Tomater spise sunt avgiftning og hudkreft

En voksen daglig inntak av 100 & ndash; 200 g tomater, vil være i stand til å dekke kroppens behov for lycopene. I de senere år har forskere studert de helsemessige effektene av lykopen har mange nye gjennombrudd, har vist inkluderer: en unik antioksidant kapasitet, kan tømme kroppen av frie radikaler føre til aldring og sykdom.

Populær Vitenskapskodning: Tomatens næringsverdi

Tomater, også kjent som «tomat». Tomatene er litt kalde og søte. Det har funksjonene til å slukke tørst, fremme mage og fordøyelse, rydde bort varme og avgiftende, beroligende lever og kjøleblod. Næringsstoff tomater, tomater hektoinneholdende ~ 0,6 g protein 1,6 g fett 0,3 g karbohydrater 2 g, råfiber 0,4 g, 8 mg av kalsium, fosfor 37 mg, jern 0,4 mg, 0,31 mg karotenoider, Niacin 0,6 mg og vitamin A, B1, B2, CP, PP, etc., og innholdet av vitamin PP er uten sidestykke i frukt og grønnsaker.

Den viktigste næringsstoffet i tomater er vitaminer. Blant dem er den viktigste og mest omfattende en karoten: lykopen. I de senere år har forskere studert de helsemessige effektene av lykopen har mange nye gjennombrudd, har vist inkluderer: en unik antioksidant kapasitet, kan tømme kroppen av frie radikaler føre til aldring og sykdom.

forebygging av kardiovaskulær sykdom, forhindre prostatakreft prosess, og effektivt redusere risikoen for utbrudd av kreft i bukspyttkjertelen, kolorektal kreft, strupekreft, munnkreft, brystkreft og andre krefttyper. I de senere år har forskere oppdaget at tomater også inneholder en anti-kreft, anti-aging substans «glutathione». Klinisk, når konsentrasjonen av glutation i menneskekroppen stiger, er forekomsten av kreft betydelig redusert, og aldringen av noen celler kan forsinkes.

En voksen som bruker 100 mdash per dag; 200 gram tomater kan tilfredsstille kroppens behov for lykopen. Men mange mennesker liker å spise rå tomater, er dette ikke bidrar til absorpsjon av lykopen, fordi det er et fettløselig vitamin, og etter oppvarming og matlaging olje, er bedre til rette for å spille sin helsemessige fordeler. Siden lycopen lett brytes ned av lys, varme og oksygen, bør det unngås ved høytemperaturoppvarming for å bevare flere næringsstoffer. Dekk lokket når du lagrer det, og legg til litt eddik for å beskytte det mot oksygen.

Tomater er små og gjør deg uventet hud mot kreft

1. Italiensk mat gjør god bruk av tomater, noe som gjør at folk tror at tomater kommer fra Europa. Faktisk er opprinnelsen Mexico, og Columbus tok frøene av tomater til Europa for første gang.

2, hermetisert tomatsaft er mer næringsrik enn friske tomater. Fordi de friske tomatene på markedet blir tatt av når den ikke er full, blir tomatene laget av tomatjuice kokt og rødt før de blir behandlet. I tillegg steriliseres hermetisert tomatsaft ved høy temperatur ved 100 ° C, egnet for personer med noen grunnlov.

3, tomater for å forhindre prostatakreft, tykktarmskreft og bukspyttkjertelkreft, den mest åpenbare effekten.

4, organiske tomater er mange ganger høyere enn lycopen inneholdt i vanlige tomater.

5, tomatene har effekten av å stabilisere blodsukkeret og kolesterolet, fordi tomater er en viktig kilde til kostfiber.

6, fargen på tomater er delt inn i rød, gul, oransje, grønn, lilla, men ikke blå.

7, hermetisert tomatsaft er mer næringsrik enn friske tomater. Fordi de friske tomatene på markedet blir tatt av når den ikke er full, blir tomatene laget av tomatjuice kokt og rødt før de blir behandlet. I tillegg steriliseres hermetisert tomatsaft ved høy temperatur ved 100 ° C, egnet for personer med noen grunnlov.

Leave a Comment