Tomater kan forhindre prostatakreft hos menn. Denne anti-kreft effekten dobler

. Epidemiologer har gjort mye forskning på om å spise mer grønnsaker og frukt kan redusere muligheten for kreft. Basert på disse funnene har US Department of Agriculture, American Cancer Society og National Cancer Institute anbefalt at minst 400 til 500 gram grønnsaker eller frukt bør spises daglig for å forhindre kreft. Når noen frukter blandes, kan det også forbedre effekten mot kreft, som tomat med grønnkål.

Tomat og grønn kan forhindre kreft fra kreft

Nylig har forskere ved University of Illinois og Columbus University vært i stand til å undertrykke prostata ved å fôre tomater og kale i løpet av dyreforsøk. Spørsmålet om kreftutvikling gir mange overbevisende bevis.

De injiserte det samme antallet prostatakreftceller subkutant i bakre flanken på 206 hannrotter, og grupperte dem deretter for å observere utviklingen av prostatakreftceller hos rotter i 22 uker. De la til 10% tomat til kostholdet til den første gruppen rotter, 10% kalve i den andre gruppen og 10% tomat og 10% kalve i den tredje gruppen.

Ved å observere var rotter med både tomat og kale den mest effektive, med svulstkremping på 52%, og de svulstene vokste sakte. Fra vevsdelen av svulsten er differensieringen av kreftceller sakte, og graden av apoptose av kreftceller er ganske åpenbar. Det kan sees at sammating av tomat og kale kan forhindre utvikling av prostatakreft. Fremme tomat og kale med mat, dette vil være en veldig meningsfull ting for helse.

Forrige123Neste

Leave a Comment