Dietetic Health: Hvordan nattelivet spiser vitalitet

Natteliv er mer sannsynlig å mangle næringsstoffer: protein, vitamin B, vitamin C og moderate kalorier. Så, hvordan å være oppe hele natten familiemiddag ordne riktig ernæring vitenskap?

(a), hvordan å være oppe hele natten familiemiddag full

familie være oppe hele natten visjon mest sårbare for skader, kombinert med sollys i løpet av dagen til å akseptere UV-eksponeringstiden er utilstrekkelig, så etterspørselen etter vitamin A og D er ofte mye høyere enn ikke-tyrkisk. Med andre ord, er familiens natt-familien mer utsatt for mangel på næringsstoffer: protein, vitamin B, vitamin C og riktig mengde kalorier. Så, hvordan bruker du riktig tid til å ordne en vitenskapelig og næringsrik middag?

I kostholdet bør du først være oppmerksom på å supplere næringsstoffene ovenfor. Vitamin A kan forbedre tilpasningsevnen av dag og natt til svakt lys ved å regulere syntese av retinal fotosensitivitet og forhindre visuell tretthet. Den beste kilden til dette er leveren, torskeleveroljen, melk og egg av forskjellige dyr.

Plantemat inneholder de mest appelsin, aprikos, persimmon og røde datoer i gulrøtter, purre, spinat, purre, grønn paprika, søte poteter og frukt. B-vitaminer, inkludert folinsyre, niacin, vitamin B6, vitamin B12, etc., er de ikke bare er involvert i metabolismen, gir energi, beskytte nerveceller, men også for stabiliteten og nerver, lindre angst og spenning er også nyttig og kan forbedre hukommelse og forebygge tretthet .

De finnes i dyreliv, rødt kjøtt, fisk, fullkorn, soyabønner, frukt og grønnsaker, melk, ost og mørkegrønne bladgrønnsaker. Vitamin C kan redusere sekresjonen av hormoner som adrenalin, og er rikelig i tomater og appelsiner. Forsøk å binde seg så mye som mulig er også gunstig for syntesen av vitamin D.

Nattet folk bør drikke mer kokt vann fordi kroppen av natt-familien er utsatt for mangel på vann. Men bør ikke drikke kaffe eller te, som kaffe eller te kan føre til søvnløshet, vil være relativt konsumere kroppen av B-vitaminer, mangel på B-vitaminer, folk har en tendens til trøtthet, hvis ofte drikker kaffe eller te kan dermed skape en ond sirkel.

(B), være oppe hele natten familie hvor du skal spise tilbake vitalitet

A, energigjenvinning næringsmiddelregelverket:

1. Middag bedre varme & mdash; & mdash; kan totalt dager med total kosttilskudd 30% til 50% av kaloriene, er det tilrådelig å spise to timer før natten, slik at det ikke trengs ekstra tillegg.

2. En vitamin & ndash; & mdash; sent på kvelden lett føre til at man tretthet, er vitamin A involvert i regulering viktig materiale & ndash lysfølsomme retina; & mdash; rhodopsin syntetisk vesentlig komponent, for å beskytte øynene.

3. Medisin kosthold, egnet supplement kosthold, kan mer effektivt avlaste tretthet, legge til energi.

B, nekter å pseudo forfriskende Mat:

1. Coffee & mdash; & mdash; koffein om forfriskende, men det vil forbruke kroppen og nerve og muskel koordinering relatert til vitamin B, vitamin B-komplekset mangel Folk er mer sannsynlig å være slitne og mer sannsynlig å danne en ond sirkel. I tillegg kan drikke koffeinholdige drikker på tom mage om natten forårsake irritasjon i mage-tarmslimhinnen og forårsake magesmerter.

2. Godteri, sukker vil forbruke vitamin B-gruppen, det er lettere å bli sliten, og det er lett å tiltrekke fedme.

3. instant nudler, potetgull & ndash; & mdash; disse junk mat ikke fordøye, men også for å lipid økt helseskader.

4. forfriskende Oral & mdash; & mdash; på markedet spesielt for såkalte muntlige forfriskende folk være oppe sent, er dens viktigste ingrediens vitamin B, C, koffein og andre kinesiske medisiner, ha en viss effekt på forfriskende, men beruset vil bli avhengig, og dens mulige negative konsekvenser gjenstår å se, så det er best holdes på avstand.
Forrige12Neste

Leave a Comment