Diett diett: tidlig på våren vil spise seks kategorier av «anti-sense mat»

varmt og kaldt vær, fysisk skadede mennesker, spesielt sårbare for kulde. En kald er ikke en alvorlig sykdom, men det kan ikke ignoreres. Det er mange grunner til en forkjølelse, men det er bare en mangel på hvile, en nedgang i motstand, og så videre. Spis & ldquo; & rdquo;, anti-sense retter og ta alle forholdsregler for å forhindre forkjølelse, eller nyttig Oh!
tidlig på våren vil spise 6 klasse & ldquo; anti-sense mat & rdquo ;. (Eastern IC /for kart)

en mørk grønn og oransje grønnsaker økt vitamin A

Eksperter sier , orange og gule grønnsaker rik på karotenoider kan omdannes til vitamin A i kroppen, vitamin A kan forbedre human epitelial cellefunksjon, noe som resulterer i motstand mot den felles forkjølelsesvirus, kan det være en sterk hals og lunger av slimhinner, opprettholde sin normale metabolisme .

spesielt grønne grønnsaker rike på folsyre er nødvendig for syntesen av immunstoffer faktorer, og et stort antall av flavonoider kan samvirke og vitamin C, det bidrar til å opprettholde immunitet. Det kan fremme syntese av antivirale stoffer som interferon og høye visse immunindikatorer.

Tips: Brokkoli, spinat, kale, asparges, etc. Hvit reddik, løk ingefær hvitløk, men ikke liker grønne bladgrønnsaker, har også økt motstand mot den rollen. Det er det siste ordet å spise minst ett pund med mat om dagen, og sorten skal være mer. Husk at lyse grønnsaker har de beste resultatene, så ikke varme dem for lenge, og ikke stek dem. I tillegg kan gulrøtter brukes til å bedre spille næringsverdien. Dampet gresskar kan kokes, også skiver, saltet etter noen timer, med eddik salat, bare matlaging kan bli omgjort til en næringsrik og deilige retter. I tillegg inneholder svinelever og kyllingelever også mer vitamin A, som også kan spises riktig.

II. mørk frukt multivitamintilskudd

frukt er et godt valg multivitamintilskudd, og hver frukt har sin uerstattelig næringsverdi. Anthocyaniner er svært effektive for å stimulere immunitetens vitalitet. Frukt rik på vitamin C og anthocyaniner bør velges ofte. Slike som bananer, appelsiner, kiwi, jordbær, røde datoer og så videre.

Tips: rik på vitamin C og anthocyaniner frukt, for eksempel bananer, appelsiner, kiwi, blåbær, morbær, jordbær, blåbær amerikanerne anbefaler er god nok, men produksjonen er begrenset i landet, valgfritt Tørket blåbær. Spis frukt hver dag mellom halv catty til pund kan, prøv å velge sesongmessige variasjoner bedre.
Forrige123Neste

Leave a Comment