Hva er fordelene med å spise stinkende tofu

Stinky tofu kalles også stor stinkende, hårete tofu, og keiseren ba om at «grønn» er mye mer sivilisert. Stinky tofu kan spores tilbake til Qing keiseren Kangxi åtte år (AD 1669) Anhui Xianyuan County folk Wang Zhihe. Huizhou stinkende tofu, Huainan stinky tørket og Shaoxing stinkende Zhang Zhangding er de tre stinkende produktene i vårt land.

Stinky tofu er en slags mugg. Det er laget av soaking tofu med mugg leeks, og deretter stekt, spiser, duftende og duftende. Folk som elsker å spise stinky tofu er stinkende og beveger seg. Hvis du ikke liker å spise, kan du ikke unngå det. Stinky tofu sint folk trenger ikke å legge til noen krydder, det som kreves er den opprinnelige «stinkende».

Etter flere hundre års evolusjon kan stinkende tofu nå deles i to kategorier. En type er bønne ostemasse representert av Wang Zhihe merkevare, og den andre er stekt eller dampet stinkende tofu som mange mennesker liker å spise. Spesielt stekt tofu, kan si dette: der det er ett tusen tusen typer tofu kan sies at mange triks, blendende ah.

[næringsstoffer]

Når tofu er gjort, de viktigste endringen til næringsinnhold er syntese av en stor mengde av vitamin B12. Hvis kroppen mangler vitamin B12, kan den akselerere hjernens aldring og lett forårsake senil demens.

I normale tider vi spiser i tillegg til egg, melk, fisk, reker inneholder mer vitamin B12, gjærede soyaprodukter har også mye vitamin B12, særlig innholdet av tofu høyere. Så å spise litt stinkende tofu er svært nyttig for å forhindre senil demens.

Anvendbare mennesker

tofu kan lett bli mikrobiell kontaminering, men inneholder også store mengder av flyktig base ammoniakk og hydrogensulfid i gjæringsprosessen, skadelig, bør ikke spise, vil forårsake diaré Folk med dårlige mage bør ikke spise for mye på en gang.

Leave a Comment