Eksperter dybdeanalyse av giftige ris: Ikke plasser den samme langsiktig forbruk av mat

Siste giftige ris eksponering, en tid med panikk, noen folk spør hvor du kan kjøpe være trygg meter, Guangzhou mat og relaterte produkter storhusholdning prøvetaking resultater det viser at det er 44,44% av de høye nivåer av kadmium i ris, forårsaket utbredt bekymring. & Ldquo; kadmium ris & rdquo, var et resultat av en viktig årsak er at en del av den jord ris Origin led tungmetallforurensning kadmium.

dreven tungmetallinnholdet i ris, så tungmetall fra? eksperter sa, jord var kadmium, bly og tungmetaller i noen regioner, kadmiuminnholdet av avlinger dyrket på det overdreven. I tillegg til tungmetaller fra tungindustrien, har misbruk av landbruks innganger, eksogene forurensning, havbruk forurensning forårsaket av tungmetaller etter hvert blitt landbruks & ldquo; skyldige & rdquo;.

langsiktig forbruk & ldquo; kadmium ris & rdquo; truer helsen til beboerne, mens Kinas matsikkerhet og matsikkerhet også utgjøre en trussel. I kosten, ekspertene fraråder langvarig inntak av mat produsert på ett sted, bør det være desentralisert så mye som mulig, for å redusere risikoen. I det lange løp, fra behandling av tungmetallforurenset jord bør forbedre lovgivning og styrke forskning, utvikling av beslektede industrier, gjennomføring av strengere miljøreglene i områder som styring.

Department of Agriculture forsker overvåking miljøforskning, jord ekspert Hou Yanlin mener at det er viktig å etablere et overvåkings- og varslingssystem for heavy metal forurensning av jord, forurensning og være klar over området, og fremskynde innføringen av Soil forurensningsloven Etablere et system med miljøvernlover og forskrifter for å klargjøre ansvaret for jordforurensning og miljørettigheter.

Gitt den nåværende tungmetallforurensning av den & ldquo; fra flere kilder og rdquo; natur, mener industrien at i tillegg til økt forebyggelse og behandling av industriell forurensning og den gradvise gjenoppbygging av jordsmonn forurenset med tungmetaller fra nasjonalt nivå, bør også være sterkt vekt på forebyggelse og kontroll av landbruks innganger risiko for forurensning forårsaket av tungmetaller produkt misbruk, tiltak for å hindre strømmen av tungmetaller i jord og landbruksprodukter.

Leave a Comment