete, mais, ris og andre avlinger. Fagfolk tyder på at mononatriumglutamat produksjon er grovt deles inn i fire faser, den første fase, den ekstraherte maisstivelse, den andre fasen, mosing produksjonen av glukose, etter inn i hovedtrinnet, er å bruke biologisk gjæring produksjon av glutamin syre, og til slutt kommer inn i fjerde stadium, og glutaminsyre, natriumglutamat generere raffinert, det vi kaller MSG.

Derfor er den viktigste komponenten i MSG natriumglutamat, basert på korn som utgangsmateriale, mikrobiell fermentering, ekstraksjon, raffinerte produkter. Smaks organer i menneskekroppen er det spesifikke aminosyre-reseptorer, og således når det MSG er spist mennesker, stimulerende aminosyre-reseptorer lokalisert i smaksløkene til tungen, kan gjøre folk føler delikate smak, noe som gjør mononatriumglutamat spille en rolle i appetitt Og indusere utskillelsen av fordøyelsessaft, fremme fordøyelse og absorpsjon av mat.

glutamat MSG i tarmen blir absorbert og fordelt på en av aminosyrene kroppen trenger, deltar i dannelsen og reparasjon av kroppsvev, deltar i en rekke forskjellige viktige fysiologiske funksjoner. Hvori, i leveren er involvert i glukosemetabolismen og avgiftning prosesser i leveren, lavere blodkonsentrasjoner av den giftige ammoniakk, og proteiner som er involvert i glukosemetabolisme i hjernen, hjerne og sentralnervesystemet kan forbedres i en viss grad funksjon.

Så, MSG på menneskers helse er en viss fordel. FAO og WHO tilsetningsstoffer Expert Committee (JECFA) for å bekrefte så tidlig som 1987, MSG & ldquo; hver person akseptabelt inntak (ADI) og rdquo; & lsquo er, ikke spesifisert & rsquo; nivå & rdquo;, for internasjonal vanlig bruk, og eliminering av restriksjoner på babyer under 12 uker natriumglutamat. Dette er den beste klassifiseringen av tilsetningsstoffer gitt av JECFA.

Chicken det trygt

Undersøkelsen viser at mange mennesker er villige til å velge kylling som den viktigste krydder å legge til smaken, og hvordan det kylling produksjon ut av det? Faktisk, mange mennesker ikke forstår de er: kylling hovedingrediens er natriumglutamat er mononatriumglutamat, MSG blir brukt som en hovedkomponent, et smaks tilsatt salt, kylling kylling smaks ekstrakter og andre materialer som er blandet. Fra fylden av ingredienser er bekymret, fordi tillegg av kylling kylling kylling bein ekstrakt, mer tilbehør, presenterer det en rikere smak. Forskjellen er at med MSG, MSG til retter bare av frisk uten å endre den opprinnelige smaken av retter, og kylling å gjøre deilig kylling retter synes sterk. Selvfølgelig, uavhengig av MSG Chicken, så lenge henhold til nasjonale eller bransjestandarder for å produsere, de er trygge, allmennheten kan være trygg på å kjøpe kjente merkevareprodusenter.

MSG eller med kylling? for å se om du liker enkle eller sterk smak av kylling frisk duft.

Leave a Comment