Bruk av røde datoer for å behandle faryngitt

Med ankomsten av våren, er luften fuktig, kald seiret, mange mennesker tror det er lett å være laryngitt wrap. Spesifikke ytelse hals sekreter tykk, opp om morgenen ofte utstedt Hanghang lyd, dersom fjerning av sekret ofte føre til kvalme. Nedenfor vil jeg introdusere deg til flere terapeutiske formler for å behandle faryngitt.

er en diffus betennelse faryngitt i svelget mucosa, og submukosalt lymfoid vev. Pasientene har ofte alle slags hals ubehag som følelse av fremmedlegeme, hals kløe, svie, smerter, eller hals etter å ha våknet. Sticky hals sekret, ofte utstedt Hanghang høres opp om morgenen, om fjerning av sekret ofte føre til kvalme. Her jujube behandling av faryngitt formel:

1. Selleri 100 g, en mangostan, jujube 12, ris 50g. Selleri skåret i meget fint ledig, mangostan og jujube mengde vann, kokt i en halv time, og deretter tatt suppe koke ris, grøt etter utløpet av en fjerdedel av en time ble det tilsatt selleri kan kokes. Dette har effekten av å grøt varmefluid, lungene og hoste, kronisk faryngitt, bronkitt bedre terapeutisk effekt.

2. 5 jujubes, 5 fett hav, riktig mengde bergsukker, kokende vann for te drikking. Denne siden er mer egnet for forkjølelse eller høyttalerens stemme er hes.

3. 5 jujubeer, 6 g sassafras, 10 g nordlig sandginseng. I alt 3 avkok av smaker, drikker en eller to ganger i uken. Sangere vanligvis være kledd i uniformer med fuktige stemmebåndene, hals beskyttelse, beskyttelse av stemmen.

Leave a Comment